Аккала
Центр чистки ковров
2.6
2.6
Dinara Berdy
Ужасно,никому не советую,Оставили вот так в подъезде,ужасное обслуживание,корпешки грязные, ждали 10дней хотя обещали за 2 дня сделать работу
АЖ
Айгерим Жусипова
Берген кілемімізді әлі ала алмай жүрміз, просто кілем ұрлайтын жер!
Шырынгул Каржаубаева
Жаксы жуылган жаксы куйде акелп берды до туры фотосы болмай тур мамочки болып жатр еды туры бала болганнан Кейн сиып кояд сидиктын де исы бар еды оны да кетирген там таза кылып акелп берыпты Рахмет жумстарыныздын берекесын берсын🥰🥰
Альбина Алькеновна
4 ай болды бір кілемді ала алмай жүрміз)))
НБ
Нина Баталова
Сдавали ковер на чистку 26 июля!!! До сих пор не вернули!!!!! Игнорят просто в ватсаппе, обещают привезти и не привозят!!! Уже больше месяца прошло. Безответственные и афигевшие люди. Ковер мы свой так и не увидели. Переписку оставлю ниже. Просто слов нет. Гады
Gaini Nurzhanovna
Ужасный сервис! Безответсвенные! Совершенно наплевать на клиентов!!! Отнимают время и деньги!!!! 1 ковер неделю везли! На возмущения “давай давай” отвечают . Ужас просто . Не сдавайте сюда ковры!
КА
Кенжегуль Актореева
Танертен 09:00 алды заявканы до 12:00 алып кетеміз деп келмей отыр артык 4 саг кутип отырдым . Не оперативный орталык екен. Карайган шаруамнан калдырды. Уактымды урлап сонында баска бір жерге бере беріңіз деп. Береміз сізден баска орталык жоктай .
НЖ
Нурсулу Жамангараева
Өте нашар кілем жуу орталығы.3 күнде жуып береміз деп 1 аптада да кілемді жууып әкеліп берсе рахмет айтасыз, соққылап қашан әклесіз деп қақсалау керек. Жауапкершіліктері мүлде жоқ. Телефонды да алмайды. Өте нашар орталық. Алып кетті кілемді әлі әкелмеді!
Анар
Не советую сдавать сюда ковры, каким был ковер изначально таким же и вернули, они еще и умудрились потерять его, передав другим клиентам🤦🏼♀️ В общем зря потраченное время, нервы и деньги!
Марат Атагазиев
Мынақа кылем тапсырманыздар не стоит шарашкина кантора меным кылемды басқа адамға берып жиберген.админ телефондағы отқан айел адамға бәрі бір.Вапще Тапсырман мынақа кылемдерынызды
БИ
Бекбол Исмаилов
Бұрыннан тапсырам бұл орталыққа, жақсы жуады кілемді де көрпені де. Сенімді ақтады, рахмет
СД
Сауле Джетимекова
Кілемдер тап таза келді. Ешкімнің аузына қақпақ бола алмайсын, әркім жаза береді, сеніп тапсыруға болады.
ГБ
Гульжан Балмагамбетова
Добрый день! Сдала четыре ковра разных размеров, ковры хорошо постирали , привезли чистенькие, просушенные с хорошим свежим запахом кондиционера. После негативных отзывов специально раскрыла ковры при курьере проверила и всё замечательно, нет претензий молодцы! Спасибо, желаю побольше благодарных клиентов!
