Поиск
Отрицательные
CГ
Cурея Гузиева
38 отзывов
Помогли грамотно разделить имущество, я даже не ожидала, что вопрос решится так быстро. Спасибо за поддержку.
Геля Даулетова
8 отзывов
Убрали столбы ЛЭП с моего земельного участка. Проверили законы, подали в суд, выиграли дело. Работа аккуратная, сроки соблюдены, участок чистый теперь.
ГУ
Гулмария Умбетова
30 отзывов
Фирма отличная, реально помогает. Помогли оставить машину.
A
Aлия
12 отзывов
Очень грамотно помогли с разделом имущества, всё объяснили и довели дело до результата. Получила свою долю без лишних нервов.
КС
Касым Султан
33 отзыва
Вопрос с выдворением решился в нашу сторону. Отлично помогли. Спасибо.
ЕР
Ерик Рамазан
40 отзывов
Помогли отсудить машину в рамках закона. Всегда на связи. Всегда приходят на помощь! Лучшие юристы!
АГ
Али Газизов
6 отзывов
Остался очень доволен юридической фирмой. Очень помогли мне в решении раздела имущества при разводе с женой. Все честно и открыто.
АА
Айымгуль Абдраймова
9 отзывов
Обратились за помощью по разделу совместного бизнеса. Все оформили по закону, юридические решения были понятны и прозрачны.
ДС
Дубай Сатов
58 отзывов
Раздел бизнеса и дома справедливо разделили. Адвокат внимательный, результат топ.
АК
Алибек Кошербаев
17 отзывов
Была сложная ситуация с миграцией и риском выдворения. Помогли решить вопрос, в итоге остаёмся в Казахстане.
РЛ
Радмир Лабиб
20 отзывов
Ситуация с выдворением была очень тревожной. Помогли решить миграционный вопрос, в итоге мы остаёмся в Казахстане, за что отдельная благодарность.
КМ
Кудрят Мергенбаева
51 отзыв
При разделе имущества фирма очень помогла. Отлично.
АН
Алтынгүл Назарбекова
8 отзывов
Раздел квартиры после развода прошёл без споров, всё оформлено юридически грамотно.
Аягул Бухарбаева
3 отзыва
Спасибо за помощь в вопросах местожительства детей! Вы сделали процесс проще и яснее для нас.
АЕ
Аминна Есболғанова
14 отзывов
Обращался по разделу имущества. Юристы грамотно разобрались в ситуации и довели дело до результата. Работают спокойно и по делу.
СН
Салтанат Нуриева
52 отзыва
Помогли с вопросом о местожительстве ребенка. Детей оставили, спасибо за помощь.
ДН
Дамеля Насырова
14 отзывов
Сохранение авто стало возможным благодаря вашей помощи. Огромное спасибо!
Iroda Qilichova
39 отзывов
Обратилась к Айбулатову и Партнёрам по вопросу раздела имущества. Всё объяснили понятно, помогли собрать документы и подготовить заявление. В итоге всё прошло спокойно и без лишнего стресса, осталась довольна результатом.
Дилара Абдикарова
7 отзывов
Раздел имущества прошли как нужно мне😀 дом и машина моя доля. Всё чётко, без нервов! 🚗 Спасибо большое 🔥
ЖИ
Жадыра Исамбекова
48 отзывов
Помогли отсудить квартиру, очень хорошая помощь.
АН
Асылбек Нургали
5 отзывов
Была серьёзная проблема с выдворением, очень переживали. Помогли разобраться с документами и решить вопрос. Сейчас остаёмся в Казахстане, за что большое спасибо.
Абдул Газисов
13 отзывов
Мы смогли решить все вопросы по детям благодаря вашей поддержке.Профессионализм и чуткость это то, что я нашел в вашей команде.
ДБ
Диляра Бекенова
34 отзыва
Решили проблему с миграцией, теперь остаемся в Казахстане. Спасибо
РК
Райхан Кошкимбаева
16 отзывов
Обратилась с вопросом по поводу расторжения брака.Айбулатов Б.С грамотный юрист и доброжелательный человек! Проконсультировал меня, составила заявление и оказал огромную помощь в процессе развода!
