C-net internet
2.1
2.1
ЖК
Жадыра Кулбалаева
C-NET өте нашар, оператор адаммен келісіп сөйлесе алмайды, уақытылы төлеп отырмыз, сонда да өшіріп тастап, қосып бермей жатыр, звандасақ мүлдем көтермейді, біз не үшін төлеп отырмыз оларға, уақытылы қосып бермесе, оларға бір жұлдызда көп
ЖК
Женисбек Кубатканов
Жақсы интернет
ГГ
Гаухар Гаухар
Телефон согып шакырта алмайсын, келгесин куттай бир зат ушин акша алады.Интернеттери вообще устамайды.За то отирикти кулака илип кетуден мастерлер бастыгынан бастап. Жоламандар вообще!!!
aa
ainura aabdixalykova
нол вапше костырмаңдар жауапсыз соткасы ошип турады кунде интернет жок ужс
Aidarkhan Qonarbay
Телефон алмайды, барсан жабык турады, кашып жур тек, ватсап игнор
ДН
Довлетбаева Нуржамал
С-net Оте нашар интернет! не жауап жоқ, не басқа жоқ, сотрудниктері ужас! 10күн болды интернет жоқ📌 не советую📌 1 звездочкада көп
СА
Саят А
Оператор грубый адаммен сойлесе алмайды ауыздары лас
Bek Sultan
Ассалаумағалейкум. C-NET интернет өте жақсы ұстайды. Ризамын жігіттер ге рахмет. Алла разы болсын. Іске сәттілік.
Sergey Ashmarin
узнал что компания обновила оборудование и теперь якобы у них нет проблем с интернетом - решил проверить. Пользуюсь уже месяц, жалоб и нареканий нет. Приехали подключили день в день. Все четко! Рахмет джигиттер 🤝🏻
Жаке Базар
Ноль деген баға
Бейбіт Тажимурат
Қосқан кезде келіп тез кондырды обещали 10+ мегабайт а косканда еле 8-10 мегабит ұстап тұрды те кто незнают 1 мегабайт=8 мегабит сол кезде жақсы серверлері загруженный шығар деп қостырдым и у них с вай фаем частые проблемы то выключается часто интернет пропадает просто а когда обращаешься к оператору она как будто сердится на то что ты пишешь про проблемы вай фай и тупо оставляет без ответа человека была проблема с подключением через 2 месяца как мы ее установили дома они целую неделю не смогли придти и починить кидают в игнор оставляет просто без ответа и сегодня написал оператору о проблеме прочитала и оставила меня без ответа Сервис очееь плохой обслуживание тоже очень плохая
НМ
Нур М.