КА
Кымбат Алтынгали
Осы жерге кілем бергеніме өкінемін, бағасыда арзан емес. Кір су сасытып, кілемнің жартысы таза жартысы кір күйінде әкелді! Қалай болса солай! Дәмболсын!!! Адалынан жасаңыз, жасамасаңыздар қойыңыз! Не зат мынау!!! Иісіде жаман кілемде тазармаған! Өте төмен қызметі де сапасы да! Не рекомендую 👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
Guldariya Qayirqyzy
Качество обслуживания нулевое , во-первых не качественно почистили.Ковер как был грязным так и остался во - вторых грубая и неадекватная женщина сидела на той стороне провода. Нет такого понимания как субординация , разговаривает с человеком как попало.Хотя, нет, не то что разговаривает, она прямо ругается на взрослого и постороннего человека! Разве такое допустимо?! .поменяйте сотрудника и не обращайтесь в эту компанию
Raikhan Ibragim
Қайырлы күн оқырмандар !! Кілем беріп керек емес бұл алайықтарға бұрыс жумайды, біз кілем беріп едік дұрыс жумай алып келді. Сеніп керек емес өтірік жуады. Оған қоса соғып айтсақ мойындамайды.
Канат Калбаев
Новый кілемді бүлдіріп алып келді. Сосын эағымсыз иіс болды. Айтсам адаммен сөйлесіп білмейді. Тапырыс берер алдында жақсылап ойланыңдар.
Айгуль Айтмамбетова
2 үй болып бердік кілемдерді, 3-4 күн деп жоғалып кетті. Өзіміз соғып алдырып алдық, кейін екі үйге екі түрлі санап берді. Яғни мағаан үстіне 3000 артық қосып санап беріп отыр. Сондықтан, дұрыс ойланып беріңіз! Алданып қалмаңыз
Аяжан
Отлично стирают, спасибо и процветание центру стирки ковров Аккала.
ЛЖ
Лейла Жангалиева
Килемди пятноларымен кайта алып келди. Килемге коз бояйтын тень жагылган, соны тёк шыгар да суртип жиберипти. Именно сол жер дымкыл, ещё кетпеген. Ешкимге не советую, акшаны уялмай алады. Басында ватсапка жазган мын даже еш жауап жазбады. Оз кателиктерин тусинип турса да. НИКОМУ НЕ СОВЕТУЮ.
Erbol Nureken
Оте жаксы жуады тап таза👍👍
GS
Gulzifar Suleyeva
Отдавала на чистку ковер, он у меня почти новый, предварительно пропылесосила, решила постирать после гостей. Какой сдала такой же вернулся, со всеми мелкими волосами и мусором, не ожидала такого сервиса, ни за что не рекомендую. Дома мне придется очень хорошо пропылесосить ковер и постирать вручную мелкие пятна. Или еще раз отдать на стирку в другую мастерскую. Здесь сказали помыли шампунем и прополоснули. Очень недовольна.
А…
Алтынбек …
Өте нашар, кілемнің кірі солайымен келді. Қайта жумаймыз, ақша қайтармаймыз деп телефонды қоя салды.
ZQ
Zhanna Qabidullaevna
Керемет кілем жуу орталығы, осымен үшінші рет беріп едім тап-таза етіп әкелді👍🏻👍🏻👍🏻
M T
Жақсы жуады👍 2жылдан бері жуып жүр кілемімді молодец. Жұмыстарың алға жүре берсін. 100% кілем жууға кеңес берем👍👍👍
Гулзира Сейткожаева
Өте жақсы кілем жуу орталығы. Тап таза жуады. Бағасы да қолжетімді.
Айман Тұрақбай
Күшті прям,ұнады👏
ДД
Даулет Дуйсенов
👍👍👍 Ак кала
ЖС
Жазира Сейткожа
Керемет конилимизден шыкты! Килемдер жанадан алган сиякты! Рахмет!
ОМ
Отеген Мендихан
Хорошая качественная работа в городе всем рекомендую 👍🏻👍🏻
a♡
abdashimova ♡
Отлично стирают, ребята вежливые попросил сами постелили ковры показали сервис 👍. Рекомендую всем.
Ayazhan Abdashimova
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Айнур Куатова
Мошенники!Обманывают людей! Месяц жду ковра!
ОО
Окс Окс
Ужасное обслуживание!!! Обманывают людей! Не привозят во время, обещают одно, и потом игнорируют!