Babylon
Магазин детской одежды
2.3
2.2
aidana🤍 …
клиентке деген құрмет жок,адамга бақыраип мындетсынып соилеит,
АЕ
Айдана Ескалиева
Кутши киемдері
ako srmnva
нужно было платье нам срочно купить на осенний бал ребенку,из-за того, что не успеваем, хотели доставкой заказать? в итоге ни тот филиал, ни этот не отвечают, один выключен, другой тупо не берет, зачем тогда вставлять номер ватсапа, если элементарно со вчерашнего дня ответить не могут🤦🏼♀️
ak
aigerim kunarova
Продавец в очках не умеет вести диалог с клиентами, агрессивно реагирует. Сидит в телефоне. Директор при конфликте выдаёт себя за продавца. Особо выбора нет, товар повешен друг на друге. Последний раз когда я была в этом магазине.
nurkaa nur
Іші құтаййтар кейімім үтіліп кеті
Майра Каналиева
Сатушылар жұмыс жасамайды, өздерімен өздері
Диана Орун
Өте нашар! Ватсапқа жауап берілмейді! Консультант бедірейіп қарап тұр! Вообще барып керек емес! 1 жұлдыздан төмен бағада қояр едім! Басшылық не қарап отыр?! Сотрудникпен жұмыс жасау керек! Сосын жауап бермейтін болсаңдар ватсап номер қоймаңдар!
Жаннат Тулегенова
Сатушы кыз булданып жумыс жасап тур. Суракка жауап бермейды, есыктеры жасамайды жап жап деп айкайлап турады. Соган карамастан кызым унаткасын 1 рубашка алдык алып турсакта туалетке кирмейсыз деп айкайлап, ужас не советую!!!!
ФК
Фатима Кайраткызы
Киімдері арзан, әдемі. Но магазин іші слишком тар. Және аяқ киім киіп, отыратын жер жоқ
Ж
Жадыра
Босқа бардық еш ұнамады сатушылары зорға жауап береді не советую👎👎
n adilkhanovnaa_
вообще бармаңыздар. сатушылар көмектеспейді адамдардын көзінше тамақ ішіп отыр. жерлері тар киім киетін жері 2 еу тем более құттай ужс вообще!
MA
Maukish Amankeldievaa 👾👾
Өте нашар. Сатушы қыздар бізге киімді бесплатна беріп тұрған адам сияқты. Киімдер күлті но смтушылар....
Iңkәsh Sagdatovna
Киімдері жақсы консултантары қызмет көрсетпейді тек киімдеріне баға қойам
АХ
Аршат Хасен
Киім нашар ешкандай условия жасалмаган отыратын орын жок адам көп ұнамады НАШАР
ZZ
Zhanel Zakharova
Киімі базар жоқ күшті арзандау енді. Но обслуживаниесы нашар. Құрбы достарымызбен барсақ бойымыз жетпейтін жереге қояды алып беріп жберуін өтінсек размер жок анау мынау дит ужасссс
Куралай Аубакирова
Персонал ужасный
ДД
Дария Досболқызы
Қызмет көрсетудің “Қ” деген әріпі жоқ, продавецтері дұрыс жауап бермейді, әне деп саусақпен көрсетіп, грубая, бесплатно беріп тұрғандай, ол аздай ала шаң қылып сырпырды, өзі тар жерде, шаң жұтып тұрдық. Айтарға сөзім шығын, ватсапқа вообще жауап жазбайсыңдар, ссылка қоймаңшиш.
АЕ
АК Е
Сатып алуға емес қарызға алуға келген сияқты болдық. Консультанты не здороваются , зат сурасан озин ала бер деп орнынан турмак тугил колын созбайтта, тамак жеп отырады. Уже 2-ши рет солай. Ужас ужас ужас.
Карла Беркалиева
Продовец какая то недовольная. Не обслужил нормально. На вопросы еле отвечает
ПА
Перизат Амангелди
28а 1дом қызмет көрсетулери ұнамайды, дөрекі, кері сойлейт керісіп тұрат тек. Сұраған затымызға жауап бермейт 1 емес 2 сатушы тұр. Бірінен бірі көгеріп. Бір зат сұрасан есі кетіп жауап қайтармайт. Амандасуды да білмит.
Раушан Тыныштык
Очень вежливый персонал. Большой выбор. Всегда всё можно найти
Амина Бекбосынова
Ассортимент большой. Можно найти все для детей. Помогут с выбором. Цены доступны.
Жаксылык Шайхы
F. F. F. Cc. C c f