Бату
Киоск быстрого питания
3.4
3.4
Айок .
Очень вкусно прям қытырлап тұр рахмет
Тимур Баз
Донерге тауыктын орнына нагентцы салды, фри турыпкалган
BO
Bekarys Orynbasar
Донер дәмді ұнады👍,кассир брат лучший
ЕА
Ердаулет Акимбаев
Доставкамен лаваш хот дог сетне заказ бергем, унады👍 тез ари дамди , оператор кыздарда кушти уактлы жауап берип 👏🏻
ЕД
Каламкас Оракбаева
😍😍😍
GB
Gulzira Bekish
Нашар!! Құрғақ, соус аз и жартысын фримен толтырған
Мұхадас Қомшабай
Кеңес бермеймін
Khan Yeleussinov
Нурсат сау болсын, керемет жумыс жасайды!
BA
Bata Abdyl
Честно не очень д
Али Сериккалиулы
донер куртай дами не очень👎🏻
Акниет Малик
Донер дамсиз кургак 👎👎👎
Канат Калбаев
Биг хот-дог нанын бургер сияқты екі айырып беріп тұрғо. Дым ысытпаған. Помидор үлкен кусок кусок салатқа турағандай. Наны свежий емес.
Xxxx Xxxx
Отвратительная еда! Не заказывайте отсюда ничего!!! Если хотите отравиться, то можно к ним обратиться! Масло кажись они не меняли с открытия!
НИ
Нурлан Иргизбаев
Бір сөзбен донер, бургер, фри👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
WinD WinD
Донердин ети писпеген, шеки кылып салып жиберген заказ бергенде, иши былшырап жатыр, жемей прям мусорга кетти. Как буд то тири тауыкты, унга батырып, тряпкага орап бергендей болды. Бир звезда беругеде жалко
Ералы Кадирбек
Походу повар ауысып кеткен ау, бұрын дәмді жасайтын еді бүгін алып едім уже донер не тот! донердың тауық еті не маринованный суға қайтанып қоса салғандай,өкінішті әрине
Zhann Zhann
Честно думала будет вкусно ноооо зря заказала 👎🏻 не советую
Бека Бека
DA
Damir Aitugan
Донер әдемі
Алихан Мекебаев
Қызмет көрсетуі өте нашар!
Айсулу Сагиндыкова
Вкусно 👍.
АЦ
Аделя Цой
Самый вкусный хот дог. Всем рекомендую. Мои фавориты это жаренный донер. Он оочень сочный и хрустящий. А новинка ПП бургер это что то, сочный, пальчики оближешь, а главное диетический потому что вместо булочки капуста. Всем рекомендую
Макс 321
Ужасный донер, курица внутри не разрезана большая, не советую
Ерасыл Измухан
Самый худший донер который пробовал
Azamat Sagindikov
Очень вкусные хот доги. Цена и качество супер. Едем с 15мкр ради ваших фастфудов всей семьей. Дети тоже обожают👍🏼👍🏼👍🏼
AB
Akmaral Batyrkulova
Бұрынғы повар да, кассадағы қыз да жақсы еді. Қазір и дәмі де бұзылған. Донер іші толған фри, фри ескі майдың иісі шығад, дәмі шығад. В общем енді не стоит баруға. Айраны су! 2800 тг далаға ұшты
User123 User456
Бугин кешке говяжий донер жедим унады кассир да повар да жаксы кызмет корсетти донер порциясы да мыкты болды озиме унады 👍👍👍
Make it rain !
ИО
Иодрп Олзгр
Өте күшті дами беріңіз
Jaina Nogaibaeva
Обетде дөнер алдм 2говяжи 2курини дами оте кушты персоналдар жаксы кассир бзде пицца жок деп заказ берп берды го сушидан
Bakitjan Maksatuly
Обслуживание на низком уровне стоит девчонка на кассе и дерзить. больше не ногой туда вам не советую
Куаныш Алагозов
Тамакты уйден барып жегеным жаксы ед... Донердын дамы деген ваще..... 1 тенгеге де алмас едым
AB
Akzhol Bexary
қызмет көрсету сапасы нашар, сөйлесуді білмейді тұтынушымен! еттері шикі…
Akkerim Sultan
Дым ұнамады😑 начинкасы өте аз👎🏻
G. Agi
Завышают цены на то что даже нормально не приготовлено. То сырое, то совсем жирное
Ailana Saparova
Жареный донер топ
ГИ
Г И
Мясо не до конца прожарено в бургере
IS
Igilik Sailaubaev
..........
Angel Sss
Заказала бургер, картошку фри и наггетсы. Не понравилось все, в бургере было чрезмерно много соуса+помидоры нарезанные большими кусками, картошка фри - вялая, а наггетсы просто купленные магазинные пожарили, за 8 шт-900 тг, больше тут заказывать не буду…
Мереке Тіней
5-жұлдыз тұрғанға жақсы шығар деп алып едім, мен ойлағандай болмады. Чисто отзыв жазылмайды екен хотя бы 1- жұлдыз қалдырмасаң. Тіпті жұлдызға да лайық емес болды. Әркімге әр қалай шығар енді, бірақ маған ұнамады.
N N
Очень вкусно. Кассирша Мадина очень вежливая спасибо еще раз👍🏻