Wellness life
Клуб здорового образа жизни
Асель Калниязова
Керемет клуб! Салауатты өмір салтын ұстана отырып, салмақ тастайсың! Консультан Перизат өз ісінің маманы, жақсы түсіндіріп, бағыт-бағдар беріп отырады! Перизат ханымның бақылауымен, 1 айда 7 кг салмақ тастадым!👍🏻👏🏻🔥🫶🏻
Ramiliya Tilektes
Класный клуб есть фитнес марафоны для пахудения и шкла питания , а какой вкусный коктейль и пп выпечки класс супер молодцый
Нур Мыхтыбаев
Хороший сервис!
kS
kulyash Saryeva
Офис класс просто главное там консультант Дана очень хорошая все тебе расскажет покажет я сама получила хороший результат!!! Советую именно к ним
Nursulu Sadykova
Күнде таңғы асты көңілді күйде ішетін жер! Марафонға қатысып жарысамыз,фитнес бар,иога бар вообщем интнресно ,лично өзіме ұнаиды герба💐🥰😘
ЖТ
Жансерик Туржанов
Оте керемет клуб, консультант Дана кушти натижелер👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼
Анаурбек Калмурзаев
Отличное мечто, +фитнес есть ...
Акуштап Бердиева
Өте керемет , номер 1 клуб Ақтау! Консультанттары мықты! 🌹🌹🌹🌹
Динара А
Клуб Нур-Дана жақсы клуб🎉👏🏻
Dauren Taz
Очень хороший клуб ))) особенно консультат Дана все обьяснит и расскажет и будет контролировать каждый шаг ))) советую 👍🏾
Акмарал Курманалиева
Нур-Дана клуб Оте керемет 👍консультант Дана Оте мыкты барин кадагалап Жумысын мыкты аткаратын жан😍 5 кунде- 4 кг тастадым 🩵🩵🩵
MD
Malika Dzhumaturlieva
Керемет клуб 😍😍, Дана мыкты консультант со стажем ❤️❤️ Барыныздар Кушты результат аласыздар 👏🏻👏🏻👏🏻
С консультантом Дана я получила результат, улучшила самочувствия 🤩🤩🤩 Лучший клуб!
ҚБ
Құндыз Балғабайқызы
Нур-Дана клуб,оте керемет!Қадағалау жоғары деңгейде!Консультант Дана менімен өте керемет жұмыс жасап,1айда 7кг салмақ тастадым!Өзімді өте жеңіл сезініп,денсаулығым қалыпқа келип жатыр.😘😘👍👍👍
Asel Jumaturlieva
Консультант дана я получила -15 кг за 2 месяца 😍😍😍