NAZERKE LUX
Салон красоты
Стрижки от 3000 тг для всех! Есть мужская эпиляция. Стиль, качество
МҚ
Мөлдір Қуантқанқызы
Бояуды оңды солды теріме жағып тастады құдды бір тегін жасағар секілді.Қыщып аллергия беріп кетті 2гисқа отзывқа қарап келдім.3000нан басталады стрижка деген жалған ақпарат бояу қыю 19.000шықты.Махыл мастердің еңбегі төлеймін.Бірақ мынау қышу мүмкін емес профф бояу деді теріге тисе кетет деді міне нәтиже👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼өз парақшама саламын енді бармаймын
ЖМ
Жаннур Муналбаева
Маникюр мастери кушти екен очень аккуратно все стерильно 👍🏻 советую
9 посещений
Aknur Kushaeva
Гульнар Мастер просто вау, біріншірет келіп тұрмын, қолы өте жеңіл❣️❣️❣️❣️көп рахмет ❣️❣️❣️❣️
АG
Айгул Gulgul
Мастер Гаухар шашыма ботокс жасадым жане бояттым алдым унады рахмет 👍🏻
Частый гость
13 марта 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Пікіріңіз үшін рақмет! 😊 Гаухар шеберіміздің жұмысы сізге ұнағанына қуаныштымыз. Шашыңыз әрдайым әдемі әрі сау болсын! 💇♀️✨
gullsim b
Гаухар мастерге рақмет, өте әдемі шаш үлгісін жасап берді, ойымдағыдай ұзындық пен укладка болды❤️❤️❤️
DS
Dina Stybayeva
Сервисі өте нашар. 17-ші қараша күні, түскі уақытта, біріншіден тек 1-2 см. қидырту үшін 6000 теңге төледім. Екіншіден, дұрыс қиылмады, бір жағында ұзындау болып қалған шаштар бар. Жөндеп беруді өтінгенде “мастер аурып жатыр, қатені тек өзі түзейді” деп қысқаша салқын жауап беріп, басқа ешқандай ұсыныс жасаған жоқ. Төлемі переводпен жасалған
AO
Aruzhan Olzhabaeva
Гулнар апа шашымды сықитып берді,рахмет сізге😍😍😍Жумысыныз ұнады
Сәлеметсіз бе! Жылы пікіріңізге үлкен рақмет 🤍
Назерке Жолбарыс
Рахмет Гулнара апа өз жұмысының маманы 💋❤️🔥😍
Сәлеметсіз бе! Сенім білдіргеніңізге рахмет, қуаныштымыз 😊
Жасмин Полаткызы
Айнур апа маникюр мастерге коп рахмет. Наращивание адемы, таза етип жасап берды. Всем советую , записывайтесь😍
Dilnaz Adilova
Очень понравился маникюр у мастера Айнур! Аккуратно, красиво и быстро. Обязательно приду ещё ❤️
Symbat Assan
мастер Гульнар, очень хорошая работа😍 сделала кератиновое выпрямление, все аккуратно, качественно и стерильно. свои волосы уже несколько лет доверяю только ей, и стрижку, и кератин 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
kL
kamilla Luganskaya
Гульнара мастер очень профессиональна волосы просто шикарны! Очень вежливая и лёгкая рука. Приду ещё, благодарю!
