Go sushi
3.8
ИП Аригато
3.8
Aizere Amantore
👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻заказ кабылдамаган собой алып кететин едык барсак заказ кабылдамаган
МТ
Марал Турганова
1ші рет жеп тұрмын👍 сушилері өте қатты ұнады😍
NY
Nauryzbek Yedilylu
Өте жаман
Ayazhan Kaipova
3 рет заказ бердім , 3 еуіндеде сушилары бағаларына стоит 👍🏻 чикеннен майдың исі шығып тұрды бір ретте , сосын оны ескертіп жазып , келесіде дұрыстап жібересіздерма дегенде жақсы жіберді 😍👍🏻 Маған ұнайды , сеттері тиімді бағада 👍🏻
Сайраш Ялхашова
Өте дәмдіі😍әрі тез 5 жұлдызда аз🧐
Сания Джаббасова
Дәмді боолды
К
Куралай
Суши пиццалары оте дәмді тұрақты клиенттіміз Отбасыммен ұнатып жейміз 😘😋
Орика Шакировна
Бізге барлығы ұнады ыстықтай уақытынан бұрын жеткізілді 👍👍👍👍
MA
Medet Amangeldi
сушилары кушти маган унады кызымет корсетулеры де жаксы
N 04
Тема👍🏻
БШ
Бекбол Шабаев
Ұнаған жоқ суши, дәмі жоқ онша емес Имбирдің түрі мынау
Мина Сметова
Операторлар амандасу білмейді, оқып алып игнор жасап отырады. Доставка белгіленген адреске жеткізе алмайтын болса барынша таксимен салып жиберуине болатын еді.Полное отсутствие клиентоориентированности
Madina Sarsenova
вообще ужас ! Обслуживание 0! написала в 03:44. оператор игнорировала на протяжении 2/3 минут каждый раз . ответила в 03:50 и я сделала заказ а мне в ответ «мы закрыты и не принимаем заказ» я говорю о том что это их вина в том что они не отвечали . а мне говорят что принимали заказы о других ,получается из за них я не смогу сделать свой заказ ,говорят о том что в 03:50 повара ставят стопы на заказы и начинают убираться - а как они будут делать уборку если у них другие заказы ? специально долго отвечали чтоб я не успела сделать заказ . Просто ужас !
Yryskhan Dauletova
Оператор өз жұмысын білмейді Клиенттердің пікірін елемейді! Екі рет жазылған затты да игнорирует, елемейді мүлде!!!!! Қызмет көрсету сапасы өте ТӨМЕН!!!!!!!!!!!!!!!! Оператор не знает свою работу! Не считается с мнением клиентов. игнорирует обращения, даже если пишут по два раза(((((( Ужасный сервис!!!!!!!!!
Карашаш Сатаева
Gosushiaktau- дың сушилары да, пиццалары да өте дәмді. Осымен 2 ші рет алып тұрмын, балаларыма ұнады. Күмәнсіз тапсырыс беруге болады. Үйге дейін жеткізеді. Дәмдері тіл үйіреді. Кәсібіңіздің берекесін берсін, ісіңізге берекелі табыс нәсіп етсін. 🤲🤲🤲❤❤❤👍👍👍😍😍💯
s7ugyla
Дәмі унады заказ тез келеды и свежий😍🔥
G
Gulzhamal
Керемет сушилары чикендери дәмді свежый
Аружан Аскарқызы
Ваще 1сағат күтіп пицца донер алғанмын ашып қалсам жейіндесем толған огурцы помидор еще қалай туралған ваще сөзім жоқ 🤦♀️2200тг тұрады еще мына фотадағыдай не ишинде фри не курица жоқ ваще заказ бермеспін енді өздеріне жазсам тупо кешірім сұраймыз повар ескертеміз деп
Сымбат Байзакова
Еда совсем не понравилась: вкуса почти нет, блюда пресные. Куриные крылышки были очень жирные, есть было неприятно😵💫
аяла ким
Курьер долго вез, диспетчер грубый очень! И вообще чикен не о чем, лучше закройтесь сем так готовить!
НТ
Нурай Танатова
Ужас майын ауыстырмай пісіргенсіздерма сушидің контейнерін ашып едим исі дәмі сасып кетті старый майдың. 4 сыра пиццаның бетіне дешевый сырный соус құйғаннес қ😤😤
Сушилер унамады Пиццаларыда өте кішкентай
Гулмира Мейрамгали
Сушилары өте керемет ✨
К Калынбаев
Керемет дәмі
БС
Бека Садыков
Гоу сушидан вообще суши бургер, сушилар алмайак койындар суйык майдың дәмі шығат шалқыған май сырты ужасноо прям,лучше тамаго актау жақсы еще мұздай болып келді
MA
Mariam Aitbekova
Заказывала очень много раз, и во всех заказах все было сделано четко без косяков. Доставляли быстро и в горячем виде, спасибо гоу суши за такое обслуживание❤️
Nuraika S
Бәрә четко👍🏻👍🏻
ЖБ
Жанна Бахытжанова
Оте нашар қызмет көрсету, кюар жок дит оператор дұрыс қызмет етпиды
Индира Кожырбаева
Фриды адам жеуы мумкин емес! Майдан шылкып жатыр, бургер суши тоже не подарок каша болып келды👎
Aigerim Baltaeva
Не тел алмайды не жазганды окымайды
Ayauka 🙂↔️
Неше жыл қатарынан тек осы жақтан заказ беретінбіз. Барсақта осы жақа барып жеп жургенсоң. Қазір адамдары ауысқанба или кассир операторлар? Бір заказды нормально қабылдамайды. Адамның көңілін қалдырып, осындай неответсвенный сотрудниктардың кесірінен клиенттердің желаниясын кетіресіздер. Ойы өзгереді сіздерге деген.
