Uide
🔥🔥🔥
Пікіріңізге рахмет😊ұнағанына қуаныштымыз🫰🏻
ЖС
Жадыра Сарсенбаева
Балалар кеше жана жылдык мерекеге ораи анти кафесине барды. Оте кызыкты, жана жылдык шоу программамен, кызыкты оиындармен оте жогары денгеиде откизди. Плюс оте сапалы видео монтаж жасап жиберипти. Рахмет коп коп анти кафе ужымына, оркендеи бериниздер!🫶🏻🫶🏻🫶🏻
Камшат Кударкулова
Антикафе Үйде - самое место , где можно отметить любое торжество красиво, весело, креативно!!! Спасибо коллективу за новогоднее настроение и атмосферу! Нашему классу все понравилось!! Будем приходить еще!
25 декабря 2025, официальный ответ
Благодарим вас за то, что нашли время оставить отзыв. Мы рады, что детям понравилась наша новогодние…
АЕ
Акназ Ерназарова
8 класс балаларына ұнады бәрі. Көңілді өткізді. Жалып өзара жиындарды қызықты ойындармен өткізгіңіз келсе баруға кеңес беремін.
25 декабря 2025, официальный ответ
Бізге сенім білдіріп келгендеріңізге үлкен рахмет🌷
GK
Gaukhar Kydyrbayeva
Балаларға арналған, шоу программа өте күшті, қызықты
25 декабря 2025, официальный ответ
Пікіріңізге көп рақмет! Балалардың жаңа жылдық ойындардан жақсы әсер алғаны біз үшін өте қуанышты 🎄✨ Сіздерді қайта күтеміз!
S ❤️
Очень плохое обслуживание,антисанитария,ужасные продавцы
25 декабря 2025, официальный ответ
Извините, у нас нет продавцов. Можете, пожалуйста, уточнить, когда вы собираетесь пришли?
Айбек 🥗
Очень крутое антикафе! Цена ,конечно,немного дороговатая,но вип комната и сам зал очень крутые.
dokty1baevaa ‘
Beks 7292
Күшті жер Пс бар екен кайф барсаң өкінбейсің
Dinara Tazhikhan
өте жайлы жер екен достарымызбен керет уақыт өткіздік🥰қатты ұнадыы персонал өте жақсы жұмыс көрсетті😘тағы келеміз
16 ноября 2025, официальный ответ
Пікіріңізге үлкен алғысымызды білдіреміз🥰сіздерді антикафемізде тағы да күтеміз🌷
JS
Jennyfer Smith
Разочарована. В помещении неприятный запах, мебель обшарпанная, игровой инвентарь изношен. Wi-Fi не работает — караоке попросту невозможно. К сожалению, никакого уюта и приятной атмосферы я здесь не почувствовала. Сегодня на рынке есть множество пространств, где за ту же стоимость дают более комфортные условия и заботятся о посетителях. Не рекомендую, пока владельцы не обратят внимание на базовые стандарты чистоты, комфорта и обновления оборудования.
Еркин Саламат
Өті күшті антикафе😍,атмосферасы өте керемет,жақсы демалдық,Админ Асылхан апай өте керемет жұмыс жасайды,мейірімді бәрімізбен тіл табысып,көңілімізді аулады👍келсеңіздер өкінбейсіңдер!
11 ноября 2025, официальный ответ
Үлкен рахмет, сіздерді антикафемізде тағы күтеміз🌷
Rabbani Nurmukhammed
Өте қатты ұнады,келесіде тағыда келеміз,ойындар көп екен ,іші өте таза келулеріңізге кеңес береміз 😍Асылхан апамызға көп рахмеетт🫶🏻
Ақмарал Рахмет
Классымызбен келдік,өте күшті антикафе екен,жақындармен бірге көңіл көтеретін жер іздеп жүрген болсаңыз ойланбастан келуге стоит жер😍🌹Асылхан касир темааа жақсы қызымет жасады ұнадыы😍👌🏻
Мариям Марат
Комфортное место,советую,уютно и чисто все хорошо работает.Работница Асылхан спасибо большое за труд ☺️🙌🏻
GN
Gulnaz Nurhatovna
Өте күшті аникафе. Комфортно. Ойынның түрі бар караоке бәрі бар👏🏻👏🏻. Асылхан қызымызға рахмет клиентпен жақсы сөлеседі. Баламның 3жас туған күнін тойладық балада ойнады бізде көңіл көтердік 🫶🏻👏🏻👏🏻👏🏻🥰
5 ноября 2025, официальный ответ
Рақмет! Бізге осындай жылы пікір қалдырғаныңызға қуаныштымыз 💛
Өте күшті жер екен туысқандарымызбен келіп күшті ойнап ән айттық бізге қатты ұнады😍
KZ
Karakat Zulkhan
Күшті антикафе екен, қызмет көрсету де жоғары деңгейде Асылханға рахмет
Ғани Сапаров
Өте жайлы кафе! Атмосферасы тыныш әрі әдемі. Қызмет көрсету керемет — әр келген сайын көңіл күй көтеріледі ✨Асылхан сізге көп рақмет
NUKA KDIRBAI🐾
Татуы бар қыз өте керемет обслуживание жасады,келесіде тағы да келеміз үлкенннн рақмет
Мирбек Сағындықов
Асылхан лучший
ra1 …
Асылхан күшті👍🏻
Айдын Калибай
Асылхан кушты кыз
Даник .
