De Luxe
ИП TGT Motors
3.4
Анастасия Арепова
Совсем не понравилось
Вызовите один день клининг отмойте баню пожалуйста сремно там ходить плитку где душ в туалете поставьте ароматизаторы воняет все грязно можно подцепить что нибудь видно плохо убирают просто на шару после клиентов
ББ
Батыс Батыс
Не советую устраиваться,обманывают
Айтмырза Құлмаханбет
В восторге
Оте керемет Унады Ералыдан келип тусемиз парилкасы зор бассейн тема тамагы кушти админ зор кутип алды
RA
Rysbek Amantaev
Сауна керемет парилка 🔥
Досболсын Кыдырбаев
Керемет тамак мощ
DK
Dias Kapishev
В восторге
Нам очень понравилось Парилка самое то и бассейн чистый все понравилось спасибо
K1
Kizatov 13
В восторге
Рахмет ысты таза кушти унады жалпы унеми барамыз
elya 🫐
👍
Б
Белла
В восторге
Новое чисто, все, со вкусом, персонал. Первоклассный,
БЖ
Бакыт Жоламанов
В восторге
Оте керемет келуге кенес берем шашликтери супер обслужбанясы жаксы таза кушти маган унады
ГД
Гулсара Дуйсенбаева
В восторге
Өте жаксы балалармен келгенбіз тазалығына соз жок тап таза бассеиндериде унады хаммам кушті екен достарым риза болып қалды осы жерге келсеңіз деп өкінбейсіз деп
ЕЕ
Екатерина Елизарова
Совсем не понравилось
обслуживание не о чем! цены не соответствуют комфорту,не рекомендую отвратительное место!
Господин Фартовый
В восторге
Кушти парилка маган Канады бассейн дакелиндер
EM
Erlan Murat
В восторге
С друзьями приехали очень вежливо обслуживаеть приехал уставшим уехал расслабленным🤘🏻💦
Ермек Мурат
В восторге
Оралдан келген қонақпын Баня енді жоғары деңгейде барлық жері теплый пол туалетке шейін базар жоқ парилка бассейн өте керемет тамақтары свежий обслуживание жоғары деңгейде
Димон Аманжол
уйкыы, кушты баня
Алимжан Тогай
В восторге
Жаксы баня кушти парилка бари унады
BB
👍🏻👍🏻👍🏻
t_
tozhakova __
В восторге
Баняга келдік шетпеден бассейн күшті, парелка тема, тамақтары күшшшті Админ апаи кушти екен жаксы кутип алды жақсы сөйлеседі келиниздер окинбисиз тап таза иши
Пара Пара
Отличный баня стойт денег
Меден Алтынай
Совсем не понравилось
Ужасное место! Свежий отзыв! Цена не оправдывает. Ни кухня, не чай “ ташкентский “😁 Не рекомендую.
??? ?
В восторге
чудесное место, была с семьёй и не пожалела! все чисто, еда вкусная свежая, спасибо админу Альбине очень приятная девушка придём ещё 🤗🤗
РА
Рустам Абдрахманов
В восторге
Вот читаю комменты, честно вы о чем люди. Я как гость города Актау (приехал из Тараза) пригласили в данную баню! Честно все понравилось. Кухня супер, все вкусно! Обслуюивание хорошее. Баня видно новая, недавно открылась со слов администратора. Парилка🔥🔥🔥. Нам попался номер (не помню номер, 2-й этаж) с бассейном, класс. Советую👍👍👍
AM
Asylhan Muratov
В восторге
Оте керемет тамактарыда унады 😍 Багалары да кол жетымды))
Baks Baks
Совсем не понравилось
Өте нашар адамдары дорекі адаммен сойлесіп білмит тұрып қалған тамактарды жылытп акелет ішінде заттары қымбат оте нашар іші лас нашар
ЕЕ
Ероха Ероха
Совсем не понравилось
Барып керек емес. Машинамен бармаңдар гайлармен жұмыс жасайды.Сотрудниктері информаторлар.
