Школа №22
В здании
4.2
abaa.0103 🫦
Совсем не понравилось
Көшіп келмия қойған дұрыс. Апайлар нәйіс клен бір сөйлесен мын сөйлмиді үндеми отсанда сөз естисің Ұлдарда сондай колидорда ауздарына келгенін сөйлеп айтып жүре беред нәйістіктері соншама а еще апайлары ужасссс өз тәрбиелеріне қарамай біздің тәрбиемізге тисіп өздері ұрсып ұрсып біз бірдеңе десек айқайлап екі қойып отыра беред еще бағамызды түсіріп тастайды қайта көтерейін десең бағаңды көтергізбейді еще апайымызға жамандайды оқымайды деп оқысаңда жамансың оқымасаңда дамансың вообще дым жақпайсың или өздері сондай болған соң адамдарды да солай ойлайды ау еще сабақ дұрыс түсіндірмид түсінбедім десең тыңдамайсыңба анау мынау деп отыра бередд..
001🤍 🤍
Совсем не понравилось
Келмеңң өкінесіңдер апайлары өз тәрбиелеріне қарамай оқушының тәрбиесіне тисед еще жеке шекара дегенді білмиді тұрған нәйіс кілең спорт залды жуатын апай бар сол апай всегда айқайлап ұрысып тіпті көшіп келгеніңе өкіндіріп жіберед.А еще бұрыңғ тжо хакерлермен номерлеріңе кіріп алып кімге не жазғандарың не істеп жүргендеріңнің бәрін аңдып отыратын еді. жеке шекара дегеннің не екенін білмиді еще балдары жас мамандарға тиісіп тыңдамай жүред көшуге кеңес бермимше вообще маңына да жоламаң бәлесінен аулақ оқушылары деген вообще құрсыннн көшетінди мектеп емес көшетін болсаңдар 1000 рет ойланың ертең келгендеріңе өкінесіңдер отвечаю..
𝚄𝚕𝚢𝚊 𝙴𝚛𝚔𝚒𝚗𝚘𝚟𝚗𝚊 ᴛᴀɴɪʀʙᴇʀɢᴇɴᴏᴠɴᴀ
Совсем не понравилось
Ужс прям балдары не қыздары не апайлар ға ауздарна келгенд айтп отра беред и потом шашы узн аружан деген қыз блмим өсек айтады да журед) кошуге кеңес бермитн мектебымнын быры👎 и вообще оларға бр отценканын өзі жалко
aqniyet 🤍
жанымм кушты мектепко❤️❤️❤️❤️
Mura .
Совсем не понравилось
Апайлары Жаман пайдасы жок керегы жогей
Alibekkyzy 🤍
Кошп барман клен парахорлар
.?
. ?
Совсем не понравилось
Ең жаман мектеп даже соңғы қоңырау деген тема жоқ Осы мк оқығаныма өкінемін🙂↔️ Аттестатты да акт залда берсе боладығо😒 Позор мектеп болдғо мнау Тамақтары ужс болп кеткен
Nurserik 1111
ara1bekovnna. a
😍😍
nk
nazek. k
Не понравилось
кушты мектеп негызы
nursultan zh🇰🇿
Max .
Қуаныш питр
aliyeva aq.
В восторге
учусь здесь и буду учиться. учителя хорошие, правда есть некоторые. библиотека полна книг, очень кайфово. жаль через 2 года, меня уже тут не будет.
Ең пидес мектеп