Sushi MO
Доставка еды
СД
Сарсен Демеуов
Рахмет балдарым чикендериннин дами керемет екен
НН
Ника Ни
Дәміі супер🤤 Көп жердің сушилары ұнай бермитін еді көп рахметт қолдарыңа дерт бермесін ауызашарға дәл уақытылы жеткізіп берді😍🥺
БK
Бану Kim
Вообще не свежие роллы! Не надо здесь заказывать. Кажется заранее готовят! Пицца тоже испорченная! Ответственность не берут ,сказали видео отправить. А что вы через видео видите не свежесть ?
Айкоркем Косаева
Суши исі шығып кеткен, не свежи, чикендері күйіп май ауыспаған майға пісірген, пиццасы қатып қалған, фрилерді не свежи өте нашар, еді заказ бермейміз.
ЖБ
Жасулан Бекболатулы
Бұл жерден заказ беру — шыдам мен нервті тексеретін квест екен. 2.5 сағатта дайын болады деді, нәтижесінде 4 сағат күттік. Соңында келгені — суши мен пицца емес, күйген көмір. Осындай “сапа” мен “сервис” үшін күту рекорд жаңартатын шығар. Аш жүріп, ақшаны да, уақытты да жоғалтқысы келетіндерге ғана ұсынамын
AI
Alikhan Islamgaliyev
Дәмі ужасно! Куйіп, қатып келди суши пиццасы! Майдын дами иісі жүректі айнытады🤢
Нурбина Махсот
ужасно просто!! куткен уакытын актамайт!!! пицца катып калган еще куйп кеткен, чикенде куйп кеткен ески майдын иси буркырап тур!! суши клен калдык бириктирип тастаган👎🏻
НА
Нұрбек Айтқұлов
Извините но суши и чикены подгорелые и на вкус невкусные
AZ
Aruzhan Zhumabai
Суши пиццаларын өте жақсы дәмі күшті тез жеткізеді❤️🤤
Nursultan 🤳🏾
Суши ете дамді!адемі усынылган. Порциясы тойымды, багасына сай. Кызмет керсетуі де жаксы. Өте өте өте жаксы👍👍👍👍
Анара Айжигитова
Всем советую,сервис очень хороший 😻💯❤️
назек 🫰🏻
Сущи өте керемет дәмді екен Бағалары қол жетімді Сапалы сервис керемет♥️♥️♥️♥️♥️♥️🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
моммо
супер суши спасибо👍😋
𝓚𝓱𝓪𝓶𝓲𝓽𝓸𝓿𝓪 𝓓𝓲𝓪𝓷
Всегда осы жерден аламыз,сушилары да пиццалары да керемет🫣😮💨😮💨✨
Исламбек Каражанов
Очень хорошие суши Чикен соус бомическийй🔥🔥🔥 Пицца тоже 10/10
Zere Joldasova
унемы осылардан заказ беремыз кушты келеди
ЖК
Жанарбек Кошжанов
Өте керемет суши.
Арай Жанабаева
Очень вкусные роллы 🍣 Всегда свежие, аккуратная подача и отличный вкус. Заказывала уже не раз — качество стабильно на высоте. Спасибо Sushi mo!
Bibl Bobl
Всем советую😍 Сервис очень хороший😍😍🔥🔥
Аягоз Копжасар
біз постоянный клиентпіз,суши мо’ға жететіні жоқ.Клиентпен сөйлесуіде жақсы,ответь тез жазады біреулер күттіріп қоядығо)Сушилары бөлеккк енді ып ыстық как положено келеді уақытынан кешікпей прям😍👍Осы жердікін жесең басқа жердің сушиларын жегің келмей қалады😉
АЖ
Аделя Жаксылык
Сервис👍🏻всегда алып тұрамыз😋
AZ
Amina Zhaksybaeva
Сушиды осы жерден заказ беремін, өте дәмді 😋🥰 Әрі айтқан уақытында жеткізіп береді 👍 Осы жерді инстаграмда sxodim.aktau парақшасынан көрдім, Ақтау қаласы бойынша сушиды жақсы жасайтын тізімде тұр 👍 Тек алға Sushi Mo 🙌🌹
Beksh Ko
Суши пиццалары оте дамди советую ❤️
НЕ
Назгул Ергалиева
Клиентпен сөйлесулері жақсы,заказ беріңіздер өкінбейсіздер!
