Go sushi
Доставка еды
3.9
3.9
Арайлым Бактыбай
Заказ беріңіздер өкінбисіздер супер!
КЕ
Каламкас Ескалиева
Берілген заказға қарамайды Барлығын толып беріп жібермейді. 1 сушиді 1 сағатта дайындайды.ужас 1 сағат бойы күткен заказ келмеді.
LU
Laura Ubaidullaeva
Ұнады👍
ЕА
Еркин Аралбаев
Бүгін сағат 1 ге дейін істейді деп қайтарып жіберді, адамға тіпті назар аудармады, осы уақытқа дейін сағат 1 ге дейін жасады деп қояды👎
Ұлтуған Ахметбекова
Ужасно просто Заказала бургер суши Не знаю, как кушать вообще. Карайып кеткен лосось ишинде. И еще сервис просто ужас. Не советую 🙄👎
𝐚’𝐳𝐡𝐚𝐧𝐢𝐲𝐚 .
Тамактары просто ваау🌹
Қ
Қарақат
Дәмі просто суперррр. Отбасымызбен кайфпен жеп алдық. Бәрі қайдан алдың деп сұрап жатыр. Сушибургер, суши и чикен вауу♥
Рашат Насибов
В прямом смысле самые ужасные суши которые я кушал, моя девушка точно такого же мнения, вкус как будто бы картона🤦 цены выше облаков, а вкус хуже чем из столовых, не советую никому здесь заказывать👎👎👎
Sevka Borjakova
Ужасные суши которые я ела когда то. Маленькие , ужасные . Вкус противный. Не советую вообще. Не стоит своих денег 🤢
Mereke Sundetbayeva
рақмет ыстықтай жеткізілді,дәмі как всегда 💯түн ұйқыларыңызды қиып дәмді тамақ ұсынғандарыңыз үшін алғыс білдіремін😍👍🏻👍🏻
Nur Abrem
Go сушилары вопше супер чикен,пицца барлығы ыссылай келді еще чикен ащщы емес балдарм жеп алды тойып прям дым қалдырмай отбасымызбен жеп алдық😄😄😘😘
Айдана Иманшаева
Суши вкусные, но кусочки слишком тонкие. Пицца была с неприятным вкусом и запахом, и порция маленькая. Также доставка по городу стоит 1000 тг — по мне, дороговато. Было бы отлично, если бы делали бесплатную доставку от суммы от 6–7 тысяч.
Анар Мамбеталиева
Не советую вообще мына пиццага кандай сыр косканын кудай билсин адам жи алмайт, сушиларн вообще айталмадм кип кишкентай сырыда аз , былай карасан нарыктагы багалармен салыстырганда го суши бираз кымбат , бирак продуктциясы соган сай емес, Бурн дамдери жаксы еди казир вообще озгерип кеткен, общем не советую бул жерден заказ беруге👎🏻
Фатима Бакыт
блинн сушилары ыссы,дәмдіі,сочныйй🥹🥹кадимги куткен уакыттан ерте келеди,карнын ашып кутип отканда конилинен шыгадыгой прям🥹😍сиздерден заказ берем осы,барыпта алып кеттім👍🏻👍🏻курьерлериниз на позитиве,сагат кеш болганына карамастан кулип алып келди,кассирлергеде рахмет,заказды анық және тез кабылдайды,рахмеетт❤️берекетін берсін жумыстарыныздын😘♥️🤭
🦋 M
Темаа
Aidana Sabitovna
❗️❌ужасные суши, как на вкус так и на вид, не соответствуют фотографиям из инстаграм,полное ожидание и реальность,рыба темная местами,испорчена,разговаривать и решать мою проблему не хотят ,должны были прийти более большими кусками , пришли маленькие и разваливающиеся,к нему заказала еще калифорния, они вообще горькие,рис сухой, разваливается,невозможно было есть,еще говорят что проблема не их,и все отлично,что у них суши разные,и это нормально,не советую НИКОМУ вообще,пожалуйста БЕРЕГИТЕ свое ЗДОРОВЬЕ🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
КА
Казына Аупалдаева
сушидің дәмі жоқ цезарь зп беріп едім 👎🏻
ЕӘ
Ержан Әлем
Саламатсыз ба. Кешегі суши және басқаларыда өте дәмді болды. Бағасыда норма. Алла нәсібелеріңізді мол қылсын, жұмыстарыңыз адал болсын🤲
АХ
Асем Хуасйынова
Гоу сушидің чикендері қатты ұнайды уакытында келеді улкен рахмет🥰Алла берекесін берсін
ZS
Zhanar Sydykova
Доставка 1сагат деді бірак 40минутта келді ыссылай рахмет дамді болды
Орынгуль Байтилеуова
Зачем делать 2 одинаковые коробки роллов?, хотя это отдаленно похоже на роллы. Из всего вкусная только курица. Остальное всё так себе, не о чём..рис и соус..Нет того вкуса суш, когда начинали появляться такие доставки. Вы меня настолько разочаровали, что решила больше не заказывать ни у кого, потому что не умеете вкусно и правильно готовить. Лучше уж просто рыбку купить и съесть чем Ваши GO SUSHI! Сет Жарка не стоит 9 500 тг!!! Фотографировать всё не стала..поверьте, оно того не заслуживает!
