Жас Даурен
ИП Мазит
4.1
RA
Ruslan Aliyev
Проводили юбилей 50 лет, и остались разочарованы. Еда была не свежая, местами кислая, качество явно не соответствовало ожиданиям. Обслуживание слабое — персонал грубоватый и невнимательный. По поводу хлопушки: мы сами стреляли, но нас не предупредили, что это запрещено. Если есть такие правила, администрация обязана сообщать заранее. После праздника пришлось самим убирать блёстки от хлопушки, хотя это тоже следовало бы обсудить или подсказать. По оплате тоже неприятный момент. Сначала взяли аванс 145 000 тг, потом ещё 180 000 тг, а в конце неожиданно запросили 30 000 тг за музыку, о чём не предупреждали заранее. Итог — праздник прошёл, но впечатление осталось неприятное. Хотелось бы, чтобы тойхана пересмотрела подход к качеству еды, обслуживанию и честности в дополнительных услугах.
D
Dariya
Обслуживание 0 , официант тардын жумысы 0, Кафельдер сынып жатыр ,
💕
💕
Садақамызды жақсы деңгейде өткіздік, осы рестооанда. Повар Бахаға, керемет көңілді, бауырмал официант Шапағатқа рахмет. Ұжымға рахмет
Асель Салимова
Оте нашар жер. Басшылыгы немкурайлы карайды. Иши лас, антисанитария. Кафельдер сынып жатыр полда. Иши 90шы жылдардагы ремонт, кирап жатыр. Шторы грязныееее.... фууу короче айналып отиниз мына жерди
BT
Bolgan Tleukulova
Ужасная кухня, обслуживание никакое👎
Abu Mutalip
Вапше нашар ужс адаммен жұмыс жасап блмид бастыктарынан бастап 😡😡
nB
narba B
Рико Аманжол
Asiljankyzy Dana🍩
Егер биреу официант болып жумыска туратын болса,осыны біліндер:Сендерге тегін көмек көрсету күші сиякты қарайды.Айна жуу,сыпыру,ыдыс жуу,т.б сендердин бастарында болады.Стажировка куни тангы 8ден кешки 8ге дейн болады.Сендердин колдарын бос болуына болмайды.Телефон алып алады,кишкентай оздеринин балалары да жумыс жасайды начиная с 11лет.Ишинде журген апайларынын аузынан удай боғауыз создер шыгады.1столга 1500гана береди и сен жалгыз озин 2столга карау керек боласын, 8сагат жумыс истеп 2стол алатын болсандар всего лишь 3000аласындар и дополнительно багана айткан заттар.Сендерди азаннан обедке дейн келиндер десе,учитывайте то что кешке дейн каласындар,и оз уакытында жибермей,кейбиреу официанттар сол жерде конады.Оздеринин столдарынды битирсендер де баскалардыкын истетип кояды.Не советую работать,вам не выгодно,а им бесплатная сила!!
Айсу🌺 Сабиткызы
Егер осы ресторан да тойлайн деп жатсандар осыны билиндер салатына косатын плавленый сыр ды колына алып перчатка сыз колмен болип салды бир трапкімен ыдыс стол ды жуады ыдыстары лас лас сынып жатыр барлык .тамактары жерде жатады онын барин колмен салады перчатка сыз барлык тамактарынын майы агып жатыр ыдыс отирик жуады Су Лары ишетин жок краннан куяды Кир Кир жерде жумыс истиди барин перчатка сыз истеийди Ол колдарын жумайлы оздери иште чай ишип отырады осек согып Сол жерде жумыс иститин апайлар айкайлап жумыстарын отирик истеийди ресторан иши лас столдар сынып жатр Бир жагында садака болып жатса дал касында той болып жатыр оны Калай тусинуге болады адамдармен курдастары сиякты сойлейди не рекомендую!!!!! Ужасный ....
SB
Sagynysh Berikuly
Самая лучшая ресторан ❤️
Magzhan Edilbek
Шапок красотка
Акош Какош
Жасдаурен ресторан оте кушты особенно Асем апа, самый лучший ресторан🥰❤️ Ыштегы апалар вообще супер😘
LD
Lazzat Dzhaumetbaeva
Оте нашар бастыгынан бастап ,админ, официант. 4800тг келисип алып садакага жасауга. Садакага 4 -5 кун калганда 5500тг кылып жиберип. Оте уят жасады. Дым акелмейсиз бари озимизден деп не фрукты киргизбеген не пирогтарын киргизбеген барин коямыз деп алып. Адамнын акысын жеди. Тумаластарга хабарлап койгасын амалымыз жоктыктан жасадык. Стол уакытында дайын емес озимиз тасып кеттик кухнясына кирип. Той емес садакадан акша жеп откасын не кутуге болады ол адамдардан. Оте уят жасады. Еки сойлеп. Ешкашан жасаманыз. 👎
ГЖ
Гулжан Жанбырбаевна
Қызмет көрсету сапасы өте нашар.Ыдыс аяқтар лас,дастархан лас.Баннер өте кішкентай және қисық ілінген.Іші суық.Той уақытынан 2 сағатқа кешіктіріліп жасалды.Дастархандар қонақ келіп болғаннан кейін жайылды.Дастарханға кейбір тағамдар қойылмаған.Клиенттермен дөрекі сөйдесіп шығарып салады.Дастарханда свечалар жағылады деген олда болмады.Офицанттар өье аз және қызмет сапалары төмен. Қонақтың артын жинап жүру керек екенін білмейді. Керек заттарымызды өзіміз барып алып жүрдік Өте өте нашар.-0/-0
Zuko Sasavotov
Блюда очень хорошо приготовлены , большое место и чисто , от чистоты я был удивлён , короче говоря рекомендую.
Арт Арт
Вчера были у вас. Из еды - беш, плов, самса, бауырсақ - очень вкусные. Баклажановый салат был пересолен. Салфеток на столах было очень мало, закончились через 10 мин после того, как сели за стол. Официантов в зале первые полчаса почти не было, появились позже. Еле позвали и попросили салфетки. Принесли минут через 20. Ложек столовых не было почему-то у вас, только вилки, ножи и чайные ложки. Зал красивый, светлый. В общем, всё было хорошо, кроме салфеток, официантов и столовых ложек. Самсу принесли горячей, очень понравились.
Н А
Ужасный ресторан, обслуживание на 0-ле, то что принесли от себя мясо поставили а от ресторана нету, но за это деньги взяли, торты тоже не все поставили, еще с человека 7500тг взяли, ужасный ресторан, не советую, официант не только должен приносить с кухни еду, убирать лишние грязные салфетки и наливать напитки, этого вообще 0, на 2 стола 1 чайник чая, бесконечно надо все просить и принеси чай, то компот, все сама убиралась за гостями((((*
Куаныш Нурмаханбетович
Жақсы ресторан, бәріненде тамақтары дәмді! 👍👍👍👍👍