Pharmateka
Аптека
Работаем с 8:00 до 23:00 без перерыва, без выходных, капельница 700 тг
Заказать доставку
Санди Сералиева
салеметсизбе.аптека 28-47,кобине осы жерден дарилерге заказ беремин.заказды тез кабылдайды,тез жеткизеди.заказ кабылдаган Айсауле ханымга улкен рахмет.жумыстарыныз алга бассын.
Bekaris Joldasbaev
Процедурный кабинет — всё на высоком уровне. Медсестра Улмекен очень вежливая, аккуратная и профессиональная. Процедуры проводит быстро и безболезненно, спасибо за заботу и хорошее отношение!
Мира Тыныш
Инстаграмда кілең орыс тілде видеолар. Не қазақ тілінде жоқ.
НҚ
Нұрбергенова Қарақат
Кушті аптека Доставка беріп едім тез келді. Телефонға қыздар сразу жауап берді, іздеген затымның бәрін таптым. Рахмет🫶🏻
КА
Куат Алменов
Өте керемет аптека🫶🏻 Фармацевттары сыпайы,өз істерінің маманы. Аптеканың тауар ассортименті кең.Іздегеніңнің бәрін таба аласың .Рахмет сіздерге❤️
Нұрай Жакупбаева
Күшті аптека💐.Ылғи кортимент,мезовант,салофальк ,энтерол алып жүрмін.Доставкасыда бар өте ыңғайлы.Ішіндегі апаларда өте жақсы көмектесіп тұрады.Доставка ылғи уақытылы келеді.Бұл Ақтауда табыла бермейтін дәрілер.Бүгін каспий магазин бар екенінде білдім тек кортимент жоқ екен сол болғанда керемет болар еді әттең))Қымбат дәрі болғасын кейде қиындық тудырады алу.
AP
Ainur Paluanova
Бүгінгі медсестра ужс копырап салалмайды екен
ЖР
Жансая Рустем
Саламатсызба бүгін медсестра кім екен 28/47 аптекада Улболсын деген медсестра болса барайын деп едім коды жеңіл қинамай салады адамды сол апашкінің номері болса или кай күндері болар екен смені
УА
Улдана Аманкуловна
Салеметсиздерме. Ватсапка мулдем жауап бермиді Түсінбимін не үшін онда ватсап номер калдырады Танертен жаздым кешке дейін ответ жоқ сообщения оқыған 24/7 деп жазып қойған Соғып
ЕB
Ерёма BLACK
Аптека жаксы брак персонал ешкиммен сойлескиси келмейт ответ дурыс кайтармайт процедурныйда вообще кабинетине тыгылып кала берет куткизип
У
Утарбаева
процедурный кабинет ужас салқын отопление жоқгой уколымыз салқын жерде алып келдік🥺
Yassaui 89
Бул аптекага енди бармайм. Сатушылары унаган жок.
Мира Алимбаева
Уберите кнопку заказать доставку если у вас не работает номер! Набранный вами номер не зарегистрирован вот что там говорят!
Согдиана 🏹
Тіпті ішіндегілер жумс жасай алмайт былшраган биреу колдарынан дм келмит жауапта жазп болмайт тез он сагат отрат бир затты айтсан ответте жок окып алп жауапкершілік нол сотрудниктер ужасно айткан дарыны емес баска зат салп отрат вечно 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Munai 🦭
хорошая аптека, ассортимента много
ФА
Фарида Атаниязова
Басқа дәрі салып жіберген ешқандай қатысы жоқ
Турсынбек Жумабаев
Продовец қыз молодес, ровно 8:00 де кешікпей ашып тұр❤️
KM
Kristina M
Отличная аптека , постоянно заказываю у них на доставку лекарства витамины . Всегда подскажут какой препарат лучше приобрести. Спасибо что вы есть 🙏🏻❤️
Біләл Әлім
Жаксы
Y
Yelkuat
Бағалары сұмдық қымбат, 1жұлдыз өзі көп👎🏻👎🏻👎🏻
МТ
МАДИНА Тилевмухамбетова
Аптека отличная, весь ассортимент присутствует, но персонал оставляет желать лучшего. Если мой отзыв видит администрация прошу принять меры. Женщина в очках с черной оправой вообще грубая, вечно не давольна. У меня сложилось впечатление, что я к ней домой пришла. Грубит, дерзит уже не в первый раз наблюдаю. Или она хозяйка этой аптеки. Было бы хорошо если бы с персоналом проводились беседы по поводу обслуживания о том, что клиент всегда прав. К сожалению имени этой апашки незнаю.
SU
So U
В 28-47 в процедурном кабинете перевязку делать не умеют. Мне пришлось самой просить обработать руки спиртом, использовать стерильные салфетки. Попросила перед пластырем наложить стерильную салфетку - меня не услышали. Заклеили мне пластырь так, что клейкая сторона оказалась прямо на открытой ране. Пришлось попросить все необходимое и самой переделать. Побоялась делать самостоятельно, только поэтому поехала в процедурный. Но лучше бы сделала дома сама.
