Otyrar city
Мини-маркет
ТЖ
Толепова Жанаргуль
Kassymkhan Sailaubaev
шаштаразы жаман, не советую, адамша созды туснбиды!
MN
Maksat Nurlybayev
Нормально бірақ іші тар
O❤
Ozen ❤️
Арзан баға, клиент жаксы күтіп алады
ГК
Газиза Кенжегул
Продукты не первой свежести
Рахмет өте керемет жұмыс!
Алдияр Джанбаев
Лучший магазин который я знаю, продавцы все добры, цена хорошая, выбор большой просто нужно поискать, можно покупать я советую этот красивый и уютный магазин!
ДЕ
Даулет Есенов
Магазин открыть круглосуточно с 8:00 до 2:00 приходите цены хорошие новые владелцы ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Эксперт Оценка качества
Магазин вечно закрыт !
MK
Medina Kisa
Кез келген уақытта жауып кете береді, үш рет барып келдім 26.03.2023 Почтоматтан затымды алайын деп! Графиктері шындыққа сай келмейді! 24.03.2023 Каспи курьерде доставканы почтоматқа сала алмай хабарласты, магазин жабық тұрғандықтан. Ответственный жерге қойылу керек почтомат, терминалдар.
shake 7292
Очень доволен. Хорошие продавцы. Радует то что внутри имеется Каспи терминал и постомат