Мұхамбет
👍
Перизат Жанатай
Стоматолог Рахат ағайға рахмет🫶🏻
Zina Kenzhebaevna
Ішіндегі дәрігерлер мен ресепшіндегі апай груба сөйлейді клиентке деген сыйластық Жоқ емдегендері міндет сияқты!Өздеріне қатысты емес істерге араласады клиентің жекесіне өтіп
uldanay myrzalieva
Адамдармен калай сойлесу керек екенин блмит грубый слишком
МД
Молдир Джолдаскызы
Врач Султан адаммен соилесу дөреки соилеседы өте нашар пациент ке деген қурмети жок Соилесу манерин билмеди
Дильназ Бейбит
Стоматология оте мыкты, ишиндегы стоматологтар вообще супер😍😍🔥🔥. Тисимди тек осы жактан емдетып журмын, ешкандай проблема жок. Асиресе Айдана Сейтжанкызына алгыс айтамын. Оз исинин шеберы екен, ысыне оте тиянакты. Табысты болыныздар!!😃❤️
Ainamkoz Alim
Осы стомотология өте күшті😍 Ешқандай қиындық болған жоқ.Тісімді ауыртпай,өте жақсы деңгейде емдеп берді.Доктор Айдана және қасындағы медсестраларына да үлкен рахмет!
Дон Карлеоне
Я сама лечила зуб и вставила коронки врач очень хороший Макешевич лет сорок . Очень вежливый и грамотный врач.. Вчера отвела мужа удалил зуб вообще не больно супер..всем рекомендую
АҰ
Арайлым Ұзақбаева
Оте жаксы стамтолог екен, бугын мудрый тисимди алдырдым качественно и аккуратно арзан багада жулып берди 😊
ОР
Офис Рабочий
Хорошая клиника
Bakbergen Akzhar
Акыл тисимди 5 минутта жулды 1 ши уколда ауырды тисим деп едим. 2 ши укол тағы салды сонымен дым сезбедим. Жасы 40-50 шамасында жигит рахмет.
Мухаббат
Кызым тисы ауырип жулдырыуға бардык врачтари жакси алып берди тисин ен сонинда подаркада берп кызымди куантты советую
СЖ
Салтанат Жумабаева
Өте жақсы стоматология.Жабдықтары бәрі заманауи,маған ұнады.Осы клиниканың басшыларына рахмет,халық үшін игі істер жасап жатқан
ДБ
Динара Бердикызы
Рекомендую всем очень хорошая больница 🙏 Я там лечилась, сотрудники очень хорошие специалисты ❤️
ЖО
Жандос Орынбасаров
Клиника стоматологи прекрасно 🦷
EM
Erbol Musaev
Жақсы тыс емханасы
НМ
Нурдаулет Мусаев
Очень хорошая стоматология я там личился.
Асемай Акжигитова
Ұнаған жоқ. Ыңғайсыз.
Мс
Мұхамбет, стоматология
15 июля 2024, официальный ответ
Қайырлы күн! Сіздің сапарыңыздың күнін айтыңыз, сонымен қатар жағдайды егжей-тегжейлі сипаттаңыз. Е…
Бауыржан Дәулет
Очень внимательный стоматолог