Процедурный кабинет
Процедурный кабинет
Indira Konysbaeva
Ужас устинен СЭС ке жазамыз! Адам толып сапырылып жур,еркектерге дейн, ал айел дер солардын козинше котин шешип укол алып тур, еще акша толегесин журеды солай дейды, дым тәртіп жоқ,адамғс сөз бермей айқайласады, очеред деген жоқ, лас, клиентке сыпайылық жоқ, медсестраларынын қайтарған жауабы,еркектер жүрғой кетсін,сосын саласыз десем,ақша төлегесін жүреді солай дейді ужас прям,сонда әйелдер солардың көзенше көтін ашып тұру керек екен! Бол бол деп асықтырып, ал еркектер қарап тұр жабық есік жоқ ,малға укол салып жатқандай,бұны бұлай қалдырмаймыз
NT
Nurlan Talgat
Норм!
НХ
Несибели Халыпаева
27 кабинет
Рината Макаримова
Очень внимательная медсестра была, так переживала за мою маму, потому что маме было плохо когда я её привезла на капельницу. Ей было трудно дышать. После капельницы стало легче.
Людмила Белокурова
нет очереди
MK
Mm Kkk
Очень хорошая апашка , рука легкая , поставила укол Дала советы по острому циститу который беспокоит меня 4 день В общем рекомендую , к сожалению не спросила имя апа которая сегодня на смене
AD
Aigerim Dzhaksanbaeva
Все чисто. Медсестра такая приятная, с чувством юмора. Рекомендую!
Асылан Кошкинбай
Керемет жұмыс жасайды дружно
РС
Рабига Салтанова
Тамырдан уколды сала алмады. Не советую
Irina U
Очень хорошая и внимательная медсестра, хорошо поставила капельницу. Спасибо
Alina Sarieva
все супер,детям делают уколы👍🏼