Kettik Mangystau
Туристическая компания
ША
Шохан Айдаров
Бозжыраға керемет тур ұйымдастырды.🤩😍 Гүлсімай гидқа алғыс білдіремін. Гуля, супер!
ОР
Османова Равият
Добрый день! Я , была на экскурсии Шопан ата - Бекет ата - Бозжыра , 22 ноября 2025г. Хочу поблагодарить в первую очередь водителя микроавтобуса 717 Руслана за его пунктуальность-во время без опозданий приехал, за профессионализм и безопасное вождение. За его доброту, терпение к нам. Поездка прошла очень спокойна, хотя я очень переживала и боялась. Вы настоящий профессиональный водитель своего дела! Спасибо вам большое! Во вторых: хочу от всего сердца поблагодарить нашего Гида САМИРОЧКУ. Солнышко, золотце, спасибо вам большое за потрясающую экскурсию! Из ваших рассказов я узнала столько много всего нового и интересного. Это был не просто рассказ , а настоящие погружение в историю нашей области. Я родилась в Шевченко и живу в Актау но только сейчас узнала очень много интересного и полезного для себя. Было очень, очень, очень интересно и познавательно. Экскурсия получилась очень интересной благодаря вам. Вы настоящий профессионал своего дела и очень приятный человек в общении. В третьих: хочу поблагодарить администрацию экскурсии за вкусный обед, горячий чай с ватрушкой. Спасибо вам большое, вы все продумали до мелочей, что бы туристам было комфортно. С уважением ваша туристка Рая (Равият)💖
laura Azatova
тур на высшем уровне болды, Гид вообще супер бәрін күшті түсіндірді😍 көңілді барып қайттық
AY
Abhay Yadav
Here's the eng review you are looking for😀 I want to give the Bozzhyra tour 10 out of 5. It far far exceeded the expectations. I will surely come again if ever possible and will book with the same team. Now about the tour organizer - it was a small group, so + points for that. They surprised me with the lunch, was not expecting that. Really enjoyed the lunch. We got ample time at each location and never felt like any rush. Our guide ( forgot her name sorry, Polyna I think) was funny and really nice person to talk to. If she's reading this review - the tour was большое хорошо😆
ED
Eden Ding
Great experience, good English-speaking guides, wonderful views
Алма
Сәлеметсіздерме , саяхат өте күшті болды 👍🏻 басынан аяғына дейін бәрі қатты ұнады. Көп білмеген ақпараты білдік, Бекет ата кім , Шопан ата кім ,барлық историяларын білдік. Сіздерге осыны уйымдастырған және Самира қызымыз ға гид, мыңда бір рахмеет.Алланың нұры жаусын! Құдықтың мөлдір суын ішіп ,күш қуат алып, рухани мықты демалыс болды жұмыстарының жемісті болсын. Самираның берген тамағы, шәйін өте дәмді болды. Сіздерге туристеріңіз көп болсын деймін. Бекет атаның басына,барамын десеңіздер осы турфирманы тандасаңыз еш өкінбейсіздер.
YS
Yulia Sapronova
Путешествие по Мангистау нам очень понравилось, было классно. Провели 2 однодневки и 3х-дневный индивидуальный тур на внедорожнике с палатками. 06.11. - комбо-тур Торыш-Коккала-Шеркала-Айракты. Гид Батыр, стажер. 08.11. - Кызылкуп, Бозжыра верхние локации. Гид Гулжайна. 10.11-12.11 трехдневка с палатками. Ыбыкты, Бокты, Бозжыра нижняя и средняя панорамы, солончак Тузбаир, Шакпак-Ата, Капамсай, Жыгылган. Мастер на все руки Асылбек. В ноябре комфортная погода, но световой день короче - 10ч. Карынжарык был временно недоступен по зоологическим причинам. Гиды справляются. Хорошо организованы приемы пищи, время на локациях и wc, без опозданий. Водители молодцы. Иностранцев много. Пейзажи космические, но только после находки окаменелостей морских ежей в Бозжыре и Тузбаире пришло осознание, что мы все-таки на дне высохшего океана. Благодарим всех сотрудников агентства, гидов, водителей. Особенно Асылбека - сведущий, внимательный, интересно и вкусно готовит и просто хороший человек. Благ и процветания!
