Slim Body Aktau

Куралай Оралбай·4 отзыва
Мадина Мирханова·8 отзывов
Асем Досжанова·2 отзыва
24 января 2025, официальный ответ
Здравствуйте, спасибо вам за ваш отзыв и оценку!!! Приходите к нам ещё, всегда рады
Альбина Аман·2 отзыва
Салтанат Инченбаева·2 отзыва
Малика Калниязова·2 отзыва
guppi shaudyrbayeva·3 отзыва
kumisbaeva7 7·5 отзывов
Понравилось
ШВ
Шуркина Венера·1 отзыв
30 декабря 2024, официальный ответ
Венера ханым шынайы пікіріңізбен ізгі тілегіңізге Алғысымыз шексіз🥰😇 Сізді әрдайым күтеміз,махаббатпен Slim_body_aqtau🥰
Aaaaa Aaaaa·1 отзыв
30 декабря 2024, официальный ответ
Сәлеметсізбе🌸шынайы пікіріңізбен ізгі тілегіңізге Алғысымыз шексіз🥰😇 Сізді әрдайым күтеміз,махаббатпен Slim_body_aqtau🥰
Джанибек Джубанов·17 отзывов
30 декабря 2024, официальный ответ
Сәлеметсізбе🌸 шынайы пікіріңізбен ізгі тілегіңізге Алғысымыз шексіз🥰😇 Сізді әрдайым күтеміз,махаббатпен Slim_body_aqtau🥰
Gauhar Tuiebayeva·2 отзыва
30 декабря 2024, официальный ответ
Гауһар ханым шынайы пікіріңізбен ізгі тілегіңізге Алғысымыз шексіз🥰😇 Сізді әрдайым күтеміз,махаббатпен Slim_body_aqtau🥰
Dilya Tileubay🎀·11 отзывов