363detailing
ИП Сакура
Tele2 Tele2
Супер
Оңаев Әли Бекзатұлы
Өте керемет детейлинг орталығы. Жігіттердің жұмыстары көңілімнен шықты,темір тұлпарға деген өз махаббаттары барын іспен көрсететін N1 ұжым. Ең бастысы клиентке қарым қатынастары, бағасын келісу барысындағы диалог ұнады(өзіміздің маңғыстаулықпызғой деп келіседі, түсінеді) Дами беріңдер,бізден тек қолдау👏🏻👏🏻👏🏻
Akzhol Zhakaev
363 детайлинг кеңес берем
A.
Alisher .
Жыгыттердын ысыне береке берсн, жумысты жаксы жасайды номер 1 детейлинг ✊✊✊👍👍👍
Анара Геннадиевна
Алаяқ Нұрлыжан Ұятсыз Арсыз Ақшаны қайтармай қалай жүрсің Скоро сайттардан тағы шығасын
СЕ
Ссс Е
Мойка кезінде жақсы болған шығар, казір детейлинг болып өзгерген, Жұмыстарын салақ жасайды , химчистка қалай болса солай жасайды екен , өкіндім осыларға хим тазалауға машина тапсырғаныма,
Уайс Жұбандық
Барлық қызмет қарастырылған👍🏻
Z
Zhandos012
Друзья там есть женшина который админстратор он говорит я сам знаю кого принимать кого нет я там час полтара ждал и меня не принимал не советую и там он говорила мне запись нет в друг двухсотка приехал он с записом приехал вот такой мойка
ЛТ
Лаура Тилевмухамбетова
Классная мойка , всегда там мою машину , быстро чисто моют машину , администратор девушка 👍
ZM
Zhanna Mukhazhanova
Я у них постоянный клиент. Мойка The best👍!!!. Советую.Особенно при ожидании есть комната где можно посидеть поиграть в карты или шахматы. Администратор девушка не знаю как зовут иногда бывает парень. Обслуживают хорошо. Я в основном записываюсь на очередь. Пацаны мойщики машину моют от души. Удачи вам ребята.
Нурлыбек Мукашев
Каладагы потолок мойка🔥🔥🔥
МН
Майра Нурбаева
Өте жақсы, таза жуады көлікті. Бәрі жоғары деңгейде👍
ЖЖ
Жаным Жаным
Спасибо мойке Шанырак. За оперативность,чистоту,порядок и красоту. Спасибо админ девушке. Очень вежливо встречает всегда. Мойщики на высшем уровне. Советую всем.Те которые не смогли зайти это говорит о том что у них клиентов много и самая лучшая мойка. Незнаю лично я уже постоянный клиент.добросовестно моют машину так как нигде. Те кто хейтят это из за того что не смогли попасть на мойку к ним.У них всегда полно клиентов.даже мойщики одни и те же.и это говорит о том что там машин много и зарабатывают прилично.Щанырак вы лучшие!!!!!
II
Iphone Iphone
Өте нашар мойка! Тіпті ұнаған жоқ! Без очеред кіргізеді! Запиське жазылып тұрған өзінде алдыңнан өз адамдары кіреді. Босқа кеткен күткен 2 сағатым! Лучше бармай ақ қойыңдар, қалада мойка жетеді! Күшті жуады дегенге өздеріне көп алады екен! Жумай ақ қойдым сіздерден! Мына қалыптарыңызбен скоро клиентсіз қаласыздар!
Таныстарын жуатын моика. Очередте турып кире алмадык. Пост машина коп бола бермеиди.
ВВ
Владимирович Владимир
Хорошая мойка👍 будем мыться только у Вас!
Нурбол Жуанышев
Күшті мойка! Жігіттер жақсы жұмыс жасайды.
IK
Ilias Kiikbaev
Отличная мойка всем советую
DN
Daulet Nabiyev
Каладагы лучший мойщиктер! рахмет!
Еламан Кулманов
Хорошая мойка приятная все есть лутчие мойщики
JZ
Johnny Zet
Моют хорошо, есть PS5
MS
Mars Seitov
Недобросовестное отношение. Сказали заедешь сразу после первой выехавшей машины.Пол часа ждал. Потом подходят и говорят оказывается есть запись. НЕ СОВЕТУЮ. Друг, брат, сват, походу без очереди.
Аймурат Шакуов
долго ждал
EB
Erasyl Baisalov
Очень грамотно помыли машину
Fatima Muratbaevna
Мойка күшті мәшінді жақсы жуып береді .Машинди жуып болғанша күтіп отыратын жеке бөлмесі бар іші сап салқын тап таза .😇
ДТ
Дастан Турарбеков
Трехфазная Мойка ангиме жок 👍👍👍👍
СД
Саламат Дуйсенов
Ассалаумалйкум жанадан салынган мойка кушти таза жууадыкен балдары