Doner Chicken Aktau
Быстрое питание
3.9
3.9
Нурмуханбет Тилеген
клиент кабылдай алмайды түр салып алып бозарып ожидание уакыты өте көп
НО
Нурлыхан Отебаева
Заказ немного долго ожидаетса
MP
Mr Proper
Донер из старого мяса делает
Аружан Набидолла
Ужасное обслуживание
Kuanova Zinura
пиццалари куйіп кеткен катып тур,донерде окарочка сүйігімен жүр,дым жауапкершілік жок , жазсам дым қиналмайды
A Amanbaeva
Заказ берейін десек осы дым сөйлесе алмайды, заказ қалай алу керек екенін білмейді! Заказ беремін сағат 21:30 жақын жерде тұратынымды ыстық күйін алып кететінімді айтамын посто “ок” дейді. Қабылдадыңызба деп уточнить етемін “ИӘ” деп айтат. Бірақ кейін алып кету үшін бара берейінба десем оплата жасаған уақыттан бастап заказ қабылданады деп грубить етеді. Неге сразу айтпайды ОПЛАТА ЖАСА ӘЛІ ҚАБЫЛДАМАДЫМ ЗАКАЗЫҢДЫ деп! Қабылдадым деп сызылып отырмай! Мынадай жұмысшыларды ауыстырмаса клиенттердің бәрі қашатын болады! Ал ыстықтай алып кетем деген тамактар мұп мұздай тек чикен ғана ыстық күйінде болды скоро всего ұмытып кетті и менің өзіме стрелканы бұра салды оплата жасағаннан кейін деп! Алуға барса бір бала тұр ештеңе білмеймін деп. Неге енді барып тұрған адамды нормально шығарып салмайсыңдар. Вообще ноль ноль ноль. НЕ СОВЕТУЮ. ✋
Назым Нұрғали
Ужасноо прям малға жем бергендей😬😓
Маулен Мамыр
Кайф
Марал Бухарбай
Біз бүгін доннер заказ бергенбіз,клиентпен дұрыс сөйлесіп білмейді,обслуживания ноль ужс вообще. Заказды қата алып келді. Очень грубо сөйлесет! Доннердің өзіне келсек вообще не вкусно! 10/-10 не советую
О2
Оливие 2021
Донер 6/10 , вкус так пойдёт , сытно . Чисто насытитсья норм , для наслаждение нет .
Ердаулет Бактыгерей
Донердин ишиндеги еттеги нан , ужас , не понравилось.
NB
Nazira Balmukhan
ужас дурыс жауап бералиайды. Кызметкерлері тонкылдап сейлейді❗️❗️ ужас
karakat .
Очень вкусный и сытный донер 😍 Мне сильно понравился это заведение, нереально вкусные, качественные и сытные фаст-фуды ❤️🔥 Советую попробовать 🫰🏻
Аsylay K
Мынау бұйра-бұйра қай жердің жүні екен?🤢 Вроде все вкусно, но блин этот жүн испортил все
kausar seidollaevva
Дами каефко😍
Nurgeldi Inirbai
Донер хороший но немного суховатый но нравиться топ за деньги
Рабиға Азаматова
Doner_chiken_Aktau блиннн тамактары😍😍😍🫰🏻🫰🏻🫰🏻рамен waaay го рахмеееет😍😍😍😍🫰🏻
АЕ
Абиль Ермек
Нормально
_ maratovnaa _
Донерлеры сухой ужс дамы просто журекты айнытады курицалары сухой жаман бір иіс шыгады
Айдана Максут
В хотдог не положили сосиску! Очень смешная ситуация на самом деле! Донер не вкусный , научитесь готовить ! Испортились совсем! Раньше было вкуснее 4-5 месяцев назад .
Aray Batirbekova
Ужс донерден сушидн исі шыгады дәмі ұнаған жоқ тауыктары сухой суға пісірілген
Bakosya M
Подругаларымызбен ең бірінші кірген донеркамыз. Жылы естеліктермее ечте қалатын донерка.😇
Asemgul Userbaevna
Тамақтары дәмді бізге ұнады
RN
Raushan Nurdauletova
Обслуживание оте куштии,суши донерлери прям без слов🤤🤤🔥
k
Ірі тарақан басып кеткен столды жинамайды лас лас. ужс проста
Bayan AzatBatyrDauka
👍🍕🍔
RB
Rysbek Bazarbay
Чикені 👍
ИА
Иван Андреевич
Осы жерден донер алмаңдар соның кесірінен Нұрғиса белый және оның достарының іші ауырды
N
Nurgisa
Бармаң , донер жеп дос балдармен бәріміздің ішіміз ауырды
ЖЖ
Жаркынай Жумабаева
Өтеее дәмді суши сеніп тапсырыс береміз. Жылдам ыстық 😍🔥💥
Amina ♾️
Супер 😻
Akbota Amangali
Қызмет көрсету сапасы өте нашар. Ішіндегі балдар дұрыс жауап бермейді.
Dana Komekova
Донеры адеммыы
Нурдаулет Агнияз
Өте керемет донертоиымды сочный мошный жеткізу қызыметіде керемет
YB
Yerassyl Bai
Донеры сытные мне очень очень понравилься в Ате даже нету такой сытный донер. Суши отдельный вид искусства, и пицца Мексикано просто 🤤🤤🤤 вам всем советую попробовать👋
мш
молдир шаншарбаева
Заказ собой алдын ала заказ берип коидым барсам заказым дайын емес еще жарты сагат куттим (кассир слишком грубый еще боктанып тур)
Улболсын Еламан
Вауу супер дами😍😍😍
𓄀 Chef Tural 🔪
Рахмет пицца тема🔥 Аллах берекет берсн жумусынызга Мерекелеригизбен супер вкус 💣
Фатима джарбусинова
Очень очень очень вкусно барлығының дәмі без слов 🤤😍
rustemuli. .
Сушилары кушті
А.
Аюкаа .
Супер обслуживание өте керемет донер заказ бердім өте дәмді всем советую тоже😍😍😍😍🤭
БИ
Бибигуль Избасарова
Тамақтары өте дәмді обслуживания супер😍👍👍
Прям супер
ВА
Вусал Агаев
Хот дог вкусный но донер холодный всегда бывает и слишком много майонеза дабавляют
БМ
Багила Мурадова
Хотдог Лавашпен,Чикен, фри заказ бердим.Дами кушти.Унады🔥Клиенттериниз коп болсын❤️
YI
Yerlan Issakov
Қызметкерлері жаман тонкылдап сөйлейді
ДЛ
Джон Легенд
Калада ең дұрыс донер осы жерде деп ойлаймын 👍 микс острый сыром
Adilet Saki
Донерлері өте жақсы👍 Бірақ көлемі кішірейіп кеткен сияқты 👌
EA
Ersultan Ali
Донер очень вкусный Мы их постояный клиент
Bokenbai
Всегда осы жерден алам