Sultanbayevva
Менің шашым күйіп одан қара цветке бояп солай ұштап бүлдірген болатынмын.Гүлнар мастер өте әдемі қылп сол шашмды бояп әрі емдеген болатн.Өз ісінің маманы маған қатты ұнады 😙🥰
ЖЖ
Жупар Жумадилова
Гульнар мастерге сложный окрашивание жасаттым , мастер своего дела 😍. Унады , жуп жумсак . Келесиде тек осы мастерге келемин 💋
Акерке Бактыбайкызы
Мастер Айнур оте адеми истеп берди😍😍😍Маган салон унады🫶🫶
Елнур
покрасили и постригли очень понравилось советую всем
ZN
Zeinep Nurtmbetova
Гулнар мастер өте кушты жасайды өз жумыссынның маманы екен😍өзіме қатты унады
DI
Dilnaz Ibragimova
очень все красиво сделали , вежливый парикмахер , мне все понравилось , мастер Гульнара
Шынар Кумаркызы
Гаухар мастеер өтее керемеет шашымдыы жақсы істеп бердіі клиентпен жақсы сөйлеседіі бәріі 😍🔥
Акмекен КАК
Гаухар мастерге рахмет. Арыстан болып тұрған шашымызды сықитып берді❤️
Bibifatima Berdikozha
Мастер Гүлнараға бардым. Қолы өте тез. Жұмысы ұнады😍😍👍🏻👍🏻👍🏻
Akmarzhan Alievna
Өте күшті и арзан😍, все вовремя и даже быстро, Гүлнар апа очень вежливая☺️
Г
ГУЛЖАЙНА
Гаухар мастерге бардым маған өте ұнады ,өте приятный мастер,келесіде тағы келемін Өте жақсы🥰🙏
5 посещений
Мастер Гульнара просто ангел, спасла меня и мои волосы, огромное спасибо 🤍🤍🤍
Гулжайна Маликова
Гаухар мастер рахмеет скидкамен жасап берді ойымдағыдай әдемі болып шықты, барсаңыздар өкінбейсіздеер🤍
Сәлеметсіз бе! Пікіріңізге рақмет, сізге ұнағанына қуаныштымыз 😊
Гаухар мастерге стрижка жасаттым просто супер! Атмосфера ,көңілді күшті обращение жасайды адамға😍😍😍😍 тағыда келем скороо
Сәлеметсіз бе! Пікіріңізге рақмет, қызметіміз ұнағанына қуаныштымыз 😊
Dariya Dauletova
Мастер Гаухар, самая лучшая очень комфортный человек, а руки золотые и легкие 😍 влюбилась просто мой фаворит. Делала аминокислоты, скоро пойду красить волосы😋
14 января 2026, официальный ответ
Здравствуйте, Dariya! Спасибо, очень приятно получать обратную связь! Рады видеть вас снова 🤗
Акерке Койбагарова
Нитевая блефаропластика жасайтын мастерлеріңіз Сәлима проста ужас, нитка үзілгенге коррекция жасау керек болатын жасаған жоқ, мен оны жасамаймын дейді, а на самом деле жасау керек еді, басқа нитевая блефаропластика жасайтын мастерлерге барсам дұрыс жасалмаған деп жатыр. Қыздар ол мастерді не советую істерін істеп алып игнорить, теперь мне придется всегда наращенный ресницылармен жүруге чтобы скрыть свои несимметричных глаз👎🏿👎🏿👎🏿
Марал МК
Доброй ночи, хочу оставить отзыв, касательно сегодняшней услуги 1. Начнем с того, что мастер делала мне стрижку параллельно с еще одним клиентом. Спасибо, конечно, что вы меня приняли, так как я сама хотела сегодня, но вонь жуки на потолке(отнеслась я конечно с пониманием) 2. мне не помыли голову, хотя при стрижке это обязательно, я считаю! Возможно, это изза того, что девушке после 5 часовой процедуры сделали маску и закрыла глаза на ситуацию 3. с самого начала мастер уделила время моим пожеланиям только минут 5, а в остальное время без остановки разговаривала по телефону 4. важный момент, мне волосы стригли при плохих условиях, и все время в лицо брызгали водой, но даже хто меня не смутило, так как я сама достаточно терпеливый человек 5. под конец одну сторону челки сделали густым и коротким, одну сторону сделали нормально 6. меня еще газлайтили уверяя что все нормально и это у меня проблемы с восприятием 7. под конец я оплатила полную стоимость получила извинения от мастера Но остался очень неприятный осадок изза этой ситуации Хочу донести до вас, что мастера лицо вашего салона и их отношение, также отношение всего салона Спасибо, конечно, но сегодня я приходила к вам последний раз Надеюсь у вашего бизнеса все будет хорошо