Нурсултан Аллашов
Адаммен сойлесулер жаксы екен куттирмейди
МУ
Мухит Утешов
Суперрррр дәмі ендіііі керемет🔥
Ерболат Мусаев
Жақсы керемет маған ұнады өте дәмді😘😍😍😍
Жанибек Серикбаев
Сушилары дамди свежий доставка тез жеткизеди ыстыктай 👍
БА
Батырбек Аяпберген
Өте керемет Советую🔥
Guldana Kozhalakova
Салематсздарма оте катты унады сушилары керемет обслуживание кушти 3ке деиын жасаит кушти заказ бериниздер барлыктарын алуга кенес беремын
Kamshat Ismagulova
Жұмыс уақыты 03:00😍 түнде аппетиті ашылатын кісілерге👍( баска жерлер 11,12 ге дейін гана).Обслуживание тамаша,барлық сұрақтарға ұқыпты тез жауап қайтарады, рахмет❤️
Абдигани Кадирбаев
Бұрын жақсы еді. Бүгін алып едім сушиді жей алмадық . Фриді балалар жеп құсып тышып болды. Үйде жеген бәріміздің ішіміз өтіп болып жатырмыз. Біреуге зияным тимесінші дейтінмін. Бірақ балаларым құсып тышып жатқасын амалсыз жазып отырмын. Осыдан балалар ауырып отравление болса баратын жеріне барам жазатын жеріне жазам.
akerke kosanova
Всегда Суши Мо ға беремін. Мен үшін N1 чикен мен сушилары. Сочный прям. 2 жыл катарынан берип келе жатырмын.
НА
Нурбек Акмурза
Постоянно заказ беремін өте жақсы сет тері
Nurdaulet Ahmet
Заказываю постоянно. Всегда радует их сеты на большую компанию. Четкая работа профи своего дело. Очень вкусная и свежая еда быстрого приготовления. Спасибо вам Sushi Mo, мы всегда с вами!
Nuray Mangubay
Жақында заказ беодік, тағыда заказ юеоіп жатырмыз. Сушилары дәмді, өте көлемді үлкен, дәмі супер😍
Ayanat Safarbaeva
Всегда заказываем тут нам очень нравится сегодня решили еще и доверить им стол имениника🫶❤️
Azamat Ermekov
Друг предложил мне заказать, Обслуживание хорошо нам понравилось 👍👍
Валера Талалай
Огромное спасибо данному заведению за вкусный вечер ! Очень-очень все вкусно ,сытно .Продуктов в приготовлении явно не жалели .Донеры сытные-Суши вкусные апетитные Спасибо вам за такое отношение к своим потребителям ! Рекомендую советую попробовать!!!
~ Valeria ~
Вкусный сет, сытные донеры , нам понравилось - рекомендую! Доставка до трёх часов ночи работает !
bB
bibaris Bahremand
Благодарю за хорошие услуги
Tansholpan Bissenbay
😍обслуживаниесы оте керемет👍🏻суши осымен 2шы рет заказ берип жатырмын алдын заказ бергенде унап еди👍🏻😋туракты клиент болуга жаксы жер😍актауда дамди суши табу киын негызы😋жумыстарынызга саттилик❤️
MS
Maira Satina
Оте дамди👍
РА
Райхан Аманбек
Бәрі жақсы,клиентоориентированность бар,вежливо сөйлеседі ватсапта,бәрі ұнады
NURLYBEK ABDIRAHMAN
Sushimo — отличный фастфуд-центр. Еда очень вкусная, свежая и готовится быстро. Суши аккуратно оформлены и действительно радуют вкусом. Пицца сочная, сытная и с отличным вкусом. Обслуживание вежливое, персонал работает оперативно. Цены соответствуют качеству. Обязательно приду ещё и рекомендую! Sushimo в Актау — номер один❤️
AE
Akerke Erbosyn
Подругам жеуге совет берді😅өте дәмді🥰 сушиларының дәмі өзгеше😍 советую жеуге❤️❤️❤️
Akbota Userbai
Очень понравились суши в Sushi Mo в Актау. Всё свежее, роллы вкусные, аккуратно сделаны, рис не разваливается. Заказ приготовили быстро. Отдельно хочу отметить девушку, которая принимала заказ — всегда с хорошим настроением, приятная, вежливая, общаться с ней одно удовольствие. В целом и еда, и сервис на отличном уровне, обязательно буду заказывать ещё.❤️❤️
ДЖ
Данияр Жумагулов
👍
а💞
ая 💞
Ужассс фууу 👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
Оразкул Насаралы
всегда осы жерден заказ береміз,өте дәмді,ыссылай жеткізіп береді👍🏼 сушиларындағы күріштеріде өте кушті,жапысып былжырамайды👍🏼пицца тоже жұмсақ и вкусно!