Асан Нурлыбаев
Сотрудниктері тоқылдақ бармаң.
👀 👀
Совсем не понравилось
Алаяқтар заблок тығып сады Алладан қорқыншиш
Арнат
Понравилось
С собой нельзя ничего
RG
Rasulkhan Gabit
Қажет емес барып
АО
Адай Оразалиев
Понравилось
Баня керемет жалпы , Брак счет тексерп отырыныз косып ж1беру мумк1н 👌
БД
Баука Дауренов
Совсем не понравилось
Не советую ходит туда не стоит своих денег не чисто запах ужасный все старый
мади 🤍
жабылсын
GG
Gul Gul
Совсем не понравилось
Баня таза админдер ужас тездетип дурыс адам койындар сдачамдв акыры салмады
DK
Dinmuhammed Kadyr
Совсем не понравилось
Обслуживание ноль устыне акша косып жыбереды счетты карап толемесеныздер вообще не советую. Уакытын алдын ала емес такалганда аитады артымыздан бызден сурамаи клиент алып коиган.оте нашар. Баня жаксы админ нашар оте нашар🤚🏻
Дастан Бурабай
Совсем не понравилось
Баня жаксы сотрудник нашар 3 сағат алдық тағы 1/2 сағат қосамыз деп отыр едік брақ бізге ескерткен жоқ адам алып қойып бізді шық деп счётка 20к косып отырык алдап отыр админ вашще адамгершылык жок уяты жок нашар адам екен админ кесырынен баняга екыншы бармайтын болып шештык айткан акшасына косып тастап кеттым созм жок
АЖ
Абай Жумаханов
Абайлаң 50% ақша қосып жібереді Счетты есептеп ақша төлең
Нургуль Байжуменова
Совсем не понравилось
Парилка-5/10 Чистота -6/10 Обслуживание-8/10 Пилинг-0/10 Кухня 9/10 Один раз сходила , больше не пойду точно только из за грубого Админа и за ужасного 1минутного пилинга! Советую другую баню для своего релакса!
Арайлым Асанбаева
Совсем не понравилось
Брондап келип турмыз.Келгеннен кейин ааа бос емес екен деп отыр ужассс вообще.
Эксперт Оценка качества
В восторге
Өте жақсы монша! Барлық жағдай жасалған. Мұнда әртүрлі нөмірлер бар: кейбірінде тек бу бөлмесі мен үстел болса, басқаларында бассейн, хамам және басқа да ыңғайлы қызметтер бар. Қайсысын таңдасаңыз да, бәрі таза, жайлы және демалуға тамаша орын! ♨️💦
Сапаргали Бакыткалиев
Совсем не понравилось
келмең порожняк порелка салқын,сырттан тамақ кіргізбейді тамақтары қымбат бағасына не стоит дәмі шынай отзыв👎🏻👎🏻👎🏻
Азамат Кеулимжаев
Очень плахой сауна Админ кокбет
ЛМ
Ла Масия
Совсем не понравилось
Баня, бассейн жақсы Но тамақтары нашар. Шашлык не свежий ассорти деп окорочка түрін әкеліп берді, нандары көктеп жатыр. собой продукты кіргізбейді лучше не советую джиги
Адилет Баймухамедов
Понравилось
норм
Баурым Бауырсак
Было средне
Парелкасы жаксы калага жакын жерде болса Сол жерден алган жаксы алыс екен
НИ
Нургуль Избасова
Совсем не понравилось
Ужасно баня не советую вообще келмениздер типа хозяйкамын дейди но очень грубая алдынгя шыккандардын артын тазаламаган дурыс и еще бизге миндеисинди алдарынызда банкет болды деп караоке микрофоны бир ак штук еще кнопкасы жасамайдя биз специально вип алдык сагаты 15мындыкын караокесимен деп клиентпен вежливо сойлесе алмайбы бан ашып откандары бизге миндет