Диана Тилеубаева
Записалась в салон на несколько процедур — осталась крайне разочарована. Во-первых, гигиена на нуле: материалы не обрабатываются, одноразовые пелёнки на кушетке не меняются после каждого клиента. Это просто недопустимо для салона красоты. Во-вторых, администратор по телефону вела себя непрофессионально. Когда я попыталась уточнить детали записи, она сказала: «А что вы возмущаетесь, я вообще не на рабочем месте». Плюс — изначально меня неправильно записали на процедуры, хотя я чётко озвучила, что мне нужно. Сервис ужасный. Больше туда не пойду и другим не рекомендую
ЭЖ
Эьмира Жеткербаева
Гулнара мастерге шашым кигыздым ,рақмет ұнады ❤️😘
Asemay Baxitbai
Күшті Эля апа жұмысы керемет атқарады😍😍🫶🏻
LR
Lina Romanova
Гульнара мастер 🫶🏻
DA
Darija Andrejeva
Мастер маникюра Айнур сделала мне прекрасное наращивание. Держалось все 1,5 месяца без отслоек сколов и тд. Очень довольна качеством, делаю не в первый раз!😍😍😍
Акмарал Сериковна
Гульнара ханым керемет стрижка жасайды екен, мастер своего дела, однозначно рекомендую девочки. Подскажет где что сделать👍
ГК
Гулбакыт Кабанбаева
Қыздар мен отзывтармен Гулнар мастерға келгенмін!!! Өте дұрыс жасаппын, тура қалағанымдай жасап берді👍🌹💞Көптен бері мастер іздеп жүрген едім, шүкір маған бұйырғанына🙏😇🥰Рахмет!!!
Евгения Терехина
Мастер Гаухар, очень приятная по общению и сделала мне тот результат который я и ожидала. Мне очень тяжело угодить, но она смогла сделать то что я и просила, и поняла меня с полуслова
Нина Власкова
Мне нравится этот салон, хожу сюда выпрямлять волосы! Девчонки все молодцы, как пчелки работают, дело свою знают, быстро слажено все делают. Хожу к мастеру Гаухар, отличный мастер👍 универсал-и красит и стрижет и выпрямляет и наращивает!
Moldir Begimbaeva
Гүлнар мастерге шашымды сеніп тапсырдым, ойымдағыдай шықты😍 Каскад тез жасап берді,әрі қолы жеңіл екен👍🏻😘
ГА
Гулжайна А
Гаухар мастаерге шаш боятпта шашыма кератинде жасып журм туракты клиенттерин биримин рахмет бари унайды
aminok 🤍
Гульнара апаға рақмет,күшті стрижка жасап берді очень классно👍🏻
14 января 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Жақсы бағалауыңыз үшін алғыс айтамыз!
AO
Abdulla Onaigul
Мастер Гулнар стрижка и укладка супер Мастер Айнура маникюре классно
АA
Аружан A
Спасибо мастеру Гульнара❤️❤️ золотые руки🥰🥰 лучше чем ожидала завивка вау как свои прям ❤️❤️🔥🔥🔥
Сандугаш Майхиева
Айнур мастерге Рахмет маникюримди ойдагыдай жасап берди керемет👍🏻👍🏻
шынар найзабекова
очень хороший салон, все грамотно четко сделано🤩 пришла на маникюр все профессионально и цены хорошие. Это того стоило !
Нурбакыт Саинова
Бүгін шашымды боятып ботокс жасаттым.Өте ұқыпты,вежливая қыз Мастер Гаухар жасады.Қатты ұнады рақмет😍
Айгерим Айдарбаева
Назерке салонына алғысым шексіз.Гулнара мастер жылы лебізімен күтіп алып, шашымды керемет қылып бояп, ботекс жасап берді.Шашымды тірілтіп берді😊.Өз жұмысының мастері .Жылдам әрі тиянакты етіп жасап берді.Жұмысынызға береке берсін.Клиентерің көп болсын.Шашыма сүйсіне сүйсіне қарап жүрмінгой.Рахмет апашка😍🥰
Lana D
Гульнара мастерге рахмет!!! Өзіме ұнады, ойдағыдай шықты. Қолыңыз дерт көрмесін!
Ami Kubirbay
Покрасили классно, классный салон😛
14 января 2026, официальный ответ
Добрый вечер! Большое спасибо за приятный отзыв, ждём вас в гости снова!
НО
Назерке Отемис
Гулнар мастер рахмеет, оте керемет