ПС
Пара Срым
Жұмабек деген гид бала жақсы екен бәрін анық қылып тусіндіреді👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾
korkemay 🕊️
“Турбо” мен “Комбо” турларына қатысып, Маңғыстаудың ең ерекше локацияларын көруге мүмкіндік туды. Маршруттағы Көкала, Тирамису, Ыбықты сай және Бозжыраны әрдайым фотоларда әдемі көрінетін жерлер еді, бірақ өз көзіммен көргенде әсері мүлде бөлек болды. Әсіресе Бозжыраның масштабы мен Ыбықты сайдың табиғи рельефі ерекше таңғалдырды. Гидтеріміз Гүлжайна мен Батыр турдың ең үлкен плюстарының бірі. Гүлжайна ханым әр локацияны тарихымен, аңызымен байланыстырып, өте түсінікті әрі қызықты тілде жеткізеді. Ал Батыр тек гид емес, нағыз қолдау көрсетіп жүрген “мобилографым” болды 🤭 Маңғыстаудың табиғатын алғаш рет осындай жақыннан сезіндім. Жеріміздің сұлулығына тағы бір рет тәнті болдым. Тур өте жақсы ұйымдастырылған, эмоция оннан жүз 💯
НД
Назира Джураева
Очень понравилось особенно подача гида Много что узнала про Мангистау Вернёмся обязательно весной
УД
Улдана Далибаева
Нам всё понравилось 👍🏻 спасибо большое 😊
UU
User User
Отличная организация туров. Хорошие гиды.
Акмарал Сейш
Сегодня съездили по локациям Бекет Ата, Шолпан Ата и Бозжыра. Все очень понравилось. Хотела поблагодарить гида Жумабека рассказывает досконально всю историю региона , очень интересно , отзывчивый доходчиво объясняет правила пребывания. Отдельная благодарность опытному водителю Талгату . Все было прекрасно, Рахмет Вам процветания Вашему бизнесу
Алтуша А
В июне этого года были в Актау и выбрали два тура Лагуна Лайт и комбо тур. Было весело. Играли в волейбол и был тимбилдинг. Нас вкусно накормили. Посетили разные красивые места.к
BK
B_K Kuan
Доброго времени суток! Совсем не стоит тех денег которых заплатила, водитель ужасно водил, так что даже стошнило, обед компания купила по дороге но пока мы доехали до Шопан ата он остыл. В шопан ата женщины хозяйки злые, миллион мух летают в зале* антисанитария. Я ездила с иностранцами, в итоге я обяснила им что мы на самом деле так не живем((. Жүргізуші айдағанынан аударылып қалайын деп зорға жеттік, туранға келгенде бір келіншектің қызы баспен құлады резко бұрылғаннан🙄🤯🤯🤯 Вообщем дем алам ба деп барғам, үйге құспай өлмей аман жеткеніме қуанып жатырмын. Обедті шыбын қуып отырып зорға іштік жиіркеніп, при этом гид бала тым жақсы бәрін жүгіріп жасап жүр. Водитель еще тез қайтпадың ба деп ұрсады оған, біз 25 минут қана болдық бір жерлерде. УЖАСНО, ЛУЧШЕ ӨЗІҢІЗ БАРЫҢЫЗ ҮЙДІҢ МАШИНАСЫМЕН.
ZJ
Zhanar Jubatyrova
Если вы хотите спокойно насладиться красотой мест и без спешки увидеть все локации Тирамису 2 локации Бозжира этот тур, скорее всего, не для вас. Дорога заняла около 13 часов, из них примерно 11,5 часов мы провели в автобусе. Один из туристов на обеде Шопа-Ата опоздал почти на час, это еще мы не доехали до первой локации (можно было эту остановку пропустить и кушать обед в локации с видом) и всем пришлось ждать из-за этого потеряли много времени. Считаю, что со стороны организаторов это не совсем профессионально: не было ни рации, ни чёткой системы связи с туристами. На каждой из трёх локаций выделяли всего по 30 минут этого явно не хватает, чтобы насладиться местом и сделать фото. Это сильно расстроило. При этом стоит отметить, что гид был очень хороший внимательный, отзывчивый и старался сгладить все недочёты организации.
