Tenerezza
Магазин женской одежды
🧝🏻♀️ .
Спасибо девушке по имени Назерке! Профессионально обслужила
Bota 🫠
🔥🔥🔥 спасибо Безруков мне очень очень нравится спасибо
Айдана Мырзакул
Енеме подаркага двойка алган едым. Прям кушты качества екен. Катты унады енеме. Сразу киып кетты. Рахмет кыздарга тандасып комек бергеныне. Багасыда жаксы. Сервисте жаксы. Кыздары вежливый, клиентпен жаксы сойлеседы..❤️❤️🔥
гЖ
гульзада Жунискалиева
Гулжайна коп коп рахмет сизге. Доставка казир келген.Шалбар классно сидит. Супер. Большое спасибо. Процветания вашему магазину!😍😘😘😘😘
ЖТ
Жанна Тажигалиева
Консультант Назерке очень помогла с выбором размера и объяснила,что если вещь не подойдет, можно сделать возврат или обмен это большой плюс при онлайн покупках👍🏻Ответы на сообщения были быстрые, а сам товар я получила очень оперативно. Осталась довольна сервисом и качеством😊
Ай Зере
Күшті магазин, киімдері жақсы, сапалы, қыздары да керемет,сыпайы. Бәрін түсіндіріп, видеоға түсіріп, айтып көмектеседі. Топ👍🏻🔥
Aliya Bekenova
Жақсы дүкен сапалы тауарларымен.қыздары өте мейрімді,таңдап кеңес береді.жеңілдіктері керемет!!!істеріңізге сәттілік!!!
ПА
Перизат Абдуллаева
Маган озиме осы магазин катты унайды кыздарда молодец женилдиктер жасап турады жумыстарыныз орлей берсин👍👏
МТ
Молдир Тасмаганбетова
Гүлжайнаға рақмет. Жазған бойға ответ беріп, тез арада доставкамен жіберді. Саудаларыңыз болсын. Сапасы жағынан киімдері өзіме ұнайды, бағалары да қолжетімді. Рақмет сіздерге ♥️
ulpan shynarbai
Қайырлы түн бүгін анама сыйлық іздеп барғанмын осы магазинге Назерке деген консультант сыйлықты лезде тауып берді көп көп рахмет❤️❤️❤️
Yegemovaа Ақбота
Қайырлы күн бүгін құрбыма сыйлық алғам осы дүкеннен іші таза Назерке консультант өте ақжарқын қыз екен,сыйлықты бірден тауып берді😍😍😍😍😍😍Рахмет көп көп саудаларыңыз жүре берсін🥰😘
НА
Назгул Абенова
Tenerezza дүкенінің қыздары керемет🫶🏼👍 мен постоянная клиенткамын прям супер қызмет көрсетеді. Әсіресе Назерке консультант сіңілім клиенттермен қалай жұмыс жасау керектігін біледі👍 рахмет көп көп
Акнур Муталиева
Спасибо Назерке за помощь в выборе 🤍 Очень вежливая и внимательная, всё подробно объяснила. Покупкой довольна!
Лаззат ✨
Магазин өте керемет, киімге выбор көп🤩🤩🤩🤩🤩🤩🥳 Ішіндеді қызмет көрсету сапасы өте жоғары, әсіресе Назерке деген қыз сыпайы, клиенттермен жақсы жұмс істей алады. Маған қатты ұнадыы👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Назеркеге рақмет😊😊😊😊
Нурила Кадирова
Онлайн покупка жасадым, алған киімімде, клиенттерге қызмет көрсетуі де ұнады!❤️ Тапсырысты алғанға дейін хабарласып отырды. Рахмет көп - көп! 😍
an
abaykyzy nurly
куштиии бутикк ишиндегии консультант кыз барине улгерып барине бырдей заттар берип жаксы конил куймен консультантт кыз жансаяя❤️
Алтынай Аминова
Классный бутик женской одежды, хочу отметить консультанта Жансаю, очень шустрая, вежливая, быстро находит нужную тебе вещь, помогает советами, отличный сервис🥰
Arailym 📍
Консультант Назерке - очень вежливая и приятная. Хорошо обслуживает, всё подробно объясняет, помогает с выбором.🥰🥰🥰😘
Алия Абишева
Лично мне понравился магазин. Продавец Назурке - молодец, все показала рассказала, сняла подробное видео. Спасибо за быструю доставку ❤️.цены не куются.
G.
Gudiiinne .
Зачем вы выставляете вещь в стойке « скидка -50%» , если по факту оказывается, что на данную вещь действует лишь 30% скидка? А потом отмазываете это словами «ой извините я перепутала»
Tuganay Jalgaskyzy
Магазин өте жақсы киімдері де качественный и стильный😍.Консультант Жансая обслуживаниесі қатты ұнады♥️ Барлық жағынан ұнады.
Сандугаш Калиева
Ужасный магазин. Хозяйка Қуанышбек Шынар Ануарқызы такая вежливая была при покупке, а теперь не отвечает. Я заказала онлайн товар, но они не то что отказались принимать обратно. Хотя по закону я имею в течении 14 дней вернуть товар. Она еще игнорирует мои сообщения и звонки. Так бизнес не ведется. Видать был акционный ненужный товар, раз свой товар даже не хотят принимать. Но я везде напишу на вас из-за принципа, что вы так поступили со мной. Везде вас выложу и в тик ток и в прокуратуру и в полицию заявление подам, пусть знают бессовестных продавцов.
ЖЭ
Жанерке Эрнст
Күшті магазин🫶🏻консультант Гулжайна өте сыпайы қыз екен🥰
zz
zhaina zhaina
Магазин топ. Большой выбор, приятные цены и вежливое обслуживание ❤️
AB
Akerke Bekbergenova
Гүлжайна ханымға рахмет 😘тез жауап береді,әдемі түсіндіреді❤️ вежливая грамотная девушка
ZM
Zhuldyz Mualbaeva
Назерке сизге рахмет) сразу ответ жазып прям как я хотела кушти бари унады!!🫶🏻
BN
Bakhytkul Nurmakhan
Магазин топ киімдері 👍🏻👍🏻👍🏻, Назерке деген қызға рахмет ,қызмет көрсетуі жоғары 🔥🔥🔥
Akbope Turysbek
Өте керемет магазин,әсіресе Назеркесің қызмет көрсетуі қатты ұнады,сыпайы😍әрі өз ісінің маманы❤️
IC
Indira Chakayeva
Спасибо девушке по имени Назерке! 💐 Очень благодарны за её отличное обслуживание и внимание!
НБ
Назым Байқабыл
Жансая деген продавец қыз күшті екен, адамдармен жақсы сөйлесіп біледі екен🥰😍
девочки можете не мешаться когда делаем выбор, кушти кушти, жарасады деп когда я спрашиваю мнение подруги будто не можете свой товар запехать
aida khaliulina
Лағыл Назарбаева
Назерке деген продавец☺️👍🏻👍🏻
SK
Shynar Kuanyshbek
Очень хороший магазин прям уютный. Ассортиментов много 😍. Быстрая доставка! Быстро обслуживает.