Moonlight music bar
Музыкальный бар
Асемай Сагындыкова
Администратор жауапкершілік 0.Випті брондасақ басқа адамдар тағыда брондаған. Жұмыстарыңызға жауапкершілікпен қараңыздар.👎🏻
ES
Erbol Saginov
Жауапкершілік мүлдем жоқ келіп керек емес жұмыстары нашар
ن.
نورلان .
Келмең жауапкершілігі жоқ келмеңдер Лучше басқа жаққа барың
ЖТ
Жазира Тилеукулова
Админ өтірікші болып броньдап койган Випті басқа адамдарға беріп қойған. Амал жоқ басқа жерге кеттік отыра алмай орынымызды алып қойғасын.
Нуршат Ракымжанкызы
05.12.2025 вип заказ еткен болатын быз келсек басқа біреулер отыр. Админ ватсапта аа хорошо деп бронды ия ия деп қалтасына басып отыр. 20-30 адамға үлкен вип жалдап ақтаудан қонақ күткенбіз! Ұят болды олардагда. мерсилен вип тауып бердім барыңыздар леп жіберді өзіне жүр лесем бармайт. Кухняға тығылып кіріп алады. Дал сол күні тағы 2 адам келді виптерінде басқа аламдар отқан. Айқай уу шу ештеңе тауып бере алмат! Қақаған аязда 9 да мерсиге бардқ бар деп бос вип ішінде кароекесі бар дет барсақ нөл дым жооқ
Kvrshvv 4
👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼
DK
Daniyar Kosmaganbetov
Ужасный сервис
Нурсауле Куандыкова
Поцелуй гейши мен шашлыктары күштііі🤤🤤🤤жеріктігімді басып барып тұрам
Nurlibek Maksatov
❤️
Zhans Zhans
Ужасно вообще не советую 👎🏻👎🏻
Forever Young
Обслуживание отстой! Бакал пиво с арахисом ждали более часа! Стейк вообще бошьше 2х часов!!!
Madiyar Orunbaev
Moonlight — ресторан, который радует каждый раз, когда сюда приходишь. Блюда здесь очень вкусные и готовятся только из свежих продуктов. Персонал вежливый и уделяет внимание каждому гостю.
ДА
Даулбаев Алибек
Работают только до 2х
ЖА
Жанар Ахмедова
обслуживание өте нашар! администратор очень грубая! этиканы білмейді, офицанттарға конактардын көзінше ұрсып, айқайлайды екен!
Олжас Оразов
Обслуживание очень плохое.Офицантов мало очень долго подают заказ.
Aruzhan Kartmagambet
килен кагынгандар истейди😹👎🏾👎🏾👎🏾
NK
Nursayat Kaip
Өте тамаша,ана бойы ұзын бала қатты жұмыс жасайды екен❤️
Адилбек ст
Өте нашар орын. Бір жұлдыз да көп. — VIP ті VIP деп айтуға да келмейді. — Музыкалары ескі, қызықсыз. — Берген тапсырыс өте кеш келеді. — Админ деңгейі төмен. — Официанттардан үш күндік депозит алып, үш күннен кейін жұмыстан шығарып, ақшасын қайтармай жібереді. Баруға ұсынбайм
Dias Sigma
Были вчера, отличное заведение с приятной атмосферой и вкусной едой
Asil Abuev
Кухня хорошая, интерьер классный . НО ПЕРСОНАЛ СЕРВИС УЖАСНЫЙ! 40 минут подавали заказ, 30 минут ждали счет(((
ЛА
Лаззат Абдыгалыева
Обслуживание вообще нашар летникке 1 официант үлгермейді заказ 2 саг кутесің
Turzhan Berkaliyev
Нашар келіп керек емес!
KK
Keb Keb
Не для танцев, фигово. Администратор не компетентен, кухня не норм стэйк средний и полная прожарка разницы нет, официанты не знают меню, совета нет, это мое мнение смотреть вам. Бармен понимающий!!! Инвестиции норм но родственность мешает за спрос, ремонт не хороший на мат часть в среднем! Вот и все! Решать вам!
Арлан Джумабай
Котяк жеген жер
ГА
Гулнар Аскарова
Өте нашар.Караоке 15жыл бұрынгы әндер.Ютубқа қосылмайды.Микрофон жасамайды.Тапсырыс алдын ала берілседе кеш әкелді.10 жылдық кештің бытшыты шықты.Еще овещение ужасно фотоға түсуге⚠️
Салтанат Кожанепесова
Админ сказала, что есть караоке с ютуба, ни фига. Старые песни до 2000-х. Еда отвратительная, испортили весь праздник!!! Попросили с собой полложить цезарь с курицей, положили цезарь без курицы! Хотели сэкономить? Админ грубая! Не идите туда! Даже если больше некуда!
Гүлбақыт Бердіоңғарова id255402117
Сұмдық. Өмірімде барған ең нашар жер.
Alibek E
топ
Ақсамал Құлбай
Вобще оффицанттары адамға қалай қарау керек екенін білмейді өздерінен кеткен қатені клиенттен корет безерп ужс
Zhansaya Yermekova
Сервис қызметі өте нашар,даяшылар мәзірді мүлдем білмейді.Тапсырысты өздері шатастырып жүр.Даяшылар өте дөрекі.Ішкі тазалығы туралы мүлдем айтпай қойайық.
Ардак Сатыбалдиева
Ужасный сервис
Гаухар Мойынова
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👌👍👍
ЖК
Жандос Копейсинов
Керемет кеш өткізіңіз келсе ойланбастан келіңіздер
Если не хотите себе испорченный праздник, то не идите туда. Администратор либо управляющий не умеет обращаться к клиентам, вся из себя такая ходит, было такое ощущение будто нам делают за бесплатно. + не дали скидку на именинника, хотя сказали что дают, но в конце вечера не дали, и искали себе оправдании, мол мы должны были закрыть от 100тысяч. Официанты не работают нормально, на нашу кабинку почти не заходили, не убирали временами, мы сами по несколько раз просили и бегали за ними. Не умеют хорошо выполнять свою работу. Еще и за такую не низкую цену. Из плюсов только ЕДА
Акмарал Абдурахманова
Ұнады живая музыка вообщн менюде арзан
Fatima Магазин
Стейк тибон кішкентай оте нашар кенес бермейм жаман
Адилет Сапарбаев
Недавно отмечал ДР, всё было великолепно. Официанттарга мын алгыс барлыгын уакытылы акелип берген. Кухня вкусная, караоке тоже отличный🔥
Артем Иванов
Люди обрыгаловка не стоит!
Айдана Байбозова
Обслуживание 0