Алдияр Исабеков
3 отзыва
Байтелеу Серикович Айбулатов помог мне разобраться с разделом имущества. Рекомендую!
Алексей Родин
66 отзывов
Огромное человеческое спасибо Байтелеву Сериковичу Айбулатову. Хороший, грамотный адекватный специалист от слова профессионал! Без лишнего ,,киселя на воде," Все чётко, по большим и маленьким полочкам разложил, объяснил, сделал! Развод с разделом имущества с богатой женой тяжёлое дело. Была проделана большая работа. Доказал, что не деньги рулят, а правда. Рекомендую! Хочу добавить, что была оказана моральная поддержка, восстановлена вера в себя. Благодарность не передать словами. Спасибо!
Батырлан Жаксылыков
4 отзыва
Обратился к Байтелеу Сериковичу Айбулатову по делу о разводе, и его поддержка была неоценима.
БО
Балауса Оспанова
15 отзывов
Возник спор с поставщиком на крупную сумму. Юрист профессионально представили мои интересы в арбитражном суде и выиграли дело. Рекомендую!
АД
Алесия Дмитриевна
27 отзывов
Байтелеу Серикович Айбулатов отличный юрист! Помог с разводом и разделом имущества быстро и профессионально. Спасибо!
БН
Байахмет Нұрғали
21 отзыв
Нужно было грамотно оформить расторжение брака и разделить совместно нажитое имущество и для этого обратился к Байтелеу Сериковичу Айбулатову. Он оказался настоящим профессионалом в семейном праве, помог выстроить всю стратегию так, чтобы избежать споров и потерь. Рад что доверил дело именно ему!!
Жалгас Айтбаев
4 отзыва
С Байтелеу Сериковичем Айбулатовым легко работать! Он профессионал в семейном праве. Большое спасибо!
Баглан Буркитбаев
14 отзывов
Байтелеу Серикович проконсультировал по семейным вопросам, помог с оформлением развода. Всё прошло без лишних хлопот для меня. Очень хороший и компетентный специалист🙏
Елнар Райзадаулы
3 отзыва
Работа Байтелеу Сериковича по семейным делам впечатляет. Он обеспечил отличный результат и поддержку.
Гл
Городская легенда
24 отзыва
Профессионал высокого уровня! Байтелеу Серикович помог мне в разделе совместного имущества. Очень благодарен за поддержку!
Айбын Мусин
62 отзыва
Мүлікке байланысты мәселені шешуге жүгіндім. Барлығы жылдам, нақты және заңды түрде шешілді. Кәсіби көзқарасы ерекше қуантты.
Бұлқыш Джумагулов
25 отзывов
Байтелеу Серікович – өз ісінің шебері. Ол ажырасу мен мүлікті бөлу мәселесін кәсіби түрде шешіп, барлық сұрақтарымды анықтап берді. Жұмысына үлкен жауапкершілікпен қарайтын заңгер.
АА
Айгул Алимбаева
5 отзывов
Жер телімі мен мүлікке байланысты туындаған дауды шешуде заңгердің кеңесі үлкен көмек болды. Мәселе жылдам әрі тиімді шешілді. Осындай мамандарға сенім артуға болады.
Cs
City spirit
70 отзывов
Отбасылық мәселелер бойынша кәсіби заңгердің көмегіне жүгіндім. Барлық құжаттарды дұрыс дайындап, жағдайды оңай шешуге мүмкіндік жасады. Заңдық сауаттылығы жоғары маман екені көрініп тұр.
БК
Бибигул Карасаева
17 отзывов
Байтелеу Серікович алимент төлеуге байланысты күрделі мәселеде маған көп көмектесті. Қарсы тарап жағдайды барынша қиындатуға тырысқанымен, ол заң тұрғысынан маған қолайлы шешім қабылдауға көмектесті. Оның ұқыптылығы мен тәжірибесі әр қадамда сезіліп тұрды. Барлық құжаттар дер кезінде дайындалып, процесс тиімді өтті. Сонымен қатар, оның мәселені бейбіт жолмен шешуге ұмтылысы ерекше ұнады. Соның арқасында қажетті нәтижеге қол жеткіздік. Егер отбасылық құқық саласында көмек қажет болса, Байтелеу Серіковичті шын жүректен ұсынар едім.
