Club.food
Быстрое питание
3.8
3.8
Beka A
Мұнайлыдағы топ фаст фуд донерлеры кайф бір жұлдыз калдыратындар олардың конкуреттеріғой қорқып алмай журмең жігіттер іске береке берсін✊ дәмді тағамдарың🙌🏻
Madina Х
донердің ішіне тұрып қалган фри салған 👎🏻 свежи емес
Mad Mukhtar
Еда вкусная готовка медленная
Qarapayim Adam
Донер заказ беріп едім, но лавашы қап қалың еще соусында бүртүрлі дәм бар, бұрын жақсы еді Қазір бұзылып кетіпті өкінішке орай🙄🤦♂️
bb
bayevna bay
Сушилары дәмсіз👎🏿 кароче дым алмайак койын унаган жок лучше каладан жаксы заведениялардан алындар не советую мна клабфудты!
Guy Montag
Доставка өте кеш келді, суып қалған. Доставка бар деп таксимен жібереді
ame1ya ame1ya
не очень, қиярлары ащщы ішіндегі не советую еще маленькие и соусы устыне куятын очень много
НД
Нурлан Дидар
ааййй суши заказ бере көрмең
NA
Nura Azhibai
НАШАР ҚЫЗМЕТ КӨРСЕТУ
Бекзат 260
чикендери биригип калган катып қалған бірдене салып жіберген салфетка жоқ еще напитка салуды ұмытып кеткен
айдан 🥷🏼
Сушиы куштыы😋
Nursulu koja98
Өте дәмлі мен өзім осыдан заказ берем таза піскен чикен іздесеңіздер тура келдіңіздер... 🥰🥰🥰🥰🥰
KB
Kuanysh Bekzhanov
👍👍👍👍👍👍
Тайный Посетитель
Нашар тамағы сушиы жұп жұқа тіпті ана бағаға қатты үнемдеген өздері пайда көрем деп маған ұнамады чикендері шикі болып келді қаны шығып
désespoir x.
вкусно и точка
Н
Нурадин
Филадельфия балыгы жуп жука донер ети суга кайнатылган дамсиз соус коп
СД
Тамақтары жақсы. Бағасына сай👍
ASSEM TANATAR
тағамдары оте нашар
Абдикурбан Набиев
Дәмі керемет! Сушилері де жақсы. Бағалвры арзан тағамдары маржан! Рахмет үлкен!
Куан Бекжан
👍👍👍👍👍
М Ж
Очень бкусно👍🏻
laura💫
Всегда адам тамақтары дәмді,бірақ соңғы кездері соус көп,ішінде қайнатылған ба, түсініксіз үлкен бөлшекте картошкаалар,лаваш қалың болып кеткен.Дұрысталса.