Firdaus Flowers
Цветочный магазин
MY
Malika Yessenova
Флорист қыздары да операторда күшті,тез ұйымдастырып 20 минутта доставкамен жіберді)рахмеет! Гүл мен сладкий бокс ұнады🤩🤩
Ernur Zhumagazy
Жаксы өтте қаты ұнады
hanna maksimovna_
очень красивые цветы😍😍🙌🏻
Альбина Мешитбаева
Фирдаус гул магазиніне рахмет унады❤️
ЖТ
Жамиля Танбаева
Қызмет ету сапасы күшті, таңдауы мол, адамдарға жағымды, өздеріне қайта қайта бар бергің келеді, өте ұнады маған, жаңаөзенде қызмет көрсету сферада жұмыс жасайтындар бәрі осындай болса! Жарайсыңдар! Өсіп өне беріңдер, клиенттерің көп болсын, Қазақстан бойынша ашылып дами беріңдер!
9 ноября 2025, официальный ответ
💐 Сіздің жылы пікіріңізге үлкен рахмет! Осындай тұрақты клиенттеріміз бар болғанына қуаныштымыз…
Алмашара Мусина
Менде осы "Фердаус"магазинің туракты клеинтімін,гүлдері өте әдемі талғаммен жасалады.Қатты унайды.Жан жағыма айтып журем.
9 ноября 2025, официальный ответ
💐 Сіздің жылы пікіріңізге үлкен рахмет! Біз үшін ең бастысы — гүлдеріміз сізге қуаныш сыйлауы 🌸 Келесіде де қуана күтеміз!
ЕЕ
Ертай Есенов
😍😍😍😍😍
9 ноября 2025, официальный ответ
қызмет көрсету сапасы және гүлдердің алуандығы жоғары деңгейде👍🏻
KJ
Kyrmyzy Jhunisbaeva
Гүлдеріңіз от🔥 Әр букет просто әдемі емес — жүректен жасалған сияқты! Сервист те топ, бәрі тез, сыпайы. Енді тек сіздерден аламын 🫶🏻Спасибо за такой шикарный букет
9 ноября 2025, официальный ответ
Спасибо большое за такой приятный отзыв! 💐 Нам очень приятно, что вам понравились наши цветы. Будем…
Ануар Айдаров
Гүлдер тема қатынға ұнады👍
Аридаш Абайбекова
Советую ,мне нравится 👍
9 ноября 2025, официальный ответ
Благодарим за доверие и за то, что выбираете нас 🌷 Нам невероятно приятно быть частью ваших особенных моментов! 💖
НЕ
Нурлан Есенов
Ассалаумагалейкум туракты осы жерден аламын!келиншегиме кыздарыма унады'рахмет!
9 ноября 2025, официальный ответ
Пікіріңіз үшін рахмет! 🌷 Сізге ұнағанына қуаныштымыз!
Аман Издибай
Гүлдер әдемі
9 ноября 2025, официальный ответ
Пікіріңіз үшін рахмет! 🌷 Сізге ұнағанына қуаныштымыз!
МЕ
Майя Есенова
Керемет дүкен! Таңдауы көп, бағалары қолжетімді. Жеткізу уақытында келді. Қызмет көрсету жоғары деңгейде, бәрі ұнады!👍
РИ
Рахим Иманмагзам
Гулдери кушти👍🏻 ози багасына сай
9 ноября 2025, официальный ответ
Осындай тұрақты клиенттеріміз бар болғанына қуаныштымыз 🌷 Сіздің сеніміңіз — біз үшін ең үлкен марапат 🙏
ДИ
Динара Исакова
Бір алған соң басқа жерден алғың келмейді 🌷 Ең бір плюсы асығысс кезде тезтез ұйымдастырып беред,реально 15 минут ішінде доставка жеткізіп берді😭🙏🏻рахмет отдуши!
