Айбулатов и Партнеры

ЖИ
Жадыра Исамбекова48 отзывов
А
Айгерим39 отзывов
Мен жақында ажырасу мен мүлікті бөлу мәселесіне тап болдым. Бұл өте күрделі әрі эмоционалды процесс болды, бірақ мен үшін нағыз тірек болған адам - Байтелеу Серікович Айбулатов. Оның кәсібилігі мен тәжірибесі әрбір қадамда көрініп тұрды. Алғашқы кездесуден бастап ол менің жағдайымды мұқият тыңдап, барлық заңдық нюанстарды түсіндіріп берді. Бұл маған өзіме деген сенімділікті арттыруға көмектесті. Байтелеу Серікович құжаттарды дайындау барысында барынша ұқыптылық танытты. Ол тек заңға сәйкес әрекет етіп қана қоймай, менің жеке жағдайымды ескеріп, маған ең қолайлы шешімдерді ұсынды. Әсіресе, мүлікті бөлу кезінде оның заңдық білімінің тереңдігі мен іс-әрекеттерінің тиімділігі айқын байқалды. Келіссөздер барысында ол сабырлы әрі нақты ұстанымда болды, бұл менің қарсы тараппен тезірек келісімге келуіме септігін тигізді. Сонымен қатар, оның маған барынша қолдау көрсетуі ерекше әсер қалдырды. Ол тек заңдық көмек көрсетіп қана қоймай, эмоциялық тұрғыда да мені түсініп, қиын жағдайда қолдау білдірді. Нәтижесінде мен барлық құқықтарымды сақтап қалдым және мүлік әділетті түрде бөлінді. Егер сізге ажырасу, мүлікті бөлу немесе отбасылық құқық саласында білікті заңгер қажет болса, Байтелеу Серікович Айбулатовқа жүгінуді шын жүректен ұсынамын. Оның кәсібилігі мен адамгершілігі оған үлкен сенім артуға мүмкіндік береді.
ББ
Бұлабай Бейсембаев5 отзывов
Жақында мен жер теліміне байланысты туындаған даулы мәселемен бетпе-бет келдім. Жағдай өте күрделі болып, қарсы тарап өз құқығын заңсыз қорғауға тырысты. Осы уақытта Байтелеу Серіковичке жүгінуге тура келді. Бұл шешімнің дұрыс болғанына ешқандай күмәнім жоқ. Ол менің мәселемді тыңдап, толықтай түсініп алды. Алғашқы кездесуімізде-ақ, қандай шешімдер қабылдау керектігін және қандай нәтижелерге қол жеткізе алатынымызды нақты түсіндірді. Оның әр қадамы кәсіби түрде жасалды: құжаттарды дайындау, заңды сараптама жасау және қарсы тараппен келіссөздер жүргізу. Ең бастысы – ол жағдайды шиеленістірмей, барлығын бейбіт жолмен шешуге тырысты. Бірақ егер қарсы тарап келіссөздерден бас тартса, ол менің мүддемді қорғауға сотта дайын екенін де көрсетті. Соның арқасында біз қысқа мерзімде барлық мәселелерді шештік, мен өзіме тиесілі құқықтарымды толық қорғадым. Байтелеу Серіковичтің кәсібилігі, жауапкершілігі және жүйелі жұмысы – оны ең үздік заңгерлердің қатарына қосады. Егер сізге жер, мүлік немесе отбасылық мәселелер бойынша көмек қажет болса, оған сеніп жүгінуге болады.
БС
Бейбитгул Сауытбаева5 отзывов
Мен Байтелеу Серіковичке алимент төлеуге қатысты мәселе бойынша көмек сұрадым. Ажырасудан кейін балаларыма алимент өндіру оңай болмады, өйткені қарсы тарап барынша кедергі келтіріп, ешбір шешімге келгісі келмеді. Осындай қиын жағдайда Байтелеу Серікович менің мәселемді шешуде нағыз маман екенін көрсетті. Ол заңға сәйкес қандай әрекет жасау керектігін егжей-тегжейлі түсіндіріп, барлық құжаттарды мінсіз дайындап берді. Әсіресе, оның әрдайым байланыста болуы, барлық сұрақтарыма шыдамдылықпен жауап беруі маған үлкен сенім берді. Ол тек заң жағынан көмек көрсетіп қана қоймай, моральдық тұрғыдан да қолдау көрсетті. Процесс барысында мен оның кәсібилігіне бірнеше рет көз жеткіздім: қарсы тараптың барлық дәлелдерін жоққа шығаратын нақты фактілер мен дәлелдерді алға тартты. Нәтижесінде біз сотта жеңіске жетіп, балаларым өздеріне тиісті алименттерін ала бастады. Байтелеу Серіковичке айтар алғысым шексіз. Оның жан-жақты білімі мен адамгершілік қасиеті оны ерекше маман етеді. Егер сізге сенімді және өз ісінің шебері қажет болса, бұл заңгерге жүгінуден қорықпаңыз.
ЖК
Жандос Курманов11 отзывов
Біздің отбасымызда мүлікке қатысты мұрагерлік мәселелер туындаған еді. Көптеген заңгерлерге жүгінгенімізбен, олардың ешқайсысы біздің жағдайымызды дұрыс ше.ше алмады. Сол кезде таныстарымыздың кеңесі бойынша Байтелеу Серіковичке хабарластық. Ол бізге бірінші кездесуден бастап, мәселенің шешімін тауып беретіндей әсер қалдырды. Ол барлық құжаттарды мұқият қарап, әрбір детальға назар аударды. Бізбен бірге отыра отырып, қандай құқықтарымыз бар екенін, әрі қарай қандай қадамдар жасау керектігін егжей-тегжейлі түсіндіріп берді. Ол әрқашан байланыста болып, процесс барысында туындаған кез келген сұраққа тез жауап беріп отырды. Құжаттарды әзірлеу кезінде ешқандай қателіктерге жол бермей, уақытты да, жүйкені де үнемдеді. Байтелеу Серікович тек кәсіби заңгер ғана емес, сонымен қатар жанашыр адам екенін көрсетті. Ол әрқашан бейбіт шешім табуға тырысады, бірақ қажет болса, өз клиентінің мүддесін сотта батыл қорғайды. Нәтижесінде, біз өзімізге тиесілі мүлікті заңды түрде алдық. Мен оны осындай мәселелермен бетпе-бет келген кез келген адамға шын жүректен ұсынамын.
🍪
Мы используем cookies подробнее