Nazila Satkan Atelier
Мерина Сутенова
Ен уздик ателье👍🏻
ЖС
Жадыра Сатибекова
Өте ұнады күшті шықты көйлектер Қыздардың клиент қабылдауы өте жоғары деңгейде Бізге қызмет көрсеткен Ағила қызға рахмет көп көп
KA
Korkem Amanzhan
Осы Ательеден көйлек тіктірдім, маған өте қатты ұнады.Басқа қаладан заказ бергеніме қармай, тез дайындап берді👍 Мен армандағандай көйлек тігіп бергендеріңізға алғыс айтамын🤗 Барша ұжымға сәттілік жәнеде жұмыстарыңызға мол табыс тіледім💕💕
ДТ
Данияр Токсанбаев
Заказали платье, Самое ужасное что я видел. не Советую ценна не соответствует товару!!!!!!
6 сентября 2025, официальный ответ
Здравствуйте, нам жаль, что вам не понравилось у нас. Стоимость зависит от выбранного фасона и колич…
Сымбат Саменова
Адрестерынды дурыстап жазбайсындарма инстамен де тугиспен де таппадык,соксак алмайт!
6 сентября 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Адрес осында да және инстагнам парақшасында да жазылып, көрсетіліп тұр🌷
Отличное ателье 👍
Здравствуйте. Спасибо вам за доверие 😉
Dina Krb
Не какой не ателье
6 сентября 2025, официальный ответ
Здравствуйте, спасибо что оставили свой отзыв, у нас не ателье, которое делает реставрацию, мы шьем на заказ национальную одежду