ГЖ
Гаухар Жакибаева
Вообще заказ бермеңіздер. 19:30 ға дайын болсын өзіміз алып кетеміз дедік,19:20 да бардық заказымызды 20:00 де берді.Асығыс болып тұрмыз сұрап жіберіңізші десек дұрыс жауапта қайтармайды как будто бесплатно беріп жатырғандай,сотрудниктары онша емес грубый
КО
Кымбат Оразгалиева
Постоянно доставка заказ берсек салфетка болмайды,пиццасы слишком майлы колбаса тұрып қалған ,қала ішіне доставка бағасы қымбат енді алмаспыз осы жерден
Айсулу Аманбеккызы
Крылышки не вкусные не до конца приготовили
КТ
Куандык Токбаев
Өтте өтте нашар питца адам житин емес малга писиргендей берип жиберген сушилерде дурстап кесилмеген питца калбасасы 400 тенгелик калбаса сиякты дәмі акшасына алгасын нормальна кылып дайынданшыш
soofack hub
Добрый вечер, заказал суши в этом заведении и был ужасно огорчён. в ролл Филадельфия попался волос, я согласен с тем фактом что всё бывает, это кухня, повар не заметил, но когда я написал администратору то получил ещё больше осадок. во первых они не извинились и даже не приняли тот факт что есть волос.начали отмазываться и намекать на то что это вообще мой волос. общались ужасно грубо, не какой субординации и уважения к гостю. не комплимент гостю ни возврата денег я не получил и видимо не получу. НИКОМУ НЕ СОВЕТУЮ ТУТ ЗАКАЗЫВАТЬ!!!
malikovna .
Очень вкусные суши в Актау! Мы заказывали — всё аккуратно упаковано, горячее, очень вкусно! Спасибо большое!
НБ
Нн Байменшеева
Өте дәмді, очень вкусно!!!
Аружан Нагашыбай
Топ суши номер один🔥🔥
NS
Nuria Saiynova
Мы постоянно заказываем, суши просто вкусно нереально.🥰
Сауле
При заказе сета Жаркое вместо корндогов положили фри и даже не предупредили, что заменили. Обнаружили по факту. Курица недожаренная, резина. Настроение испорчено
СЕ
Сауле Ерболатова
Біз отбасымызбен келіп отравтт етіп ауырып қалдық, скорый шақырып 1-аптадай есіміз кетті, санапедке дейін хабарласып адресс сұрап отыр🤨
АЖ
Айнур Жубадырова
Сушиии прям суперррр❤️
ЛК
Лаура Капашова
Мен gosuhsi дің постоянно клиентімін суши мен чикен заказ беремін көбіне ыссылай келеді и өте дәмді рахмет ұжымына 💐
Мухтар Чаубаев
Келіп залға заказ бердік, 15минутта дайын болады деп жарты сағат күттік. Бізден кейін келген адамдардың полный заказы келді. Заказмызды сұрағанда дұрс жауапта естіген жокпыз. Соңында возврат жасадык сол бойы келмеген соң. Карсы бір кешірімде сұраған жок!
Альмира Кайраткызы
😊
Мерген Салтанат
Самые лучшие
ZL
Zhansaya Lesbaeva
Фрилары керемет улкен ерекше дамды баска жерлердыкы куттакандай боладыго оператор кыздарыда керемет ❤️😍🔥
Aruzhka 💕
Көп рақмет😻😍❤️ Блинн это было оооочеень вкусноо😭❤️🔥 Менің тапсырысымды дайындаған сушиисттіің қолынан сүйер едім😂♥️ Бәрін прям дәлме дәл салғанғой ингредиенттерді кейде бір нәрсесі көп болса ащы болып кетедіғой мынау енді от❤️🔥
Diana Bazarbayeva
Жауапкершілік жоқ мүлдем заказды мүлде басқа адамға тапсырып беріп кеткен ол адамда алып қалған берер кезде сізба заказ берген деп атын сұрамайма адам деген. Қарайған уақытты алып я кешірімда сұраған жоқ я скиткада жасаған жоқ келген тамақтарыда суып қалған без ответственно.
Жаркынай Асенова
Постоянно осы жерден тапсырыс береміз. Суши чикендеріне сөз жоқ. Уақытылы дайындар береді. Көңілімізден шықты😍😍😍😍👍👍👍
Aкмарал Кожагелді
Клиентоориентированность 0. Заказымды 2 сағат күттім. Басқа адреске беріп кеткен заказымды. Мен ақшасын төлеп қойып күтіп отырмын. Осындай жағдайларда толықтай сумманы қайтармасада жеңілдік қарастырып, кешірім де сұраған жоқ!
Аяжан Абдибекова
Сушилары бұрыңғыдай дәмді емес, пиццасыныңда помидоры прям жуан қап қалың
Сауле Есенгалиева
Бәрін шатастырып берді, 2 порциядан заказать еткенде біреуін салды, 1 порция дегенге екеуін салған, сосын инстаграмдағы менюда басқа баға ескі бағаны ауыстырмаған, былай басқа баға, еще доставкаға 1000 теңге, заказ қанша теңгеге шықса да
kg
kopzhanova gulnur
Өте нашар! Сушиды палочкасыз салып жіберген, пончик курицей дың орнына фри салып жіберген , суши ішінен шаш шықты сосын сушидың еті езіліп дәмі кетіп қалған 8500 тенгеге не стойт!!!
СА
Санжар Аллаяр
Өте нашар қызмет көрсетулері кеш дайын болады
Заңғар Аллаяров
суши өте кеш дайындалады, қызмет көрсетуі де нашар. Ұнамады. Адамның уақытын алып.
K
Kuanish
Өте нашар не стойт
Бекзат Али
Неше рет жеп жатырмын прям дәмі деген 🫶 на высшем уровне!!!
JK
Julduz Kashchieva
Заказ бердік бәрі ыссылай уақытында алып келді дәмі күшті Ақтаудағы ең дәмді сущи чикен