NAZERKE LUX
Салон красоты
Стрижки от 3000₸ для всех! Есть мужская эпиляция. Стиль,качество!
БМ
Бота Мулдашева
Выбран компанией
Мяяя Гульнара апа мастер своего дела , сделала покраску волос и заодно вылечила мои волосы ❤️ Коп коп Рахмет ❤️❤️❤️
Айбибi Ускенбаева
Девочки очень приятные, быстро постригли
ГА
Гулжайна А
Гаухар мастерге рахмет кератин жасады шашым жуп жумсак жылтырлап тур
MA
Mary Aitmurzaevna
Гульнар апа топ мастер своего дела! Сделала стрижку каре, укладку как у модели Я восторге от ее работы;)
Айгерим Түлекбаева
Гүлнар мастер өз ісінің маманы екен. Шашым қатты ұнады. Өзім қалағандай түсті шығарып берді.
mm
m m
Гүлнар апай😍😍 рақмеет💘
Назерке Жолбарыс
Рахмет Гулнара апа өз жұмысының маманы 💋❤️🔥😍
Ritooosh __
Гаухар мастерге стрижка жасаттым просто супер! Атмосфера ,көңілді күшті обращение жасайды адамға😍😍😍😍 тағыда келем скороо
gA
gulll_zhanatt Abdeshova
Гүльнар апаға рахмет ботекс жасаттым ұнады рахметт😍💔💔💔
Dariya Dauletova
Мастер Гаухар, самая лучшая очень комфортный человек, а руки золотые и легкие 😍 влюбилась просто мой фаворит. Делала аминокислоты, скоро пойду красить волосы😋
УЧ
Улжан Чегабаева
Гаухар ханымға улкен рахмет .шашыма кератин жасап берген өзі арзан ,өзі маржан!!
DS
Dina Stybayeva
Сервисі өте нашар. 17-ші қараша күні, түскі уақытта, біріншіден тек 1-2 см. қидырту үшін 6000 теңге төледім. Екіншіден, дұрыс қиылмады, бір жағында ұзындау болып қалған шаштар бар. Жөндеп беруді өтінгенде “мастер аурып жатыр, қатені тек өзі түзейді” деп қысқаша салқын жауап беріп, басқа ешқандай ұсыныс жасаған жоқ. Төлемі переводпен жасалған
AO
Aruzhan Olzhabaeva
Гулнар апа шашымды сықитып берді,рахмет сізге😍😍😍Жумысыныз ұнады
aminok 🤍
Гульнара апаға рақмет,күшті стрижка жасап берді очень классно👍🏻
Asem Kalieva
Гульнар апа сделала классное милирование!! Спасибо🥰
Ami Kubirbay
Покрасили классно, классный салон😛
AO
Abdulla Onaigul
Мастер Гулнар стрижка и укладка супер Мастер Айнура маникюре классно
DA
Darija Andrejeva
Мастер маникюра Айнур сделала мне прекрасное наращивание. Держалось все 1,5 месяца без отслоек сколов и тд. Очень довольна качеством, делаю не в первый раз!😍😍😍
Акмарал Сериковна
Гульнара ханым керемет стрижка жасайды екен, мастер своего дела, однозначно рекомендую девочки. Подскажет где что сделать👍
ZS
Zhansaya Sataeva
Гаухар Мастерге рахмет қызмет көрсетуі клиент сөйлесуі өте керемет клиенттерініз көп болсын🫶🏻
Жасмин Полаткызы
Айнур апа маникюр мастерге коп рахмет. Наращивание адемы, таза етип жасап берды. Всем советую , записывайтесь😍
NS
Nazerke Shynzhyrbek
Всо очен красива волысы блистат мастер Гауһару болшое спосбо волсы блистят приям понровилио
ГК
Гулбакыт Кабанбаева
Қыздар мен отзывтармен Гулнар мастерға келгенмін!!! Өте дұрыс жасаппын, тура қалағанымдай жасап берді👍🌹💞Көптен бері мастер іздеп жүрген едім, шүкір маған бұйырғанына🙏😇🥰Рахмет!!!
