Berry Gulzhan buket
Өте дәмді маған унады😘😍
R Alymov
Бокс өте адемі кочества 👍🏻
Асхат Султанов
Постоянно осы жерден аламыз дамды ары тез👍👍👍
Раушан Адилова
Клубникалары үлкен, дәмі ерекше, оформление вообще топ топ🔥🔥🔥. Отбасымызбен мәз долып жеп алдым әсіресе балдар сүйсініп жейді. Енді тек сізден аламыз . 25 шт алғанбыз еще скидка жасап берді. Алла разы болсын сізге, табысыңыздың берекесін көріңіз
Дана Махулбекова
Дәмді👍🏻 және тез жасайды 🌷🌷🌷
mansur
өте күшті 👍🏻
Нұр Қомшабай
Жақсы жасайды түнгі мезгілге қарамайды дайындап береді👍👍👍
Гульзифа Сейталиева
Всегда заказываю у “Berry Gulzhan Buket “, очень нравится работа с клиентами.Оперативно принимают заказы,сориентируют и с дизайном и по цене и предлагают свои варианты.Всегда очень аккуратно,быстро ,клубника всегда свежая,а самое главное вкусная и по цене приемлемо.Рекомендую для заказа👍👍👍❤️❤️❤️
Айнур Сансызбаев
Өте дәмді.Әдемі букет😍👍
Gulnaz Konysbayeva
Вкусно! И самое главное быстро, в течение 3х часов сделала 🫶🫶🫶
ДТ
Дина Танатар
Я постоянная клиентка — клубника всегда свежая и очень вкусная! Оформление необычное и красивое, видно, что делают с любовью. Всегда приятно заказывать!
Гулбану Амирбекова
Түнгі мезгілдігіне қарамай(сағ 00.35) берген заказымды тез қабылдап, 2 сағат ішінде 02.40 та дайын болды, рахмет🫶🏻 Табысыңыз мол болсын, бизнесіңіз өрлей берсін, үлкееен клубника орталығын ашыңыз🫶🏻 қуаныштымын🤝 Немеремді қуанттым🤩😍
ZG
Zhaina Galiyeva
Уж который раз заказывала каждый раз вкуснее 🥰❤️ мои самые любимые это белый и розовый 🍫 💝
SE
Sary Erkinov
Всё супер! Вкусно, быстро, красиво. Спасибо!
Asem Kalybekkyzy
Тәәәп тәтті,тез дайындап береді,ішінде көп,еще арзан🥰😍🫰🏻
Күшті оформление дамі де супер 👍
ГБ
Гулимхан Бактыбаева
Ұнады, енді тек сізден аламыз👍👍👍
ОМ
Оразгуль Мамаева
Уак супер😍 маган катты унады, багасыда оте жаксы👍🏼 Актау бундай букет коруым 1інші рет😍😍😍
ЭӨ
Эльмира Өтегенқызы
Клубникалары өте дәмді,әрі үлкен😘😘😍😍Всем советую😍😍
КГ
Каракат Габит
Самые лучшие в городе Актау 😍😍 Маме очень понравилось Доставили быстро 🥳 Свежие качественные продукты 😍 Спасибо большое ☺️
Мирас Маулеткали
Все супер! Быстро, качественно и вкусно!👍👍👍
Айгул Саликова
Өте дәмді улкеен клубникалар барлығыңзға советую,рахмет,өте керемет сыйлыққа табуға болады
ПГ
Полина Годовикова
Советую, очень красиво и вкусно, с заботой🥰
Актоты Акмырзаева
оте дамди клубникалары улкен.
Альмира Кдирбаева
Обалденная клубника в шоколаде! Свежая, вкусная, а оформление просто😍
МО
Максим Олегыч
Приехал за заранее оплаченным заказом, но его кому-то другому отдали. И просят подождать 20-30 минут. Бизнес на уровне 🫡
МЫ
Мұхаммеджан Ыхласов
Өтте керемет, дәміде керемет
Боми Асель
Буду заказывать ещё!
sachok qq
Отличная клубника в шоколаде! Свежая, сочная, а шоколад вкусный и не приторный. Подача аккуратная, сервис быстрый. Определенно рекомендую!
ЖА
Жетыбай Абылов
Гүлжан сізге рахмет. Өте дәмді екен.
Asem Ok
Клубника в шоколаде тапсырыс бердік, тез арі тиянақты дайындап берді. Өте дәмді, рахмет!!!
ШБ
Шуақбай Бауржан
Рақмет.Өте дәмді,ұнады👍👍👍
BO
Bekzat Ongarov
Қызмет көрсету сапасы,клубникасы өте дәмді екен👍🏿
NB
Nurzhaina Bazarbaeva
Сагат тунги 1ге карамай истеп бергенине рахмет свежий кылып дайындап бердиго еще рахмет сизге татти болды баримизге унады.
Ә
Әли
Рахмет Сізге, жұмысыңыз жоғарғы сапада екен. Жанұяма ұнады. Еңбегіңіздің жемісін жеңіз!!!
ЖА
Жадыра Аменова
Өз ісінің шебері, үнемі ерекше клубникалармен қуантады, доставка как всегда уақытынан кеш келпейді, сәттілік Гүлжан😘
LT
Laura Tauassarova
Гульжан супер , очень вкусно,качественно, красиво!!! Очень вежливая всегда , успехов во всем 🎉🎉🎉🙏🏻🙏🏻🙏🏻 спасибо большое 👌🏻❤️💐👍🏻
Lyon Lionov
Красивая композиция, хорошая и свежая клубника. Остались очень довольны. Спасибо большое. Процветания вашему делу
mm
marat max
Өте керемет. Әдемі дайындап береді
КБ
Куралай Бихасимова
Мен постоянно беремін, Гүлжан всегда сенімімді ақтап жасап береді👏🏻👏🏻👏🏻 өте ризамын, осы айдың өзінде 3 рет заказ бердім👍 Шоколады, оформление бәрі супер👏🏻👏🏻👏🏻
Albina .
Заказывала здесь клубнику в шоколаде для мамы. Я с города Алматы, мама в Актау, сложно найти правда хороших людей, которые не обманут, сделают всё вкусно и красиво. Обратилась к ним, понравилось, что во первых мне сразу ответили, во вторых всё быстро и красиво сделали, в третьих помогли с адресом и сами отправили доставку🥰 Очень благодарна, спасибо!❤️
AY
Arifjan Yarmatov
Оте кушти шыгыпты Рахмет!!
Мухит Мамелеков
Жаксы кызмет корсету, сыпайы, багасы кол жетимди болды
Сералы Аманбек
Оте дамди ! Тапсырыс бериниздер , окинбейсиздер!😍👍
YA
Ye A
Спасибо большое, срочно нужна была клубника в шоколаде, все сделано быстро и вкусно 👍🏼👍🏼
Серик Елкеев
Өте дәмді тапсырыс беріңіздер
УМ
Улдана Майлыбаева
Рекомендую всем👍🏼 очень вкусно. Еще будем заказать