Айтбаева Аружан
Заказды 3сагатта жеткызды суып калган еще, телефон котермейды, букл нервмызды куртты
НИ
Несібелі Исмайлова
Балғын әрі дәмді суши,пицца,чикен үшін рақмет. Заказ беріңіздер,өкінбейсіз деп,супеер
Гулдана Аскарова
Заказ бермең оплата каспи перевод арқылы алп заказ келмейді 12.000 т қайтарп беруді талап етем дұрыс жұмыс істемейтін болсаң неге істептұр
Арайлым Бактыбай
Заказ беріңіздер өкінбисіздер супер!
КЕ
Каламкас Ескалиева
Берілген заказға қарамайды Барлығын толып беріп жібермейді. 1 сушиді 1 сағатта дайындайды.ужас 1 сағат бойы күткен заказ келмеді.
LU
Laura Ubaidullaeva
Ұнады👍
ЕА
Еркин Аралбаев
Бүгін сағат 1 ге дейін істейді деп қайтарып жіберді, адамға тіпті назар аудармады, осы уақытқа дейін сағат 1 ге дейін жасады деп қояды👎
Ұлтуған Ахметбекова
Ужасно просто Заказала бургер суши Не знаю, как кушать вообще. Карайып кеткен лосось ишинде. И еще сервис просто ужас. Не советую 🙄👎
zhaniya zhantileu
Тамактары просто ваау🌹
Қарақат
Дәмі просто суперррр. Отбасымызбен кайфпен жеп алдық. Бәрі қайдан алдың деп сұрап жатыр. Сушибургер, суши и чикен вауу♥
Рашат Насибов
В прямом смысле самые ужасные суши которые я кушал, моя девушка точно такого же мнения, вкус как будто бы картона🤦 цены выше облаков, а вкус хуже чем из столовых, не советую никому здесь заказывать👎👎👎
Sevka Borjakova
Ужасные суши которые я ела когда то. Маленькие , ужасные . Вкус противный. Не советую вообще. Не стоит своих денег 🤢
Mereke Sundetbayeva
рақмет ыстықтай жеткізілді,дәмі как всегда 💯түн ұйқыларыңызды қиып дәмді тамақ ұсынғандарыңыз үшін алғыс білдіремін😍👍🏻👍🏻
Nur Abrem
Go сушилары вопше супер чикен,пицца барлығы ыссылай келді еще чикен ащщы емес балдарм жеп алды тойып прям дым қалдырмай отбасымызбен жеп алдық😄😄😘😘
Айдана Иманшаева
Суши вкусные, но кусочки слишком тонкие. Пицца была с неприятным вкусом и запахом, и порция маленькая. Также доставка по городу стоит 1000 тг — по мне, дороговато. Было бы отлично, если бы делали бесплатную доставку от суммы от 6–7 тысяч.
Анар Мамбеталиева
Не советую вообще мына пиццага кандай сыр косканын кудай билсин адам жи алмайт, сушиларн вообще айталмадм кип кишкентай сырыда аз , былай карасан нарыктагы багалармен салыстырганда го суши бираз кымбат , бирак продуктциясы соган сай емес, Бурн дамдери жаксы еди казир вообще озгерип кеткен, общем не советую бул жерден заказ беруге👎🏻
Фатима Бакыт
блинн сушилары ыссы,дәмдіі,сочныйй🥹🥹кадимги куткен уакыттан ерте келеди,карнын ашып кутип отканда конилинен шыгадыгой прям🥹😍сиздерден заказ берем осы,барыпта алып кеттім👍🏻👍🏻курьерлериниз на позитиве,сагат кеш болганына карамастан кулип алып келди,кассирлергеде рахмет,заказды анық және тез кабылдайды,рахмеетт❤️берекетін берсін жумыстарыныздын😘♥️🤭
🦋 M
Темаа
Aidana Sabitovna
❗️❌ужасные суши, как на вкус так и на вид, не соответствуют фотографиям из инстаграм,полное ожидание и реальность,рыба темная местами,испорчена,разговаривать и решать мою проблему не хотят ,должны были прийти более большими кусками , пришли маленькие и разваливающиеся,к нему заказала еще калифорния, они вообще горькие,рис сухой, разваливается,невозможно было есть,еще говорят что проблема не их,и все отлично,что у них суши разные,и это нормально,не советую НИКОМУ вообще,пожалуйста БЕРЕГИТЕ свое ЗДОРОВЬЕ🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️