Поиск
Отрицательные
А
Али
2 отзыва
Фарштары қымбат, одан қалса тұрып қалған, өмірімдегі ең жаман бургер пісірдім...
. .
5 отзывов
Қызмет көрсету сапасы нашар. 17:55-тен бері жазып отырмын, 19:22 болды әлі ала алмай отырмыз. Неужели бір адамға жауап беріп 10-15 мин уақыт бөлуге болмайды. Білдей үлкен ет магазин!
НС
Наурыз Сандыбаев
1 отзыв
Еті удай қымбат,фарш тіпті 4500 мың,еще майы бөлек сатады,суп набор дейді, вообще итте жемейді,дөрекі сатушылар типа алсаң ал,алмасаң қой деп,қарғап кеткенім бар,қайтіп аяқ баспаспын, Алла жазаларыңды берсін,еще ойынға қатысасың деп ұнамаса да алдық,10 мың теңгеге,құрттай фарш алып,асықпаңыз көп ұзамай жабылып құрдымға кетесіз,крах вашему бизнесу,Алла әділ
AZ
Amin Zhandos
2 отзыва
Аллаһ кәсіптеріңізге береке берсін!!!Тезирек Ақтаудан ашуды нәсіп етсін!!Жылқынын сүйек сорпасы керемет енді
1 посещение
Отзыв подтверждён
Дархан Хамит
3 отзыва
өте керемет ет дүкен. Жақсыны ауызбен айтып жеткізе алмаймын. Барып көріңіздер тамаша сіздерде мен сияқты жақсы көңіл күймен шығасыздар.
Баян Егликова
12 отзывов
Еттері күшті,сочный, тез піседі, және исіде жоқ. Басқа дүкендерден еттің бағасы қарағанда,өсы дүкенде бағасы қымбат емес.
Инкар М
44 отзыва
Біздікілер етті жақсы көреді и поэтому, мен үнемі осы дүкеннен ет аламын. Еттері дәмді,майлы. Жане бағасы да жақсы.
ДГ
Дарья Гильдерман
75 отзывов
Лучший магазин, мясо всегда свежее Покупаем только у вас, всегда чисто! Молодцы
Мариям Серик
13 отзывов
Ет дәмді,сапасы жоғары. Қонақ келгенде ылғи осы жатқан аламыз. Ешқандай иіс жоқ! Пісіргенде жұмсақ!
Amina Zakiruli
11 отзывов
Жақсы дүкен!! Қазы тамаша👍Өте сыпайы сатушы. Енді мен тек осы жерден сатып аламын!
AE
Amina Ergalieva
31 отзыв
Маған бұл магазин ұнады. Еттін таңдауы көп. Мен беспармаққа етті тек осы магазиннен аламын.
Сандугаш А
51 отзыв
Кеше осы жерден фарш алдым говяжий. Манты жасадым . Керемет енди дами Деген. Бурын базардан тартылып Турган фарш алатын едим. Ол Бир кун холодильник койсан суы агып бит шыт болатын и дами ужас болатын.мен уже озимнен сомневаться ететинмин.разучилась манты делать деп. Нееет.оказывается дело в фарше. .Коркем Алем алдым. Керемет. Всем советую
Алмас Ибраев
18 отзывов
Выборлары көп, еттің сапасы жоғары ! Жақсы дүкен !
Арсен Койшибаев
17 отзывов
Менім анам осы жерде полуфабрикаттар алады. Өте дәмді,халал,сочный екен. Олардың еттері де өтте дәмді. Біз осы дүкенге часто келеміз.Қызметкерлер өте керемет.
Сабира Дюсекеева
23 отзыва
Өзіміз қазақ болғандықтан, таза халал еттерге мән береміз. Мен әрдайым полуфабрикаттан самсаларды алам) үйдегілерге сондаааай ұнайды. Уақытымды әрі үнемдеймін.
ГЖ
Гулеке Ж
13 отзывов
Сатушы жігіт грубый,етті ұстап қалған едім айқайлай салды көзі шығып ,жай айтсада түсінесің. Алдынғы жолы алғанымда кішкене сасыған иіс болды етте ,сол үшін иіскеп көріп алғым келген еді.Шошып кеттім солай обращать еткеніне таң қалдым,бойы кішкентай арық ер адам(жігіт деугеде келмейді )
ZM
Zhanibek Mendibaev
2 отзыва
Қайта-қайта келе бергің келеді) Қызмет көрсету сапасы мен еттің өзі бөлек әңгіме енді🥩🔥
KA
Korkem Alem, мясной магазин
27 февраля 2024, официальный ответ
Рахмет
DD
Dulat Dildabek
20 отзывов
Еттері таза әрі дәмді екен🐄
ТЛ
Темир Лесов
1 отзыв
Керемет. Сапалы ет жегің келсе, тек осында
AS
Aksultan Shektibayev