Автомойка
ЖЖ
Жасулан Жакашов
Автомойка мықты жоғары деңгейде қызмет көрсетеді Администратор апай жақсы!
Шахзод Абиев
Жігіттер жақсы автокөлігімді сиқитып жуып берді басқаларға осында жудыруға кеңес беремін
Алима Табылдиева
Мойканын админстраторынын клиентпен сойлесу мадинети жогары өте карапайым жумысына тиянакты керемет👍👍👍🔥🔥🔥 машинамдыда таза жуды керемет енд осы жерге апарып жудырамын😍😍😍
Sungat Aktaubaev
Қызды білмейм бірақ мойкы жақсы 😄
ДИ
Доти Изимберген
Мойка 👍🏻 администратор адаммен сөйлесуі мәдениетті қарапайым өте мұқият тиянықты жұмысына🔥 Жұмыстарың жемісін көрің ✊🏻
Arsen Derbisov
Очен вежливая администратор
Нуржан Кырымов
Мойка 👍 жақсы жуады керемет көңілден шықты
ИС
Жомарт Аскербаев
🔥
БЖ
Бахыт Жарылгасова
Машина жугыздым, іші сырты и богаж за 5000 к. Богажный отдел жумаған, хотя оплату взяли за богаж и еще 500 т за удаление место наклейки!!! Ішінін шанын дурыс суртпеген кей бир жғрлер вообще суртилмеген! Просила артқы терезеде наклейка орнын кетиргенге 500 тг алды, бирак как видно на фото дурыс кетирмеген!!!. Уехала не довольная😡
AO
Assel O
Очень чисто помыли, и на редкость чистые стекла 🤩😍
Ислам Хайдар
Талгат Орынбасаров
Қымбат
Ао
Ай ок
Реально классная автомойка. Качественно моют и быстро) Так как классно моют, и клиентов много, поэтому советую заранее записываться. Очень очень довольна, что помыла машину здесь ❤️
KD
Kuanish Doshakov
Жаңадан келген администратор қыз (әйел) өз жұмысын білмейді. Қасына барып нешеге запись десең дым естімеген дей кетіп бара жатыр. Тағы барсаң артынан жүгіріп кетіп қалады "ка" деп. Клиенттермен жұмыс жасауы төмен. Адаммен қалай сөйлессе сервисте сондай ма екен деп ақыры жудырта алмай кетіп қалдым. Бәлкім олай да емес шығар, бірақ жаңадан келген әйел адам неде болса адаммен сөйлесуді білмейді.
Даурен Раманов
Ашылгали оси жерде жуам оте керемет
Yerbol К
Жаксы жуады екен, кара машинада развод баска мойкаларда калады, бул жерде админнин ози тексерип карап журеди екен, всем советую👍
Aidana Alijankyzy💟
бұрын жаксы ед, админ көрмедік сонгы барганда
Айдар Нурберген
Осы мойкаға 1жылдан бери жудырамын,Администратор-мойщик жыгыттер туракты , калай Бир рет осы мойкага жугыздым , содан осы жерге байланып калдым ✊🏻❤️лучший автомойка
СН
Серік Нұрлыбаев
Машина жуатын жігіттердің еңбектері адал өте таза ұқыпты жуады.Админстраторы кішіпейіл, клиенттермен тез тіл табысып шай,кофесін жақсы дайындап береді.Еңбектерің жемісті болсын!
Sholpan T
Инстаграмм парақшасында көрсетілген номерге екі күннен бері жаздым, ешқандай жауап бермеді. Онлайн қызмет көрсету сапасы төмен екен.
