Sanmarino_aktau
Gau Zere
Жибек оз исинин маманы, шашымды тек сол кисиге 100%сенип тапсырамын
SI
Sandugash Ismammedova
Хорошее заведение, советую. Атмосфера хорошая и люди приятные. Хорошо работает и уютно.
GA
Gulsara Amankulova
Жибек мастер прям супер😍😍 Шаш қиюдан бастап, тырнақ пен бет күтіміне дейін бәрін мінсіз орындайды. Әр клиентке ерекше көңіл бөліп, сұлулық пен сенімділікті қатар сыйлайды. Оның қолынан шыққан әр жұмыс — сапа мен шеберліктің көрінісі. 💇♀️💅💆♀️✨
Алия Айнашова
🤗
Зауреш Кошатарова
Ұнады маған бұл салон, бәрін жасатып алуға болады екен
Жулдыз Кылышбек
Советую❤️❤️❤️❤️
ZE
Zhansaya Eralbaeva
Мастер Жібек самый универсальный мастер, сложный окрашивание классно делает
DS
Dinara Sharapova
Халал коррекция жасадым, шашымды қидым, бояттым. Қолы тамаша👍🏻👍🏻👍🏻 ❤️❤️❤️
BS
Balnur Seraly
Салон өте тамаша, маған мастер Жібек қатты ұнады. Өз жұмысының нағыз маманы ❤️
АХ
Анар Хусайнова
Сан Марино салон оте кушти кызметтеры тамаша озиме унады Мастер Жибек жаксы Оз исинин маманы,багасы оте тиымды
Аймекен Атажанова
Маған өте қатты ұнады, мастер Жібек өз ісінің маманы, таза ұқыпты өте приятная она. 💋
Акмарал Мамаева
Халал салон тек кыздарга арналган сонысы катты унады
Кундыз Камутова
Жібек деген мастер қасымды хнамен әдемі бояп берді, ламинирование жасап берді
МЖ
Манзура Жумашева
Жақсы салон Жібек деген мастерге бардым, шаштыда, тырнақтыда сықитып жасайды, қолын дерт көрмесін💥💥💥
AB
Aqbota Batyrbek
Жібек апайдың салонында болдым. Шашқа арналған қызметтері өте сапалы, кәсіби деңгейде жасайды. Салон таза, жайлы. Барлығына ұсынар едім!
А.
Абенова .
Өте керемет салон! Қызымет көрсетуіде жақсы,Жібек деген мастер өз ісінің маманы.Нәтижесіне көңілім толды💕рақмет сізге!
Эльвира Нысанбай
Бағасы тиімді салон екен, қатты ұнады👍👍👍 Енді всегда келіп тұрамын❤️❤️
ЖБ
Жұлдыз Бисен
Өте керемет салон Жібек деген мастер ваще күшті маған қатты ұнады рахмет көп көп💕
Akgul Serikova
Антисанитария!
ЖК
Ж Кор
Советую всем!
Гульбаршын Турумбетова
Сделала процедуру шугаринг мастер Лаура. Профессионал своего дела.
Никто …
Отношение к клиентам ужасные
Akzhan Abdigalyeva
❗️Просто нет слов… УЖАСНЫЙ салон, где полное отсутствие ответственности по отношению к клиентам.❗️ Я заранее записалась на 16:00 и даже пришла за 10 минут раньше из уважения к мастеру и чтобы не создавать неудобств. Но в итоге нормального отношения к клиенту со стороны салона я так и не увидела. Уже когда я была на месте, мне пишут: «Мастер қыз жұмыстан шығып кетті. Ертең таңертең келе аласызба?» Серьёзно? Почему нельзя было предупредить заранее? У людей свои дела, своё расписание. Мы откладываем свои планы, приезжаем издалека, а здесь абсолютная безответственность. Менеджер общается как попало, вообще не думает о клиентах. Деньги за услуги берут приличные, а нормально организовать работу не могут. Мастер ушёл? Это их зона ответственности, а не клиента. Найти замену, заранее предупредить или хотя бы принести извинения — это базовые вещи. Но здесь, похоже, и этого нет. Вместо извинений мне ещё и пишут: «Сізді қабылдай алмаймыз. Кешіріңіз. Басқа мастер қызым келеді через 30 минут. Бірақ сізді қабылдамайды.» Честно говоря, я даже не поняла — кого они этим хотели поставить в неловкое положение? Складывается впечатление, что клиент должен быть благодарен хотя бы за то, что его вообще записали. Не примут — и ладно, я не обижусь. Обидно только за зря потраченное время и полное отсутствие понимания своей ответственности с их стороны.
Zhanbota Sariyeva
Советую мастера по шугарингу Алмагуль, быстро свою работу сделала, чисто, очень все понравилось
ZT
Zhuldyz Tore
Шугаринг жасайтын Алмагуль деген мастер унады, барин таза, укыпты, тез жасап берди.
ДЖ
Динара Жартынова
Классный салон, Жибек универсальный мастер, делает все красиво и быстро! Постоянно хожу в этот салон и цены очень приемлемые и приятные )) советую всем красавицам Актау))
SY
Saken Yelubayev
Тек әйел адамдарды қабылдайтын салонды бірінші рет көрдім
РП
Рушана Парахатова