Beauty room by Makhmutova Akmaral
Салон красоты
Айбала Саттурганова
02.12.25не Эльвираға қас пен кірпікке бардым . Қыздар не советую 👎🏿👎🏿👎🏿👎🏿 Қасымның бір жағын почти полный жұлып тастаған айтқан жауабын оқысаңыздар болады
Акмоншак Аманкулова
Ақмарал мастер қолы жеңіл ауыртпай тез тез істеп берді👍 Өз ісінің маманы🥰
Майя Кусайынова
Акмарал шугаринг мастерга уже 8 жыл болды барганыма👍 өте профессионал мастер, ешкімге басқа барғым келмейді. Топ мастер🫶🏻
AB
Aliya Baimukhanova
Здравствуйте. Хочу поблагодарить Акмарал мастера по шугарингу за отличную работу. Шугаринг делала дочери подростку, не больно и качественно. Дочка довольная результатом и я, что нашли сразу же хорошего мастера, теперь станем постоянными клиентами. Рахмет, Акмарал.
Даурен Джумашев
Удаление татуға бардым ешқандай лазерден қолым ауырмады бұиырса тағы 2 рет баруым керек
ДБ
Диляра Бекболатова
Акмарал ханымга 3 жылдай барып жүрмін. Супер, дым ауыртпайды. Еще кабинет барлығы таза, сол жағы да ұнайды. Өз ісінің маманы 👍🏻👍🏻👍🏻
MB
Mereke Boranova
Салон таза, жұмыс жасауға ығайлы,мамандар өз ісінің шеберлері. Қызмет сапасы өте жоғары.
ГБ
Гулдана Баданова
Салем керемет таза жанеде өз ісіне мукият жан 6жылдан бері барам 🥰 барсаныздар болады
Diko Diko
Лазерный эпиляцияға бардым 👍 результат күшті 😍 3 процедурадан уже күшті результат корсетіп жатыр всем советую 😍
Айгул Конысова
Masterleri kushti ishi ken men 4 jildan beri baram jaksi jasaid taza😍🥰
KM
Kamshat Meshitbai
Өте мықты маман уже 10 жыл га жакын болды барганыма!!! Баршанызга кенес берем!!! 👍👍👍🤗🤗🤗
OM
Oryngul Mahmutova
Мастер своего дела !😘 советую всем !!!