Алдияр Тауекел
Отлично 👍👍👍
ОБ
Ондасын Бердибек
Обслуживание супер 👍 жыгыттери приятный , 2гистеги отзывтарды корип бардым .Машинды 1апта бурын жудырдым дөңгелектерин өлтырып қарайтып берип еди балдар , али қап қара болып тур 👍😍
DA
Daniar Aralbaiev
10/10 әдемі
Nuray Kurambay
Отличное обслуживание. Машину моют быстро и качественно. Вежливые сотрудники, всё на высшем уровне. Рекомендую
I1
Жігіттер молодец 👍🏻 тек алға мықты жуады машинаны Советую
Исатай Ганеев
Жаксы кызмет керсетуде.персонал добрый Кушты👍👍👍👍
A1tzhan04 .
Балдар машинды өте жаксы жуаддд
Anuar Amangeldiev
Өте керемет таза әрі жылдам жуады 👍👍
РТ
Раха Тажыков
Бомба мойка, Акжол красавчик чётко жуады!!!
Н
Нурсултан
999мойканың балдарына администрациясына көп көп рахмет, тез және жақсы жуып береді, жумыстарыңыз алға баса берсін!
ДГ
Даулет Губашев
Өте керемет жуады машинаны өзінін машинасы секілді караиды 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻өзіме қатты унады калада осылаи жуатын ешкім жоқ
Dauren Tleubaev
Жақсы жуады👍
Happy Day
Мне нравится, как моют ребята, аккуратно, чисто без излишеств. Единственный минус, на телефон необходимо посадить человека, который будет всегда на связи!
Тб
Твой бог
Зачем ставите номера, если не отвечаете. Зачем ватсап и телефон вам в бизнесе, если не работаете на нем.
ЖН
Жазира Нурланова
Сервис оте нашар, администратор Алия тоже канша жазылып келсен де омири уакытпен кирмейсин! Келип турмын енди машина килтин алып кеткен! Келесиде келмеймин, баринизге советую!!!
СА
Санат Айдарбаев
Сервис 0 өте нашар
NK
Nazgul Kozhan
5500тг жерде жатқан жоқ өте қымбат. Жақсы түсінемін еңбегі дегенмен солай адал әрі таза жасау керек. Есіктері сүртілмеген. Как ни как автомойка деп келген сон акуратно жуу керек. Енді есігін қайта сүртуім керек өзім. 5500 тг төлегенге ішім ашыды себебі толық таза емес. Еще жуу 3500тг + полировка 2000тг 🤦🏼♀️ енді келмеспін🤦🏼♀️
Нурбол Карабай
нашар жуады
Актау Актау
Өте нашар кезек не екеннын былмиды машинаны тастап кетп едым 3 сагат бой жуумаган Администратор танстарын без очерд тыгад келмеген абзал
ДД
Дима Дроздов
Цены бешеные , хоть и качество не очень. Пыль внутри не протерли, номера и диски грязные, вентиляция тоже в пыли
Aktau Aktau
Бүгін по запису бардым , после дождя машин много келіп жатқан , улгереалмай жатыр ,Админка Алия молодец👍 балдарға комектесіп жугирип жур , адамдар қызық орын жоқ десе булданып 🤦♂️жақсы жуған машинды 🤩барине разымын рахмет👍
КС
Койшибай Саргожаев
Ең таза,жұмысына тианақты,ұқыпты көлік жуатын орын! Администратор Алия жұмысына өте ұқыпты! Рахмет!
Айнаш Бигаливына
999 кала бойынша ен таза жууатын автомойка , канша мойкага бардым , кара машинаны жуалмайт алтак салтак порог сурткен тряпкамен кузов суртеди коп мойка 🤦 Ал 999 случайно келип калып , козим ашылды Балдары туракты Ажок , бекарыс .Администратор Алия да туракты , самый честный отзыв , Балдар на совесть жуады 😍👍
MM
Moldir Maratova
Классная мойка, очень хорошая работа парней , после чистки никаких претензий 👍🏻👍🏻👍🏻 машина просто сверкает, мне понравилась🥰 уже который раз тут же мою машину быстро и чисто✅ начиная с администратора все такие вежливые и вкусно можно покушать, ждать в холоде не приходится, если после работы то сразу если свободные места✅ советую 👍🏻