. Луча
Кеше БШБ турына бардык. Оте жаксы, унады бари, тарихын айтып берген Малик гидымызге енемнин алгысы зор👍 Актобеден келип 1 ши рет баруы. Осе бериниздер, келеси локацияларына барам деп отыр))
NM
Nazym Mukanova
30.09.25 Джип тур Ыбықты Сай-Қызылкүп-Бозжыра Жүргізуші Ермек 🔝 😍 ауа-райы қолайсыз болғанына қарамастан, көңіл-күйімізді аулап, бүкіл жағдайымызды жасап жүрді, үлкен рахмет 🥹🤝 Тур керемет өтті🫶🏻 Менеджер Ақданаға бөлек алғыс, сервис ❤️🔥 Видеограф Бекболат риск болса да дронмен қалағанымыздай съемка жасап берді, и гид ретінде де жол бойына көмектесіп жүрді 💔🔥
Абзал
Жақында Mangystau Safari турагенттігімен саяхаттап қайттым. Шопан Ата, Бозжырада жүргенде кәдімгідей сол жердің рухын сезіндік. от души🔥🔥 гид Санжар🔥🔥🔥
dm
di mak
Хочу поблагодарить команду за отличную организацию туров: турбо-тур (5 локаций) и конный тур (5 локаций). Гиды Батыр и Бижан ребята, которые любят то, что делают. Бижану отдельное спасибо: во время конной прогулки он присматривал за всеми и создавал чувство спокойствия и уверенности. Отдельная благодарность Акдане (отдел продаж), вежливая и терпеливая, даже когда я была слишком требовательной. Да, дорога утомительная. Но впечатления перекрывают всё. Оно того стоит!
Akmaral Kz
"Кеттік Маңғыстау" туристік компаниясынан 3 күндік тур алып едік, еш өкінбедік 👍. Маңғыстаудың киелі жерлерін аралап, аталарға зиярат еттік, Бозжыра, Шерқала, Ыбықты сай, т.б жерлерін аралап әдемілігін, ерекшелігін көріп тамсанып қайттық 😍. Бізге осындай керемет ұмытылмас демалыс сыйлаған "Кеттік Маңғыстау " туркомпаниясына, және де бізге гид болған Жамиля мен Самираға улкен рахмет, әр туристке қамқормен қарап әр барған жердің тарихын айтып турды қызықты қылып өткізді ❤️❤️❤️. Компанияға тек риза клиенттер тілейміз!!!
DD
Dana Dosmahanbet
Біз Тараз қаласынан әкем екеуміз 3 күнге қыдырып келдік, осы фирмамен Бекет ата Шопан ата Бозжыра, 3 локацияға бүгін бардық, Тараздық Санжар есімі жас гид жақсы екі тілде жүргізді, ең қатты ұнағаны 3 мезгіл чай перекус, түскі ас салатпен және басқа да тәттілермен Дастархан жайды. Тур фирмаға Санжарға сәттілік тілейміз.
НО
Назерке Орынбасарова🌸
7.09 Кеттік Манғыстаумен "Голубая лагуна" деген локацияға барып келдік. Уля (Ұлтай) гидымызға мың алғыс. Жайдары, ашық, тұнып тұрған позитив. Атмосфера жасап, интроверт болып жиналған компашкамызға көңіл-күй, ән, ойын сыйлады. Рақмет❤️ Рахат аға аман-есен апарып алып келгеніне алғысымыз шексіз!
Алия Алия
Бүгінгі тур джжыыыынды болды гид Ұлтайға көөп рахмеет 2сағатты қ жолдын қаалай өтіп кеткенін білмей қалдық жолда әр түрлі ойын ойнатып өлең айттырыпып көңілді барып келдік🫶🫶🫶
Akan
Кеше Бозжыра,Бекет атаға бардық.Тур жоғары деңгейде болды.Гид Санжар топп!
