Qazan
Семейное кафе
Сагынжан Сагиндыков
Очень уютное чистое семейное заведение, нас обслуживала девушка по имени Айнура, спасибо ей за оперативность и вежливое обслуживание👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Акнур Шубаева
Ең дәмді тағамдар👍👍
МД
Маншук Джумабаева
👎🏻👎🏻👎🏻 Еду здесь лучше не покупать и не заказывать. Мясо внутри манты не прожарено и очень красное.
10/2
ЖМ
Жандос Максимов
Сурия Кызмети оте керемет конилден шыкты конактарым конилди унады тагамдары оте дамди оте керемет келиндер 32Б 5 дом артында орналаскан тамактары дамди кымбат емес
Zhandos S
Құрманғааазы
MA
Margulan Azеn
Ауызашарға барғанбыз тамақты 20-30минуттан соң алып келді ауыз ашып болып отқан соң. А негізі біз алдын ала бронь жасағанбыз
Aldiyar Auto
Сорпа лагман 100% тоясын, нан берд от души, чай ташкенский и жаренный лагман от души тойп калдым, нормально сиакты джиги.
БЕ
Берик Есетов
Тамақтары дәмді болды, іші жәйлы
YS
Y S
Дәмді, арзан, жақсы
Azamat Sagindikov
Дәмді. Қол жетімді. Таза.
Сәуле Саматқызы
Рахмет офицантам👍👌
Жанат Нуржигитова
Вкусно и порции большие. Цены адекватные
AI
Akzhol Izbergenov
Очень нравить сюда ходить
$ultan R
стою 8:40 закрыто
МО
Маке Омаров
Тамақтары дәмді , қол жетімді, қызметкерлері сыпайы қай уақыттада жақсы қарсы алады , жұмысыңызға береке берсін
БД
Бонд Джеймс
Написано что с 8:00 открыто На часах 8:53 все еще закрыто. Обновите информацию
Monte Karlo
Уютный кафе, вкусный еда, вежливый персонал, 10/10💯✅👏Всем Рекомендую👍✊😊Хочеться еще раз прийти и вкусно пообедать😍😍😍🫶🫶🫶🙌🙌🙌
Айтгул Ибрагимова
тамақтары өте дәмді
Smile Smile
Бағасы да жақсы, тамағы да дәмді керемет кафе. Қазан бар болғаныңа рахмет!
. .
Обслуживание нашар. Іште клиент болмаса да тамақты әкеліп болмайды. Санитарлық талаптар сақталмаған. Ыдыстардан нашар иіс шығады. Официанткаларда клиентке деген уважение жоқ. Бос күлкі.
Айнура Сагындыкова
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Караваджо Кенсингтон
Нам нравится еда, которую мы заказываем уже долгое время, но при посещении не понравилась музыка... если кафе клиентоориентированное, то и плейлист вроде как должен быть максимально нейтральным, расслабляющим или хотя бы без речитатива. Но играет второсортный рэп, из-за которого не слышишь собеседника
KS
Kosai Shopanov
Обслуживание не очень
Наурызбек Мереев
Плов не советую еті тасстай майы көп
РШ
Рахат Шуакбаева
QAZAN кафесінің тамақтары өте дәмді! Студенттермен бірге барып туған күн кешін тойладық. Қызметкерлері мейірімді! Кафенің өзі әдемі! Отбасымен барып отыратын жер! Рахмет Сізге! Кленттеріңіз көп болсын!
KA
Kairmen Abdirov
Заказали заказ продали 2 часа в итоге не доставили, звоню не берут телефон. Не серьёзные люди.
S R
Тамақтары ужас🥲 Лагман тұзы көп! Рамеон тұзы жоқ .Салаттарыда онша емес👎🏻 Донер турал айтпайақ қойайн. Өтініш қарайған ақшаға алып отырғанан кейін сеніміізді ақтау керексіздерғой.
