KoreanLuxStore
Магазин косметики
GK
Gul Kairatkyzy
В восторге
Мен осы наборды алганыма куанамын😊Бетті жақсы ылғалдандырады,табиғи жылтыр береді алуға кеңес беремін😍 Консультант қыз жақсы кеңес береді екен❤️Қасыңа келіп не керек екенін сұраған затынын барлығын жақсы түсіндіреді🤗
Arailym Kozhaniyaz
В восторге
Керемет дүкен! Косметикалары сапалы, бағалары да тиімді. Қызмет көрсету деңгейі ұнады, рақмет! Дүкеннің атмосферасы мен косметикаларының түрі өте көп. Өзіме қажетті заттардың бәрін таптым. Келесі жолы тағы келемін. Косметика алсаңыздар, осы жерден алуға кеңес беремін. Сапасы 10/10 Теріге жақсы жатады, иістері де керемет. 🔥✨💥💥
Жанат
В восторге
Постоянный я клиент покупки я делаю радую себя постоянно. Спасибо это мой любимый магазин для уход за собой и родных . Продавец все прекрасно объясняет все компоненты и составы и можно проверить спф на подлинность 🫶🏻
Шынар Тыныштыққызы
В восторге
2023тен бері өзіме уход алып келе жатырмын өте күшті бағасыда сапасыда керемет. Әсіресе Саманта апа өте білімді түсіндіреді бәрін. Теріге анализ жасап қай компоненттер көмектесетінін тереңінен түсіндіріп 24/7 байланыста болады. Қәзір өз терімнің қандай екенін білемін әрі сол кісі таңдап берген бет күтімінен кейін бетім ағарып жылытрады. Достаррр сендерге кеңес беремін ана аққала мир косметикадан арзан әрі күшті түсіндіреді😍✨
Частый гость
Aliya Askarovna
В восторге
Шынар есімді консультантқа көп рахмет! Өте сыпайы, кәсіби түрде кеңес берді. Барлық сұрақтарыма жауап алып, өзіме қажет өнімдерді таңдап алдым✨
Жаннур
В восторге
Покупала здесь корейскую уходовую косметику уже несколько раз. Очень довольна — вся продукция оригинальная и хорошего качества. Отдельное спасибо консультанту: всегда подробно консультирует и помогает подобрать подходящий уход. Очень приятное обслуживание, рекомендую!
ЛК
Лаура Капашова
В восторге
Осы магазиннен екінші рет алып отырмын уход бірінші алғанда бетіме сай уход таңдап беріп еді күшті түсіндіреді еще бетіме қызыл бөртпе аллергия сяқты шығып кететін қолданып бастағаннан кетті сразу уходттары багалары күшті всем советую уйдің қасынан жүгіріп ала қоям бітіп жатса жақсы болды 🫶
Asemay Baxitbai
тема
Каракат Асылбеккызы
Супер
Assylgul Zhanzhigit
В восторге
Осы жерден өзіме уход алдым Шынар есімді қыз уходтарымды таңдап берді, сөз жоқ күшті уходтары қатты ұнады😍 результатын бірден көрдім)))
ЖА
Жансая Адилханова
В восторге
Уход алдым кушті көмектесті ішіндегі қыз Шынар жақсы тусіндіреді бәрін айтып бетім кушті болып қалд рахмет ❤️💕
ЖБ
Жанна Бактыгереева
В восторге
Корейский косметиканың оригиналын сататын дүкен, әр уақытта алып тұрамын, жақсы консультация үшін осы алыс жаққа ерінбей келемін
🐺 гуми🥕
В восторге
очень классный магазин и уходка, всем советую!!!🙏
Nurbergen Kad1rov
Супер
Диана Набиева
В восторге
Уже несколько лет заказываю уходовую косметику в этом магазине и очень довольна. Система бонусов, скидки, подарки к заказам и быстрая доставка. Косметика хорошего качества, всегда все приходит в хорошей упаковке. Буду и дальше заказывать корейскую косметику именно в этом магазине. Продавец очень любит свою работу и отдельное спасибо вам!! Рекомендую всемм!!!!
JD
Juka Dak
В восторге
Очень рада своими покупками. Магазин с хорошей и оригинальной косметикой. Советую всем 👍
Ansagan Shaibekov
В восторге
Супер магазин. В городе у нас больше нет такого типа.
Арыстан Беласаров
В восторге
Супер дүкен. Люкс качечтво. Всем советую.
Ansagan Shaibekov
В восторге
Реально оригинальные косметики. В городе нигде нету такого плана магазин. Всем советую.