Yasina cosmetics
Косметика и парфюмерия
Покупай с удовольствием и получай 3% бонусов!
*1.07.25–31.12.25, подробности по тел: +7‒776‒882‒12‒00
Посмотреть в Instagram
Улдана Тлекова
Консультация унады анык накты😍😍😍
Asıa Sultankyzy
Диагностика, консультация жасап таңдап берген Хамида қызға үлкен рахмет, асықпай әдемілеп түсіндіріп берді. Даусыда өзіде өте сүйкімді қыз. Бірден есте қалатындай😍
A Zh
Молдир менеджерге көп көп рахмет Өте сыпайы, клиентпен күшті жұмыс жасайды🥹
Акмаржан Аманбаева
Унеми баратын магазин канша уакыттан бери, бирак консультант Хамида сиякты кыз кормедим осы кунге дейин 😍 Кушти тусиндиреди, кушти тандап береди уходовая жане декоративная косметика барлыгын 👍🏻❤️🔥
Молдир Сулейменова
Консультант Арайға көп рахмет🫰🏻барлығын нақты әрі түсінікті қылып айтып уходымды таңдап берді❤️
Акон Акон
👍🏻👍🏻👍🏻
Айзада Бауыржанкызы
Менеджер Моля К мен Хамида га рахмет. Жаксы тусиндирип шыкты🌸 Онлайн обслуживание оте жаксы маган унады,
Айгерим Тлеубаева
Арай консультант кызга көп рахмет❤️ барлық сұрағыма қанағаттандырып жауап берді. Осындай қыздарыңыз барда сіздер тек алға жүре бересіздер❤️❤️
Аккумис Аманджолова
Ясина ужымына Арай кызымызга коп Рахмет!! За консультацию!!! Буйрса сиздерден алып турамын!!
Zhaziywa Ордабаева
Арай Консультант уход тандап берген😭🫶🏻 проблема:тусклая кожа и пигментация(( сол қыздың айтқандарымен қолданғам, 2айда кожам жылтырап,пигментациям агарып жатыр,бір жақсысы қалай қолдану графигіне дейін қойып берді😍 Грамотная,өте күшті қыздар командаларыңызда🫶🏻🫶🏻🫶🏻😍😍😍
AO
Aray Otarbay
Всегда Ясинадан аламын барлык косметиканы,как всегда😍👌🏻 Арай консультантка рахмеет❤️
Vira Amirkhanovna
Yasina cosmetics ұжыма рахмет! Сапалы косметика, тәжірбиелі консультанттар әрдайым жұмыстарын 100% керемет атқарады. Ерекше алғысымды Ғанизаға білдіремін!❤️😊
БН
Багдат Нуржанова
Өте сыпайы, жылы қарым-қатынас үшән рақмет. Бұл магазинді бірінші рет көріп тұрмын. Табыстың көп болуы консультант қыздарға тікелей байланысты ғой. Жылы әрі, сапалы қызмет үшін рақмет. Консультант Арай, сен үшін барып тұрамын енді🥹😍
orynbasarovna _
Обслуживание просто супер, консультантка Хамида барлығын по этапно четко түсіндірді☺️🫰🏼Өз жұмысын толық әрі жоғары деңгейде көрсете білді.🫶🏻Клиентпен сөйлесу жолы да өте ерекше, тек кожамды айтканым сол еді сразу бәрін айтып жеңіл түрде түсіндіре алды. Yasina cosmetics большое спасибо вам!Тұрақты клиенти болдым бұйырса🫶🏻🙈
Мади Айтуреш
Косметика просто бомба 💄🔥🔥🔥
Рома001 Рома001
косемитикалары мощный
Енлик Ерболат
консультанты классные
Nuraiym K
Отдельное спасибо консультанту Молдир Б.🫶🏻💐 подобрали мне уход, дала полную информацию про продукцию, которую порекомендовали, осталась довольна😊👍🏻 Буду буйырса, вашим постоянным клиентом 🥰 еще бонусом был подарок👍🏻
𝒎𝒂𝒓𝒍𝒆𝒏𝒐𝒗𝒂𝒂 ⠀
😘😘💘
Алима Абдолова
Продали мне кисточку сказали цена 3000, оказалось по чеку пробили как за 5000, думала ничего страшного сейчас им напишу они мне вернут деньги, пишу им говорят вернуть не можем, сделаем скидку думала ладно пошла тут вторая причина говорят только если наличка ! А итоге снов а написала скидка не нужна верните мне мои сдачи 2000 и все , пишут мы же извинились , это мои 2000 просто верните мне их, я чужое не прошу лишнее тоже , просто верните мне мои деньги и все то есть по Вашей вине не по моей ,про права потребителей вообще неслышали кажется
Амангуль Саяхатова
Мөлдіргее үлкен рахммееет! Барлығын жақсы түсіндірді! Yasinaның тұрақты клиентімің. Консультант қыздары кереемет! Соның ішінде Мөлдірге ерекше алғысымды білдіремің.! Саудаңыз жүрсің! 🥳❤️
- Жолдасбаева
Отдельное спасибо Молдир🤍 подобрала уход, проконсультировала, все объяснила. Мне понравилось 🤭
Aqniet .