Нурик Нурикбаев
өте жақсы өтті, әсіресе Анама қатты ұнады Бекет ата)
Аяулым Алимхан
Кеттік Маңғыстаумен бірге Бозжыраға бардық. Гид Нурс жане Елжан болды. автобуста қызықты ойындар ойнадық все атмосферно и уютно. Благодарю за вас и за ваш труд ❤️
MT
Madina Tolepbergenova
Өте қатты ұнады. Барлық қызмет жоғары деңгейде ұйымдастырылды,трансфер, экскурсиялар бәрі уақытында әрі сапалы болды. Гид Жұмабек ағайға ерекше алғыс! Өте білімді, сыпайы және көңілді адам. Әрбір барған жеріміз жайлы қызықты мәліметтер айтып, сапарымызды есте қаларлықтай етті.😊
Эрдни Урубжилов
Отличная кАмпания, создали отличное настроение и времяпровождение, гид Гульжайна очень веселая и харизматичная, знает 3 языка , всегда подскажет и расскажет что вам интересно ) ребята большие молодцы, успехов в ваших делал. Однозначно советую выбрать Кеттыг Мангистау
Aidana Zhaksylyk
Бүгін 02.09.2025ж Кеттік Маңғыстау турмен “Бозжыраға” бардық) Гидтер Нурс және Елжан өте керемет саяхат ұйымдастырып берді, тур ұнады, күштііі, үш тілде өтті ( китайдан и россиядан туристтер болды) , жолда әртүрлі ойындар/ қызықты факттер айтты, орман туралы пранк өтті))) Спасибо, Kettik Mangystau📍⛰️ Всем советую🤍
Балжан 💎
Бозжырага тур ❤️🔥❤️🔥❤️🔥кызыкты ойындар конілді әуен, 3 тілде малімет 💥гиды Елжан жане Нурс 💥💥💥
Аружан ❤️
Тема демалыс болды Нурс пен Елжанға алғысымыз шексіз, тур барысында ішіміз пыспады уақытымыз өте қызықты өтті. Барлығы үшін рахмет❤️
YK
YERBOLAT KHALI
Бәріңізге Салемм👋🏻 Мен Кеттік Маңғыстаумен бірге, Лагуна турына бардым. Гид АЯНАТ🔥 , өте ақкөңіл, мейірімді , позитивная , вообщем СУПЕР 😍❤️ . Естен кетпес эмоциялар үшін Аянатқа көп рақмет Жұмысыңа сәттілік 🤝❤️🫶🏻🫶🏻
А💗
Адель 💗
Кеттик Мангыстау компаниясына коп коп рахмет ❤️ Голубая Лагуна оте керемет жер екен . Бури ойдагыдай отти . Организация , еда , атмосфера, гиды просто супер . Отдельная благодарность гидам Адие и Аянат . Супер позитивный и яркие девушки . Подняли настроение на весь день . Спасибо большое вам ❤️❤️❤️
DA
Diana Aleksandrova
Дно полное. Никакой организованности! Своих денег не капля не стоит. Еда как будто для собак готовили. Или для конс лагера! Развлечения только для подростков. Не учитывают что есть разный контингент и люди разных возрастов. Организаторы/основатели почти всю ночь пили у палаток, не давали спать шумя. В палатках для ночлега нету никаких условий. Дают очень тонкий коврик для йоги 🤦🏻♀️. Зная погодные условия нашего города (ветер) это просто издевательство. Ничего не продумано не сделано для людей, ощущение будто сьездили в детский лагер. обещанных лошадей и гамаков вообще нет. Гида своего мы не видели после того как вышли с автобуса🤦🏻♀️ хотя человек должен сопровождать нас! Даже эти ковроки для йоги чтоб спать нам надо было выпрашивать и говорить что хотим спать. Команда гидов сами по себе играют волейбол и проводят время. Никакой коммуникации с туристами! Даже 10.000тг этот тур не стоит!
Сахи Диас
28.08 куны шопан ата бекет ата бозжыра багыты бойынша турмен саяхатка шыктык.Саяхатымыз оте кызыкты болды онын бары гидымыз Рахманнын аркасында арбыр жердын тарихын басынан аягынан дейын айтып барлык атмосфераны жеткызып берды.Барлыгы унады барлык алгы создын бары Рахманга🫶 Водителымыз Орикке болек алгыс айтамын барлык жерлерге тез ары кауыпсыз етып жеткызды. Кеттык Манғыстау тир агенттыгыне коп коп рахмет❤️
Aiman Koszhan
30.08.25ж Laguna Fest-те Kettik Mangystaumen бірге өткіздік. Барлығы өте керемет және жоғары деңгейде болды. Ең бірінші организаторларға үлкен алғысымды білдіргім келеді, и конечно же біздің Гид Рахманға❤️ самый лучший ❤️Барлығын четко түсіндіріп, көмектесіп до конца қасымызда болды🫰🏻 Всем советую, тур алсаңыздар міндетті түрде Kettik Mangystaumen болыңыздар✊🏻
Arugul Kazimanova
Только что вернулись с тура по Кеттик Мангыстау, и хочу отдельно поблагодарить нашего гида — Рахмана. Это был не просто тур, а настоящее приключение! Самое яркое — конечно, Голубая лагуна. Красота нереальная: чистейшая вода, тишина, будто попал в другую реальность. А Рахман всё рассказал, показал, поделился историями и просто создал атмосферу, в которой хочется останавливаться и проживать каждый момент. Грамотная организация, душевный подход, никакой суеты — всё чётко, спокойно и с душой. Если поедете в Мангыстау — только с ним! 🙌 Рахман лучший 👍🏻
m_e.k7 💕
Бәрі керемет өтті ,😍😍😍 біздің гид самый лучший РАХМАННН🥳✨😍😍😍😍😍🔥🔥🔥🔥⚡️⚡️ бұйырса тағы келу бұйырсын ,советуююююю всем 🔥
ФА
Фариза Аманберді
Сәлеметсіздер ме. Кеше 30.08.2025. Голубая лагунаға бардық қонуға. Бәрі күшті болды, ұнады, #3 автобус Рахман гидке көп рақмет. Барғанша өлең айтып, ойын ойнап бардық. Атыраудан, Оралдан, Астана, Шымкенттен келген қонақтар көп екен 😍😍😍 тіпті Франциядан келген қонақтар да бар екен, керемет қой Маңғыстауымыздың туризмы дамып жатқаны 👍👍👍 сәттілік тілеймін әрқашанда, келесі жылы да барамыз деген үміттемін бұйырса... ( Бір айта кететін жәйт гид қанша рет айтса да, жалпы адамгершілікке де жатпайды ғой. Адамдар қоқыстарын тастап кетеді көбі. Кино қарағаннан кейін қаншама мусор жатты, ұят тіпті ).