ДҚ
Дандай Қабулқайр
21 отзыв
Байтелеу Серіковичке жер теліміне қатысты мәселені шешу үшін жүгіндім. Ол жағдайды мұқият зерттеп, маған нақты әрі заңды кеңес берді. Оның кәсібилігі мен ұқыптылығы арқасында барлық сұрақтарымды жылдам шешe алдым.
ДН
Джанат Назарбекова
30 отзывов
Отбасылық мәселелер бойынша оған жүгіндім, және оның кәсібилігі арқасында барлық сұрақтарым шешілді. Осындай білікті заңгерлер өте сирек кездеседі.
Наиля Забирова
26 отзывов
Байтелеу Серікович ажырасу кезіндегі алимент мәселесінде маған үлкен қолдау көрсетті. Ол жағдайды анықтап, заңды түрде дұрыс шешім қабылдады.
АУ
Азамат Урумбек
28 отзывов
Жер телімі бойынша туындаған дауды шешуге көмектесті. Барлық құжаттарды дұрыс дайындап, менің құқығымды қорғады.
А
Айгерим
39 отзывов
Мен жақында ажырасу мен мүлікті бөлу мәселесіне тап болдым. Бұл өте күрделі әрі эмоционалды процесс болды, бірақ мен үшін нағыз тірек болған адам - Байтелеу Серікович Айбулатов. Оның кәсібилігі мен тәжірибесі әрбір қадамда көрініп тұрды. Алғашқы кездесуден бастап ол менің жағдайымды мұқият тыңдап, барлық заңдық нюанстарды түсіндіріп берді. Бұл маған өзіме деген сенімділікті арттыруға көмектесті. Байтелеу Серікович құжаттарды дайындау барысында барынша ұқыптылық танытты. Ол тек заңға сәйкес әрекет етіп қана қоймай, менің жеке жағдайымды ескеріп, маған ең қолайлы шешімдерді ұсынды. Әсіресе, мүлікті бөлу кезінде оның заңдық білімінің тереңдігі мен іс-әрекеттерінің тиімділігі айқын байқалды. Келіссөздер барысында ол сабырлы әрі нақты ұстанымда болды, бұл менің қарсы тараппен тезірек келісімге келуіме септігін тигізді. Сонымен қатар, оның маған барынша қолдау көрсетуі ерекше әсер қалдырды. Ол тек заңдық көмек көрсетіп қана қоймай, эмоциялық тұрғыда да мені түсініп, қиын жағдайда қолдау білдірді. Нәтижесінде мен барлық құқықтарымды сақтап қалдым және мүлік әділетті түрде бөлінді. Егер сізге ажырасу, мүлікті бөлу немесе отбасылық құқық саласында білікті заңгер қажет болса, Байтелеу Серікович Айбулатовқа жүгінуді шын жүректен ұсынамын. Оның кәсібилігі мен адамгершілігі оған үлкен сенім артуға мүмкіндік береді.
ББ
Бұлабай Бейсембаев
5 отзывов
Жақында мен жер теліміне байланысты туындаған даулы мәселемен бетпе-бет келдім. Жағдай өте күрделі болып, қарсы тарап өз құқығын заңсыз қорғауға тырысты. Осы уақытта Байтелеу Серіковичке жүгінуге тура келді. Бұл шешімнің дұрыс болғанына ешқандай күмәнім жоқ. Ол менің мәселемді тыңдап, толықтай түсініп алды. Алғашқы кездесуімізде-ақ, қандай шешімдер қабылдау керектігін және қандай нәтижелерге қол жеткізе алатынымызды нақты түсіндірді. Оның әр қадамы кәсіби түрде жасалды: құжаттарды дайындау, заңды сараптама жасау және қарсы тараппен келіссөздер жүргізу. Ең бастысы – ол жағдайды шиеленістірмей, барлығын бейбіт жолмен шешуге тырысты. Бірақ егер қарсы тарап келіссөздерден бас тартса, ол менің мүддемді қорғауға сотта дайын екенін де көрсетті. Соның арқасында біз қысқа мерзімде барлық мәселелерді шештік, мен өзіме тиесілі құқықтарымды толық қорғадым. Байтелеу Серіковичтің кәсібилігі, жауапкершілігі және жүйелі жұмысы – оны ең үздік заңгерлердің қатарына қосады. Егер сізге жер, мүлік немесе отбасылық мәселелер бойынша көмек қажет болса, оған сеніп жүгінуге болады.