Айбек Омирзаков
XYN POIMI 4TO HA5UCAL
Донер здесь готовят ужасно🤮
РБ
Рахим Бугембай
Самое худшее заведение, долгое обслуживание, поцарапанный стол и посуда, плохое освещение, плохой выбор еды и холодная еда, не вкусный плов и многое другое
Мансур Сабыргали
поцарапанный стол и посуда
Ахмет Шуакбаев
Ассалаумағалейкум қазан кафесі өте жақсы, керемет, отбасымен отыратын, көңіл-күйді көтеретін жер екен! Тамақтары өте дәмді! Бізге ұнады! Алла разы болсын! Рахмет!!!
БН
Болат Нурпеисов
Қазан кафесі қатты ұнады, тамақтары дәмді, плов👍 самса🔥, Балалардың ойнайтын жеріде қарастырылған. Кафе қызметкерлеріне рахмет, берекесін берсін!
Андыз Шакратова
Всем привет! Очень уютное место, персонал вежливый, отзивчивые, доставка во время и горячий! Мне в основном нравиться плов и кампот😋😋😋! А салаты большие порции прям насытищся😍😍😍! Спасибо коллективу Казан особенно повору и бастыкам! Удачи Вам процветании!!!🌹🌹🌹
ФФ
Фариза Фариза
Тамақтары өте дәмді👍🏻 Жеткізуі де тез.Барлық мейрамдарымызда осы жақтан заказ береміз.Порциялары үлкен әрі тойымды🤤Нағыз отбасылық кафе👍🏻 Барып көруге кеңес беремін💯
Сарсенгали Казыбекби
Ассалаумагалейкум,Казан кафеси бизге унады,тамактары керемет,халал 100%
AB
Alibek B
Здесь очень хорошо готовят, знаю, могу уверенно говорить, так как ужинаю почти каждый день. Внизу оставили плохие, ужасные отзывы. Наверное конкуренты, думаю.
РШ
Рахат Шуакбаева
Qazan кафесінің тамақтары өте дәмді. Достарыңмен, бөлелермен, отбасыңмен тамақтануға арналған керемет жер! Балалардың да ойнайтын жері бар! Бұл жерде теріс пікір айту орынсыз деп ойлаймын. Үйге тамақты жеткізу қызметі де жақсы. Тамақты ыссы күйінде жеткізеді. Басшыларына және қызметкерлеріне АЛҒЫСЫМЫЗ ШЕКСІЗ!
ДШ
Даулет Шахабаев
Казан кафесі өте дәмді, және керемет👍 ен манызды тамақ халал 100%
Мерей Сарсенгали
Оте жаксы, кушти кафе екен. Бізге бариде ұнады. Обслуживание🔝🔝1️⃣0️⃣0️⃣ Фейк аккаунттар ашып алып, осы кафены жамандап жазып жибергендерге айтарым, биреудын кушиги болмай. Осы жерге келип тамақтанып кетиниздер, сизгеде кушти обслуживание жасап , карнынызды тойдырып жиберетыныне сенимдимин. ✊✊
Тимур Есмағамбет
Тамақтары өте қатты ұнады. Бәрі халал, дәмді, қымбат емес.
Roza A
Тамақтары жақсы. Қонақ шақыруға ыңғайлы жер.
А.
АлиДжума .
Посещали "Qazan" несколько раз, еда всегда была на уровне. Халал, сытно, вкусно. Цены адекватные. Есть игровая комната для детей, что очень удобно можно спокойно поесть и посидеть пока дети играют. Честное слово,не понятны отрицательные отзывы.
ZZ
Zhanat Zholamanova
Казан кафесинин тамактары халал,оте дамди.Балаларга арналган ойнайтын болмеси бар.
AY
Akerke Yessenbolkyzy
Посетили Кафе всей семьей, уютное место с хорошей меню и цены адекватные. Есть игровая. С доставкой тоже быстро 👍🏻👍🏻
ае
айбар елеш
Вкусная еда, приятная атмосфера, вежливый и шустрый персонал! Мне очень понравился! И еще что очень даже важно, цены соответствует качеству даже можно сказать я бы дала больше за такую вкусную еду. И еще купила самсу с собой, за одноразовую посуду денег не брали как в других кафешках.Короче, всем советую!
Ainura Ainuraa
Халал, тамақтары өте дәмді, отбасымен, баламен келгенге өте ыңғайлы ойнайтын бөлмесі бар