Nur food
1.9
1.9
Aibekóvna D 🤍
Совсем не понравилось
вообще айтуга созым жок.Тек урысуга дайын турад.Уважение ноль
ba drlknv
Совсем не понравилось
обслуживание ноль,работают без перчатки,к клиентам относятся как попало
Айзада Тулегенова
Совсем не понравилось
Тамақтары онша емес донер сенвич ішіндегі начинкаларын мұззздай қылып салып беред алғаныңа өкініп каласын 1 рет емес 3 рет алдым өзгермейт өте төмен
_𝐌𝐢𝐚𝐨𝐰 &𝕾𝖈𝖍𝖚𝖘𝖘_
Совсем не понравилось
Фу шшс, обслуживание жаман болд, ештене жок, сотрудниктары уятсыз, тлдернд кесп алайн ба?! Санитария деген зат жок!
НН
Нуршай Ням
Совсем не понравилось
ужасно, все делают без перчаткой. Еще и забывсют что люди заказывали а потом орут за то что не сказали раньше хотя мы это говорили. Всегда нету то, что хочешь заказать. Кароче ужасный кафе не ходите туда, лучше закройте
sagynysh bekmurzaevaa
Совсем не понравилось
Обслуживание вообще ужс өздерінен өздері айкайлай беред біз үшін жұмыс жасап жүргендей как будто🤦🏻♀️
Gulbarshyn Ramazankyzy
Совсем не понравилось
Вообще ужасс хот дог сырный ужасс дәмі Ещё касындагы магазиннен су акелсен стакан бермейді хотя осы жердер тамак жеп отрк туалет істейді но кіргізбейді
Администратор 2 ГИС
Не понравилось
Соус нормально, тауык ети куырлмаган кайнатылган сиякты, аш карынга болат енди жеуге бирак ишиндеги насинка багысана сай емес
Совсем не понравилось
Осындай формада донерді біріншірет көріп тұрмын. Просто ужассс. Чикендері айтарға сөз жоқ, бір тістейтіндей де емес. Жегенде жоқпыз, донер сухой, чикендерін күйдірп пісірген. Тұрақты клиенттерін осылай жоғалтады, дачы деп өтірік пісіре бермеңіздер. Сапаға жұмыс жасау міндетті!!
Габит Мырзакулов
В восторге
Мен барлық комментарийды оқыдым,әркімнің көңілін табу оңай емес,так что ұнамадыма келесіде тапсырыс бермеңдер,өз үйлеріңде жасап,пісіріп жей беріңдер өз қолдарыңнан осылай пісіруде келмегенсоң әңгіме тауа бересіңдер,алдын ала айтайын мен осы NurFood дүкеніне ешқандай қатысым жоқ,көре алмаушылықты қою керек болғаны
Ayau ✨
Совсем не понравилось
апайлар жаман көкбетеніп тұрады жұлқынып сөйлейді еще заказды ұзақ күтесің вообще асықпай жасайды еще дәміде нашар 5хот дог алдық біреуінің ішінде соуста жоқ вообще бармастай болдым
AT
Еркебулан Жумамурат
Y
Yestay
Совсем не понравилось
Шауырма алғам дәмі нашарлау ...наны мұз еті сап салкын соус нашарлау ау ....дәмі 0/10 лучше басқа жерден алған жақсы ...мысалы астана донер 12-59 дан мынаған келмен ...повар перчаткасыз жасайды қолын жуды ма білмим ал .... Повар ды ауыстыру керек .. + соусты ауыстыру керек
БП
Болат Парахат