Premium
Өте таза Баня керемет Достарыңмен және отбасымен демалып келуге болады👍👍
DARKENTI ABDIKALYK
бассейны тамаша!!!
Кансулу Халбаева
Өте жақсы,ұнады.Клиентпен қарым қатынасы жақсы,күлімдеп тұр,сыпайы.Іші таза,барлық жағдай жасалған.Риза клиенттеріңіз көппп болсын!Келесіде тағы барамыз👍
Айнаш Халбаева
Керемет.Бассейн тап-таза.Жумысшылары кулимдеп тур.Вип бос болмады.Келесиде вип брондап келемиз деп шештик.#3 кабинкада болдык керемет😍.
ЕН
Ернар Наурыз
1 жұлдыздын өзі жалко паряжняк баня
Мереке Тіней
келмең келетін жер емес мелочник кілең қалпақтар минутыңа есептит тышқан сигеніне дейін жоламаң енді вобще лучше Қазақтарға барың, бассейіні шіріп жатыр Анар деген кісі вобще құрыған қатын жоламаң алдап кіргізіп мойныңа ілет ПАЗОР
ЖТ
БТ
Бахытжан Тулемысов
Дерзкая баня
Диана Пилоян
өтеееее керемет,қыздармен көп іздеп таңдап келген жеріміз.Таңдаудан қателеспедік,өте сыпайы персонал,іші таза,өте атмосферно🤍🤍🤍🤍🤍🤍
Anuar Shilanbay
От🔥
БҚ
Бақытжан Қазақ
+ Баняның пары керемет Іші тап таза 1 кабинада болдық, салқын бочкасы мен ыстық бассейні(горячая купель) керемет Қажетті тағам, сусындарға тапсырыс беруге болады. Мысалға қымыз. Теннисный стол бар, жақсы сапасы Караокесы бар, микрофондары жаңа - Бөлме сәл салқындау, әсіресе пардан шыққаннан кейін Интернет жоқ, караоке қосу үшін өзің шашасың. Караоке система жоқ, ютубтан қарап айтасың Кондер жасамайды обогрев Теннистің ракеткалары ескіріп кеткен, нашар КІШКЕНЕ КЕМШІЛІКТЕРІНЕ ҚАРАМАСТАН ӨТЕ ЖАҚСЫ ДЕМАЛЫП ҚАЛДЫҚ, РАЗЫМЫЗ. Қосымша ақпарат: Белге жабатын, Баскиім, Тапочка тегін беріледі Орамал 200тг, Халат 1000 тг Әр артылған адам саны үшін қосымша 2000тг
РА
Роман Абдыров
Внутри все чисто приятно.
Қобылан Дүзелбай
Керемет баня 👍
NG
Nurseit Gimuranov
Позвонили когда осталось пол часа что то не работает и попросили отменить, не советую 👎🏻
АХ
Ануар Хан
Тема баня с бассейном, все чисто. Сотрудники очень вежливые советую👍 Можно со своей едой и напитками
Марина Чакирова
👍бәрі ұнады
SK
Samal Kusainova
Всё хорошо, но было бы лучше если промывать после каждого клиента унитаз/раковину и посуд😊
Айдана Аралбаева
Өте күшті баня прям Актау бойынша 😍😍😍 тап таза уютный іші👍 банясы тап таза👍👍👍
ас
аружан садуахас
Өте жоғары деңгейдегі баня, тап таза , бағасына лайықты. Всем советую 👍🏻
Амина Саинова
Прям оченьь классная баня,обслуживание супер,и очень чисто,советую👏🏻👍🏻
НН
Нурлан Нурлан
Тап таза багасына сай керемет баня ! 👍👍👍
A Н
Хорошая баня. Есть но! Не работает телефон на ресепшен не дозвониться. На постели были крошки то ли песок не понятно. Пришли стулья были на столе как в школе. Еще и вай фая нет. Это огромный минус!!!
Камила Айтекешова
Керемет баня екен, iшi таптаза әдемі. Сулары, ыдыс аяқтары таза парилкасы жақсы екен. Чистая уютная комфортная баня.
НМ
Нураким Мендикулов
Таза, жаксы баня.
АЛИ Mussa
Жақсы, суы тап таза
Kazhigali Mukhitov
Читая уютная баня, парилка 👍🏼. Обслуживание на высшем уровне.
Pб
Premium, баня
6 января 2024, официальный ответ
Kazhigali, спасибо вам большое, что уделили время и написали отзыв. Мы рады, что вам всё понравилось ❤
Gulshat Slamovna
Фото түсірмеппін. А так тап таза. Тып тыныш. Караоке айтайын десек уай фай жок. Өзіміз интернет шашып айттык. Парный жаксы. Кыздар по полный шомылды әйтеуір.
Pб
Premium, баня
28 декабря 2023, официальный ответ
Рахмет! Уай фай жақында қосамыз.
Абылай Мухамбеткалиев
Барлығы керемет, ұнады! Бәрі таза, баруға кеңес беремін👍🏻
Зейнұр Кубегенов
Ең керемет баня👍👍👍👍 барлықтарыңызға ұсынам осы жаққа баруға
ЖЧ
Жанузак Чалабаев