асылхан 👍🏼👍🏼 обслуживание топ иши таза екен
1 ноября 2025, официальный ответ
Керемет пікіріңіз үшін рақмет! Сіздің көңіліңізден шыққанымыз біз үшін маңызды!
ЖЖ
Жебе Женис
Мне понравилось обслуживание
Е.
Ерлан ..
Асылхан апамызга коп рахмет бәрі унады ойындар коп екен буйырса тагы келемиз
1 ноября 2025, официальный ответ
Керемет пікіріңіз үшін рақмет! Сіздің көңіліңізден шыққанымыз біз үшін маңызды😍
Zhandos .
Асылхан топчик 👍👍 бәрі керемет болды
1 ноября 2025, официальный ответ
Керемет пікіріңіз үшін рақмет! Сіздің көңіліңізден шыққанымыз біз үшін маңызды❤️
Мадиярбек Бердаулет
Кеше сыныбымызбен барып кеттік,ішінде барлық ойын түрі бар екен👍🏻 сыныбымның оқушылары мәз болды😊 Асылхан сіңіліме рахмет🌹🌹🌹
31 октября 2025, официальный ответ
Осындай жылы пікіріңіз үшін үлкен алғыс! Күтеміз қайта 😊
MS
Muratbek Shokaiuly
Бүгін осы антикафеге келіп, мафия ойнадық.Атмосферасы өте керемет, көңілімізден шықты,алдағы уақытта тағы да келеміз.Анар және Шынар деген қыздар өте әдемі әрі көңілді,ашық қыздар екен.Жұмыстарыңызға береке берсін🫶🏻
26 октября 2025, официальный ответ
Рахмет! Осындай жақсы пікірлер күш береді ❤️✨
-A
-Galammadin- Askar
Жақсы уақыт өткіздік, рахмет🙌
12 октября 2025, официальный ответ
Керемет пікіріңізге рақмет! Сізді қайта күтеміз 💕
Аселхан Аселхан
Түнімен шулап жатқызбайды адамды.Микрафонмен өлең айтып музыкалары 3 этажға дейін жетеді.сағат 10нан кейін тынышталу дегеен жоқ бұларда.Домның астына салынған зат болғасын тәртіп сақтауы тиіс халықтың мазасын алмай.
Сәндібек Бегназаров
Өте қатты керемет өте арзан
НР
Нурпану Раймбекова
Очень хорошее местечко, нашли чем развлечься. Хорошая приставка, игры разнообразные. 😊👍
Ирина Иванова
Были тут с подругами, место реально уютное, как дома почти. Залы просторные, чисто, диваны удобные. Для компании супер можно и посидеть, и поиграть.
8 октября 2025, официальный ответ
Спасибо большое за ваш отзыв! Очень рады, что вам у нас понравилось 💚 Будем ждать вас снова!
ГА
Гулжамал Айтманова
Комфортно, чисто, много развлечений. Советую их !
ОА
Озода Артикова
Очень понравилось это место, все включено игры, приставка, печенье и чай. Нам очень было весело 🤝
ЧК
Чинар Калыкова
Очень хорошее место, где можно провести время в кругу друзей. ♥️
Бектен Жалелов
Удобные залы с современным дизайном. Здесь приятно проводить время в кругу друзей!
Отабек Хазраткулов
Зашли с парнями на час... и зависли на пять!😎Огромный выбор игр на PS5 и крутые VR-очки.. аж дух захватывает🔥Респект за атмосферу!!!
Аля Амырханова
Были на дне рождения, всё включено: чай, печенье, игры. Дети и взрослые остались довольны.
8 октября 2025, официальный ответ
Очень рады, что вам понравилось у нас! Ждём вас снова в гости 🫶🏻
Акмарал Сасанова
Прекрасный выбор для праздников! Атмосфера была шикарной!
8 октября 2025, официальный ответ
Очень рады, что вам понравилось у нас! Ждём вас снова в гости
Смадияр Келдібаев
Отметили тут мальчишник получилось эпично!🎮Персонал помог украсить зал, подобрали крутые развлечения. Цены адекватные, за такие эмоции не жалко💪
27 октября 2025, официальный ответ
Спасибо большое за тёплые слова! Нам очень приятно 💛
КЧ
Кульсара Чаймерденова
Отмечали здесь день рождения ,всё прошло идеально. Рекомендую
Ай-Сұлтан Шаңдыбай
Мәәә мынажер өте күшті сіздепе савет берем және балалармен бірге ойнайды және көңілді көтереді және тағыда сағат қосып беруі мүмкін
31 августа 2025, официальный ответ
Жақсы пікіріңіз үшін үлкен рахмет! Қуаныш сыйлай алғанымызға мәзбіз 🤍 Сізді әрқашан күтеміз!
Магжан Асылбекулы
Кушты жасайды унады бары енды тагыда коп келемз барлыгына келуге совед беремн
31 августа 2025, официальный ответ
Пікір қалдырғаныңызға үлкен рахмет😍 келіңіз, тағы да қонақ болыңыз!
Muhammed Sailaubay
Пресанал лучшые
Спасибо большое 🫶🏻
Арслан
Өте күшті жер шыныменде үйдегідей атмосфера,бағасында қымбат емес.менің ойымша ен жақсы анти кафе
10 августа 2025, официальный ответ
Жылы пікіріңіз үшін рахмет! Сізге ұнағанына қуаныштымыз. Күтеміз!
SS
Saltanat Shuakbay
Күшті😍😍 Жиналғанда күшті екен
10 августа 2025, официальный ответ
Рахмет! Сізге жақсы көңіл-күй сыйлағанымызға қуаныштымыз.