АA
Аружан A
Спасибо мастеру Гульнара❤️❤️ золотые руки🥰🥰 лучше чем ожидала завивка вау как свои прям ❤️❤️🔥🔥🔥
Dilnaz Adilova
Очень понравился маникюр у мастера Айнур! Аккуратно, красиво и быстро. Обязательно приду ещё ❤️
НО
Назерке Отемис
Гулнар мастер рахмеет, оте керемет
Сусын Кабилова
Педюкерге Айнур деген мастерге бардым, өзіммен мамамды жасаттым. Өте күшті, керемет Қолы жеңіл 👍
Сандугаш Майхиева
Айнур мастерге Рахмет маникюримди ойдагыдай жасап берди керемет👍🏻👍🏻
Aibibi Hamzinova
Гульнар мастер👍🏻👍🏻👍🏻
Арайлым Исаева
Бүгін Гаухар ханымның қабылдауында болдым. Маған өте қатты ұнады. Кератин жасатамын деген оймен барған едім,ол кісі өзі кеңес беріп шашыма (боялмаған шаш) аминокислотное выпрямление дұрыс болатындығын айтқан болатын. Өзі ісінің маманы болғандықтан сеніп тапсырдым, нәтижесі мені қатты қуантты 🥰 Рахмет сізге Гаухар ханым,қолыңыз дерт көрмесін💓
Евгения Терехина
Мастер Гаухар, очень приятная по общению и сделала мне тот результат который я и ожидала. Мне очень тяжело угодить, но она смогла сделать то что я и просила, и поняла меня с полуслова
Акерке Бактыбайкызы
Мастер Айнур оте адеми истеп берди😍😍😍Маган салон унады🫶🫶
Медина Сулейменова
Спасибо большое мастеру Гульнара !
OR
Ozoda Rimbergenova
Гулнар мастерге шашимди сложно жасаттим кушти шикти рахмет
ДТ
Диляра Тлектес
Гульнара мастер просто 🔝 Сразу бір айтқанымнан керек шашымды киып берді😍Шашыма ғашық болып отырмын😇🥰Ожидание и реальность бір-біріне келіп тұр😊🫶🏼 Советую , қолы жеңіл , тез , ұқыпты✅
Молдир Ғұбайдулла
Гульнара мастерге рахмет шашымды кушті етіп жасап берді😍👍👍
Нурбакыт Саинова
Бүгін шашымды боятып ботокс жасаттым.Өте ұқыпты,вежливая қыз Мастер Гаухар жасады.Қатты ұнады рақмет😍
Елнур
покрасили и постригли очень понравилось советую всем
Armanovna✌🏻
Гаухар мастерге коллагенопластия жасаттым унады шашым жумсак, жылтыр емдеп алдым.
Бүгін шашымды қидырып и бояттым"Назерке"салонында жасайтын Гаухар мастерге 🤲🫶❤️Алла разы болсын!"Золотые руки "көңілімнен шықты...Өз өзіме ғашық болдым😍Осында келуге кеңес беремін! Керемет клиенттерің көп болсын! Табысың берекелі де мол болсын!
Майра Каналиева
Мастер Гаухар-өз ісінің маманы, шашыма кератин жасаттым, бәрін ұқыпты, таза әрі тез жасады
ZN
Zeinep Nurtmbetova
Гулнар мастер өте кушты жасайды өз жумыссынның маманы екен😍өзіме қатты унады
BD
Baltash Duisenova
Мастер Гульнара супер . Өте әдемі үнады шаш қығаны 👍👍👍👍👍
А.
Актолкын .
Мастер Айнура профи своего дела ❤️
MZ
Moldyr Zhakypova
Салима косметологыма рахметімді айтайын деп едім🙏 Нитевая блефаро жасатканыма бугін 1 жарым ай болды. Результат ете едемі, пряяям шынайы керінеді❤️ Именно сізді тандаганыма куанамын 🫶🫶🫶 Нитевая блефаро жастакан сон 1 апта да веки демі болып полностью жазылды. Қолы жеңіл, дым ауырмады 🥰
DI
Dilnaz Ibragimova
очень все красиво сделали , вежливый парикмахер , мне все понравилось , мастер Гульнара
Bakyt Asembaeva
Гульнара мастер👍 красивая прическа вышла спасибо!
Akti 🤍
Гулнара апага рахмет, бари унады👍
Наташа Балиева
Мне все понравилось 🥰