Ғаниза консультант қыздары өте керемет, жалпы Yasina ұнады бізге советую✨
𝓐𝓴𝓫𝓪𝔂𝓪𝓷 𝓐𝓼𝓴𝓪𝓻𝓴𝔂𝔃𝔂
Ғаниза продовец самая лучшая 🫶🏻🫶🏻
inst: aminkolls
Супер,приятно обслуживание и девушки консультанты очень милые и хорошие.Каждый раз выхожу с улыбкой!
Ислам Кабылжанов
Артык соз айтып не кылайын просто барыныздар корыныздер, коз жеткызынздер керемет магазин. Быр себеп-сыз адаммым маз ар зат алган сайын🫶. Сатушы кыздарынада Улкен рахмет)
SD
Saltanat Duisebayeva
Хорошо подобрали умывашку для комбинированной кожи, еще купила ридл шот с витамином С, в тот день болела, молодец продавец быстро за 5 минут все купила и пошла, рахмет
ГН
Гүлден Нұржігітова
Yasina Cosmetics-тен уход косметика сатып алдым, қатты ұнады. Өнімдері сапалы, түпнұсқа және бағасы да қолжетімді. Арайдың қызмет көрсетуі өте жақсы – қажетті кеңестерін беріп, дұрыс таңдауыма көмектесті. Жеткізуі де тез әрі ыңғайлы болды. Рахмет, Арай! Міндетті түрде тағы да осы жерден аламын.🌸✨❤️
OS
Oryngul Sagyngalieva
Арай консультант өте жақсы қыз. Бәрін түсіндіріп айтып береді. Маған қатты ұнады👍🏻Көп рахмет😍😍😘😘🩷🩷🌸🌸
Нуракова Жанылай
Кеңесші қыздар👍 Косметиканы нағыз қажеттісін таңдауға көмектеседі! Табыс тілеймін! Әрбір клиент әдемі болып жүре берсін сізбен берге❤️
ИО
Инжу Отызбаева
Магазин номер 1 десемде болады. Барлығы оригинал, бағасына тұрады. Консультанттары кушти. Әсіресе Арай есімде консультант өте сыпайы, бәрін әдемі түсіндіреді.Бетіме керек уход витаминдерді таңдап берді.Соңына дейін связда отырды.Үлкен рахмет💐💐💐💐
Nuray Zhaubasar
Очень вежливые консультанты 🥰
Sagynbekovnaa__ .
Арай консультат такая приятная девушка спасибо большое вам 🤍
Dilya Amankos
Очень понравилось!! классное обслуживание, грамотная консультация. Купили полный уход, сотрудники просто супер – добрые и отзывчивые!🤍🤍
Мөлдір Жанагилов
Керемет
A
Aliya
Большая благодарность консультанту Хамиде. Очень приятная и вежливая девушка. Профессиональный подход к своей работе. Все очень четко объяснила и дала возможность правильно все выбрать. Очень ей благодарна. Здоровья вам и вашим близким.
Айша Батыровна
Арай бізді сұлулық қазынасының есігін ашқандай әсер қалдырды. 💎 Қолымызға коллаген, витаминдер, корей стиктері және күннен қорғайтын крем ұстап шықтық. Әр тауарды шынайы қамқорлықпен ұсынды. Мұндай кеңесшімен сауда жасау – ләззат! 🌟
AZ
Amina Zharimbetova
Консультант Арай ханымга рахмет 💞💞
Молдир Максаткызы
отличный магазин
УЖ
Умит Жакыпова
Жанель есімді консультант қызға рахмет жақсы көмектесті🌹
AM
Arina Medvedeva
Спасибо консультанту Жанэль😍 очень быстрая обратная связь и доставка, еще и бонусы после каждой покупки, лучшие🥰
ДЖ
Динара Жумабаева
Магазин очень классный, и консультанты вежливые и всегда готовы помочь 😍 особенно благодарна Жанель за оперативность, она уже во второй раз обслуживает и я во второй раз ухожу довольная с покупками 😍❤️❤️
Rysty Sauytbaikyzy
Спасибо консультанту Хамиде за внимательное и профессиональное обслуживание! Она сразу ответила на моё сообщение, помогла подобрать косметику именно для меня и всё объяснила понятно и доброжелательно❤️🥰
МИ
Мерей Исаева
Жанель пасибо вам💋 Хочу выразить благодарность консультанту за профессионализм и внимательное отношение. Очень быстро помог с выбором и дал полезные рекомендации. Осталась довольна обслуживанием!
Albkvn_77 .
Арай күшті консультант барлығын жақсы түсіндіріп доконца таңдап берді🤗 Барлығы ұнады🩵
G
Отличное обслуживание от Арай😍
Nazik Berdibay
Арай💘 прям кушты кунсультант 😻
Индира Қамбазарова
Оригинальные косметики, приятные консультанты👍 очень хорошо консультировали спасибо🫶
Дильназ Кенжебаева
Хочу выразить огромную благодарность консультанту Жанель за помощь и внимание. Спасибо, что помогли мне подобрать продукт Sensulu в онлайн-формате. Желаю вам успехов, процветания и вдохновения в вашей работе!💓🫰🏻
Диана ???????
Махаббат очень приятная девушка, отлично консультирует. Подобрала мне тональный крем, я довольна консультацией. Обязательно ещё вернусь☺️🥰 спасибо