IK
I Kan
Посетили голубую лагуну. Да, красиво, однако вода была до ужаса ледяная. Нету лежаков у моря, также нет крытого места для приема пищи, в связи с чем пришлось предоставляемую им еду кушать с песком, так как там все время пыльные ветра. Не предусмотрены душевые, негде даже элементарно руки помыть. Оттуда уехали грязные - и тело, и лицо в песке, недовольные приехали домой и отмыли весь песок с тела. 15500 тенге с каждого за несколько человек мы заплатили получается тупо за 5 часов нахождения там, без возможности купания и полноценного загара, за еду и напитки с песком. Все это время мы пролежали в палатках, которые находятся далеко от моря. Раз организовывают туры на море, собирая полные автобусы, могли бы предусмотреть вот это все, оказать должный сервис, создать комфорт для людей. Остался неприятный осадок. Заплаченная сумма не оправдана. Спасибо только гидам, которые все время пытались развлечь туристов, сгладить острые углы.
Айым Аяновна
Незабываемая поездка в Бозжыра, хочу поблагодарить нашего гида Рахмана, все было прекрасно организовано, рассказы увлекательные, атмосфера дружеская. Отдельно спасибо водителю Орику за безопасное вождение☺️
Aibek Gilimgali
Тур в Бекет Ата, Шопан Ата и Бозжыра прошёл отлично! Спасибо гиду Рахману за классную организацию!
Bota Ulanova
Поездка в Бекет Ата, Шопан Ата и Бозжыра превзошла все ожидания! Гид Рахман сделал тур увлекательным и насыщенным, а водитель Ореке ага подарил чувство спокойствия и уверенности в дороге. Мы остались очень довольны этим путешествием🔥
edrvchh _
Нам всё очень понравилось! Тур в Бекет Ата, Шопан Ата и Бозжыра прошёл замечательно. Наш гид Рахман всё организовал и провёл на высшем уровне, а водитель Ореке ага обеспечил комфортную и безопасную поездку. Большое спасибо за такие яркие впечатления
НЖ
Назира Жолдыбай
Наш тур в Бекет Ата, Шопан Ата и Бозжыра прошёл прекрасно! Спасибо гиду Рахману за интересные рассказы и внимание, а водителю Ореке ага за надёжность и комфорт. Это путешествие запомнится надолго!
dilya d
Гид Мырза- лучший! Организация все на лучшем уровне🔥
Айнара Жумагалиева
25.08 куни лагуна лайт барып кушти демалп кайттык,гид Ултайга улкен рахмет❤️барин айтып тсундирип барып келгенше ойын ойнап 2сагаттык жол калай откенин байкамай калдык
Маулет Жумагалиев
Бәрі керемт болды демалыс ойындар лагуна теңіз бәрі әдемі Ұлтай деген гидке рахмет айтамыз жол бойына ойын ойнатып бәрін түсіндіріп қауіпсіздік техникасын түсіндіріп барғандада қайтқандада от и до түсіндірп көңілімізді көтерді алғысымыз шексіз👍
𝓐🧚
𝓐𝓴𝓫𝓸𝓽𝓪 🧚🏻
Кеттік маңғыстау турына алғысымыз шексіз. Өте қатты ұнады. Ұлтай есімді гидке ерекше алғыс айтамыз. Бәрін ұйымдастырып, уақыттын қалай тез өткенін байқамай қалдық🫶🏻🥰