БЖ
Бекбол Жумадилова
11 отзывов
Мұрагерлікке байланысты қиын жағдайды Байтелеу Серіковичтің көмегімен жылдам әрі тиімді шешу алдық. Өте тәжірибелі маман.
Светлана Имбаева
61 отзыв
Байтелеу Серікович менің мүлікке қатысты даулы мәселемді кәсіби түрде шешіп берді. Оның заңды талдауы мен нақты кеңестері үшін алғысымды білдіремін.
БС
Бейбитгул Сауытбаева
5 отзывов
Мен Байтелеу Серіковичке алимент төлеуге қатысты мәселе бойынша көмек сұрадым. Ажырасудан кейін балаларыма алимент өндіру оңай болмады, өйткені қарсы тарап барынша кедергі келтіріп, ешбір шешімге келгісі келмеді. Осындай қиын жағдайда Байтелеу Серікович менің мәселемді шешуде нағыз маман екенін көрсетті. Ол заңға сәйкес қандай әрекет жасау керектігін егжей-тегжейлі түсіндіріп, барлық құжаттарды мінсіз дайындап берді. Әсіресе, оның әрдайым байланыста болуы, барлық сұрақтарыма шыдамдылықпен жауап беруі маған үлкен сенім берді. Ол тек заң жағынан көмек көрсетіп қана қоймай, моральдық тұрғыдан да қолдау көрсетті. Процесс барысында мен оның кәсібилігіне бірнеше рет көз жеткіздім: қарсы тараптың барлық дәлелдерін жоққа шығаратын нақты фактілер мен дәлелдерді алға тартты. Нәтижесінде біз сотта жеңіске жетіп, балаларым өздеріне тиісті алименттерін ала бастады. Байтелеу Серіковичке айтар алғысым шексіз. Оның жан-жақты білімі мен адамгершілік қасиеті оны ерекше маман етеді. Егер сізге сенімді және өз ісінің шебері қажет болса, бұл заңгерге жүгінуден қорықпаңыз.
Фарида Мергенбаева
56 отзывов
Заңды түсінікті тілмен жеткізетін және әрқашан байланыста болатын өте жауапты маман. Мәселем тез шешілді.
ЖК
Жандос Курманов
11 отзывов
Біздің отбасымызда мүлікке қатысты мұрагерлік мәселелер туындаған еді. Көптеген заңгерлерге жүгінгенімізбен, олардың ешқайсысы біздің жағдайымызды дұрыс ше.ше алмады. Сол кезде таныстарымыздың кеңесі бойынша Байтелеу Серіковичке хабарластық. Ол бізге бірінші кездесуден бастап, мәселенің шешімін тауып беретіндей әсер қалдырды. Ол барлық құжаттарды мұқият қарап, әрбір детальға назар аударды. Бізбен бірге отыра отырып, қандай құқықтарымыз бар екенін, әрі қарай қандай қадамдар жасау керектігін егжей-тегжейлі түсіндіріп берді. Ол әрқашан байланыста болып, процесс барысында туындаған кез келген сұраққа тез жауап беріп отырды. Құжаттарды әзірлеу кезінде ешқандай қателіктерге жол бермей, уақытты да, жүйкені де үнемдеді. Байтелеу Серікович тек кәсіби заңгер ғана емес, сонымен қатар жанашыр адам екенін көрсетті. Ол әрқашан бейбіт шешім табуға тырысады, бірақ қажет болса, өз клиентінің мүддесін сотта батыл қорғайды. Нәтижесінде, біз өзімізге тиесілі мүлікті заңды түрде алдық. Мен оны осындай мәселелермен бетпе-бет келген кез келген адамға шын жүректен ұсынамын.
Загрузить ещё
Лицензионное соглашение