СА
Сара Асаналиева
Хорошая аптека то что не нашла в других аптеках тут нашла все
a_rz Rz
Спасибо большое за приятное обслуживание, сервис и консультацию❤️ Особенно благодарю Марзию, спасибо❤️👍👏🌹
Алия Абдулгазиева
Оте жақсы даріхана екен .Ассортимент көп .Жұмысшы фармацевт қыздар өте сипайы сөйлейди екен .Әсіресе Әйгерім өте жақсы ұлкен кісілерге түсіндіріп берді.Рахмет улкен!
RB
Raxat Bazarbaev
Үйде ауырып жатқан едім, өздері сездіма блмим, келіп емдеп кетті
MA
Murzabekova Aruai
Тез жауап беріп, күшті сервиспен жұмыс жасайды. Моя любимка Айсауле Абдырасимова🫶🏻
Дарья Сатбекова
Самый классный филиал , всегда быстро отвечает и качественно работает. Сервис на самом высшем уровне . Спасибо 🫶
NN
Natasha N
Очень быстрая доставка.. отличный сотрудники,, очень вежливые ,, обслуживала фармацевт Камила большое спасибо. Рекомендую не пожалеете!!!!
ЗУ
Зиба Узакбаева
Самая лучшая аптека❤️🙏🏼
LM
Larissa Makarets
Спасибо большое за своевременную доставку , вежливость, помощь и поддержку для меня , как для инвалида первой группы
IK
Irina Kireyeva
Pharmateca — на все 100% ! Заказываю родителям лекарства из-за границы, и здесь всегда всё организовано на высшем уровне. Быстро, чётко и с заботой. Лучший сервис в Актау!
BK
Blatnoi King. Blatnoi King.
Жаксы кушде улбеке рахмет коп
NO
Nazakat Orinbaeva
Укол салып беретін апамызды ерекше атап өткім келеді. Ол кісі өте мейірімді, қолы жеңіл, әрбір адамға жылы қабақ танытып, өз ісін шебер атқарады. Осындай жанашыр мамандардың бар екеніне қуаныштымыз😍 Рахмет!
Aby Aby
Хожу в эту аптеку только из за замечательной аптекарши Марзии, невероятно грамотная, приветливая и знающая толк в своем деле женщина, всегда подскажет и поможет! Благодарен ей за отзывчивость и помощь, спасибо большое!
МД
Меру Дюсембаева
Қаладағы ең тамаша аптекалардың бірі Барлығы в наличии бар и доставкасы тез екен Бага жагынанда қол жетімді👍 Дәрілерді постоянно осы жақтан аламын
ГА
Гулназым Асабаева
03.08.2025 человека процедурного кабинета не было, ждала 40 минут. Они должны быть на работе 08:00 как и указано, если у них другая рабочая время написали бы хотя бы. Напрасно время потеряла свою
AZ
A Zh
Колл центры дурыс жауап бермейди
Была сегодня в филиале 2 мкр, медсестра грубая, отказалась проводить мне процедуру. Стояла красилась. Очень плохой сервис оказали
Ат
Азко тмт
Хорошая аптека, найдете то что нужно обязательно!
РР
Расул Русланович
Отношение персонала к посетителям оставляет желать лучшего
GO
Gulderai Onayeva
Жауап бермейді телефонға вообще.
TA
Timur Ajimuratov
Кушти
ӘҚ
Әйкерім Қажымұқан
❤️❤️❤️❤️
Aliya Bagitzhan
Большой выбор препаратты, здесь практически всегда можно найти то что нужно. Быстрое обслуживание, вежливый персонал. Всегда подскажут и помогут
Арайлым
Ең керемет аптека!Фармацевт аптада,жас кызда кушты обслуживание жасайды.Всегда звонокка,вацапка жауап береды.Жок болса аналогтарын айтып, доставкамен жыберып.дарилердын багаларыда жаксы.Рахмет коп коп.
Shokan Tuiebayev
23:50 де қарап тұрып, жауып кетті.
29 апреля 2025, официальный ответ
Кайырлы кун ,кеширерсиз .87753259260 есимим Айсауле -жауапты маманымын ,осындай жагдайлар кездескенд…
Светлана Копытова
Х Юююжх
DB
Dinara Baibozova
Всегда осы аптекага хабарласып доставкамен алгызып отырамын.Кыздарына коп коп рахмет ватсапка жауап берип тез тез барин реттеп салып жибереди.
22 апреля 2025, официальный ответ
Бізді таңдап, пікір жазғаныңыз үшін рахмет! Сатып алғаныңыз және оң пікіріңіз үшін зор ризашылығымызды білдіреміз!
OK
Olga Korchagina
Хочу выразить огромную благодарность девочкам кто работает в аптеке на доставке,молодцы, всё всегда четко и быстро. Огромное вам спасибо 🙏🙏🙏и кто доставляет, тоже огромное спасибо, здоровья вам🙏🙏🙏
21 апреля 2025, официальный ответ
Спасибо что выбрали нас! Мы искренне благодарим вас за покупку у нас! Ваша поддержка — наше вдохнове…