ЖА
Жасия Амангелдиева
Керемет студия! 💐 Сервис те, атмосфера да ұнайды. Менеджер Самал оперативность күшті🌟
Aisha Esenova
Гүлдер ұзақ тұрады, әдемі иісі бар,қыздар позитив, тез жасап береді. Бағасы да жақсы, сапаға сай! ❤️
ЖР
Жанэль Роман
Сервис просто топ 🔥 Гүлдер хош иісті, свежий, букеттер дизайнерский сияқты. Ұсынам 100%!
Аконти🤍 😍
Махаббатпен жасалган гулдердеп осыны айту кереккой 😍😍😍 рахмет сіздерге
Juz 🤍
Отличная цветочная студия! Всегда свежие цветы, красивое оформление и внимательное отношение к клиентам. Делала заказ несколько раз — результат стабильно превосходит ожидания. Рекомендую всем, кто ценит стиль, качество и профессионализм 💐
MOLL ♥️
Спасибо большое за красивые цветы! Всё сделали быстро и с душой. Букет получился нежный, как я и хотела. Теперь только к вам буду обращаться ❤️
РМ
Ракым Мизанбай
Ассаламалейкум гулдер оте жаксы екен узакка дейн солмайды Сатушы жигитте молодец барлыгын тусиндирип жаксылап орап берди
9 ноября 2025, официальный ответ
💐 Большое спасибо за ваш добрый отзыв! Нам очень приятно, что наши цветы подарили вам радость 🌷 Будем рады видеть вас снова!
Тикош ✨
Гүлдері ерекше,бірден көзге түседі.
Алтынай Сухаш
Керемет гүлдер тек осы жерде 😍 Композициялары өте әдемі👍 Қыздар өте сыпайы
МШ
Молдир Шамова
Ең әдемі гүлдер👍🥰
МШ
Минбаева Шолпан
удобное местоположение . отличный выбор. прекрасный коллектив . удачного бизнеса вам 🌹🌹🌹
9 ноября 2025, официальный ответ
Спасибо за приятные слова! 🌺 Мы вкладываем душу в каждый букет — очень рады, что вы это чувствуете 💐
Нұрбек Избасар
Өте керемет ұқыпты гүдері тамаша қызмет көрсету 10/10👍👍👍👍👍👍👍👍👍
9 ноября 2025, официальный ответ
Ваш отзыв — лучшая награда для нас 🌷 Спасибо, что выбрали именно нашу студию! Будем рады украсить ваш следующий особенный момент ❤️
БН
Бекзат Назырбаев
гулдер свежий кушти👍👍😍😍
АЖ
Асель Жакып
Гүлдері ерекше, композициясы ұнайды! Бағалары да қолайлы👍😍
ДА
Дархангул Аманкосова
Әдемі композиция, керемет сервис. Гүлдері всегда свежый
Таншолпан Аббасова
Құрбыма осы жерден сыйлыққа деп гүл тапсырыс беріп едім, консультант қыздар гүлді жинап жатқанда менімен ватсап арқылы байланыста болып, ойымдағыдай етіп әдемі гүл жинап, курьер арқылы уақытында жіберіп берді. Рақмет сіздерге!
Qyrmyzy Tanatarova
Romanov_o12 12
Анама унады багалары колайлыы🫶
ЖТ
Жансая Т
Магазин қызмет көрсету жақсы бірақ таңдау гүлге аздау екен. Барлық жерді аралап консультант қыздың қарым қатынасы жақсы болғасын осы жерден алып кеттім гүлді
9 ноября 2025, официальный ответ
Пікіріңізге көп рақмет! 🌸 Қызмет көрсетуіміз ұнағанына қуаныштымыз. Таңдау бойынша ескертуіңізді қа…
Сервис ужасно, букет алмаймыз деп едік возврат жасамай керисип кетти
Асем Кенесовна
Керемет бағасы адамдарга тиімді😇✅
9 ноября 2025, официальный ответ
Пікіріңізге көп рақмет! 🌸 Қызмет көрсетуіміз ұнағанына қуаныштымыз.