Aqnur
Банкетный зал
arystan
Совсем не понравилось
фигня приборлары кір кір болып жатыр бытшыт болып нормально ресторан деп ойлап едим оте нашар денгейде кажет емес
p .
В восторге
жаңа басшылықпен ресторан вообщее басқа деңгейге көтеріліпті тағамдары дәмді бәрі жаңа особенно ыстық тағамдар қызмет көрсетуі де керемет іші ағарып қалған әр детальға мән берілгені байқалады бұрын да жақсы еді ал қазір тіпті күшті деңгейге шыққан екен
Частый гость
ЖК
Жанзура Келдибаева
В восторге
Дәмді және адал ас, вежливый официанттар, қолжетімді баға. Қонақтарыңды сеніп алып келуге лайықты👍🏼👍🏼👍🏼
ДБ
Дариға Беркалиева
В восторге
Тамақтары күшті. Сапалы қызмет көрсету.
Zhanbolatovna 💋
☝🏼👏👏👏👏👏👍👍👍👍👍👍👍тамактары өте дамді
Частый гость
Tomiris Nauryzova
Совсем не понравилось
Нету отдельной раздевалки для танцовщиц
AMANGELDI DAULET
В восторге
ресторан жақсы елжас тек болмаса
SB
Shynshys Bazarbai