Seven days
Рестобар
2.6
2.6
Alibek Sarsenov
04.03.26 ауыз ашуга осы кафеге шакырган болатын. Даяршылар тапсырысты сағат 19:30 бізден алып, содан 20 минуттан кейін шәй, 1 сағаттан кецән салат, 1:30 минуттан кейін жылы тағамды алып келді. Сағат 21:00 де тағамды жеп, көңілсіз болып шықтық. Кафе администратор және даяршылар өте әлсіз, өз жұмысын қажетті деңгейде атқара алмады. Клиенттердің сөзіне құлақ аспай керісінше клиентте қарсы сөз айтып көңілдің барлығын түсірді. Келесіде бұл кафеге бармайтын болып кеттік. Жаңаөзенде үйден шығып ас жегіңіз келсе бұл кафеге барып көңілсіңізді түсірмея қойыңыз!
РБ
Рамазан Бердибек
Кеше отырдык салаттары нашар дурыс дайындалмаган. Официанттар грубый. Шашлык заказ бердык суып калган ыссы емес.Еты шикы. Кафе вроде 2.00 жасайд бырак музыканы 00 сондырып тастайд содан кейын костыра алмадык.
НО
Нурила Озен
Хотели отметить новый год в этом заведении и пожалели. Обслуживание 0, когерген клен, салаты одно название салатов, музыку по 20мин 2 раза включили и все
Маңғыстау Буранбай
👍🏼
7 посещений
КЖ
Курукбаева Жазира
Очень приятное кофе и уютно официанты добрые
Dos S
классно очень вкусно
Akniet Armankyzy
👎👎👎
A S
Очень хорошое заведение еда понравилась
🐜 Райко
Очень классное кафе
ЖА
Жансая Аллабердиева
Керемет кештеріңізді мына жерге тапсырмаңыздар, соңында нервпен айқаймен шығасыздар👍
РҚ
Рима Қуан
Еттері шикі піспеген👎👎
АУ
Аружан Утепбергенова
Еттері шикі адамдар ақша төлеп қонақтарының алдына қойып отыр,дұрыс піспеген іші ужас іші піспеген етті сатып ақшасын қайтармай отыр адамдар калай жейді оны ужс бардак 🤢🤮🤢🤮🤢🤮🤢
Асылым Армановна
Оте нашар ресторан!
Гулжан Темиргалиевна
👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
Akgul Osfanova
1 жұлдызғада тұрмадығой жұмысты адалнан жасамаи шикі етпен кімді алдаим деп оилат екен шикі тамакты жеп халықты улаимыз дедмс?
Молдир Максаткызы
👎👎👎👎👎
Bibi Amandykova
Ужас
.‘
. ‘
ужасно шикі ет дұрыс піспеген ужас простооот🤮🤢🤢🤢
Мейрбек Шагиров
еттері шикі, піспеген қан қан болып жатыр👎
Aliya Aliyaa
Піспеген розовый ет жегіңіз келсе, осында келіңіз немесе тапсырыс беріңіз😆😆🤣!!! Фууу👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻 никому не советую!
Akku Amanzhanova
Бардак, обслуживание ноль, лучше бармайаққойын
Zharkyn Assylkhan
Алибек Дауыл
👎👎👎👎👎👎👎👎
V
Vtta
Вчера,сидели на дне рождении, мне понравилось обслуживание одного нового официанта
SS
Samat Shuvakbaev
Самое отвратительное заведение
Асель Нурбергенова
Днём я написала и хотела бронировать столик на 8чел именно в пивной день, и спросила у админа - точно действует акция она сказала да, но когда вечером мы пришли,сказала что,Вам не положено, Вы зарезервировали столик по этому Вам акция не действует говарит🤦♀️, ладно мы на это согласились, но когда хотели оплатить они нам не дали пароль wi-fi, хотя там автоматом вышли 3-4 подключённых с названием Seven days, говорят что мы должны найти человека которого нам поделиться своим интернетом 🤦♀️, еще оффицант или не знаю кто , но наглый был такой, строил из себя ,после этого мне не хотелось туда возвращаться
Обслуживание вообще ноль, персоналы грубые неадекватный
Sam Saigon
Ужасное обслуживание, пивной безлимит вторник и четверг если вашем кругу больше 5-ти человек то безлимит не действует, даже одну звезду жалко
МЕ
Мурат Есеркепов