Orik Kozha
Салон красоты
Arailym Abaikhan🤍
Куштыыы
Sara Amankeldikyzy
Постоянно Мастер Арайга жасатамын всегда идеально жасап береди барин кутикула барин ауыртпай аккуратно жасайды🥰 1 жарым ай смело журесиздерр 🫶🏻
5 посещений
Аксауле Куаткызы
Ұнады !өте ұқыпты)
Надежда Фед
Мастер Асия один из лучших Lashmaker в городе ,сама хожу не один год к ней и другим советую !!!
Муратова Камила
Кірпік жасайтын мастер АСИЯ ужас дым жауапкершілігі жоқ!!!Енді сол салонга аягымды баспаспын.Адамды жазат өзі жоқ не трубкасын алмайды ден дұрысын айтпайды,бірінші рет болып тұрған жағдай емес постоянно солай.Өкінішті солай клиенттерінен айырылып жүреді. Өкінішті сондай жауакершілігі жоқ мастер осындай салонда жасайтыны.
Asylai Amankos
Мастер Адеми наращивание 1айдан аса турды 😍 багасы всем доступно кымбат емес👍🏻
Айгуль Байбосинова
Маникюр мастер Арай жане кірпік мастер Ками оз истеринин шеберлері маған ұнады келесіде каита келемин👍😍
Гулжанат Эдилова
Асия кірпік мастер ужасно,үнемі кешігеді келіп тұрмын десең уақытты ауыстыра салады балам бар деп,2-3 сағаттап күтесің жұмысың болғасын дым болмағандай келеді балам бар деп
Albina Koshkinbaeva
Бірінші рет жасатып көріп едім ұнады😍 мастер Адема рахмет. @adema.nail жұмысы аккуратная, барғаныма өкінбедім👍🏻ұсына аламын🫶🏻
IK
Indira Kuneeva
Мне понравилась hair мастер Риза,очень профессионал своего дела👌❤️также девушка Адеми сделала педикюр и после маникюр тоже очень аккуратно!единственное в салоне не понравилось что нет администратора и одноразовых стаканчиков для воды)
Айым Мырзаева
4 января я делала наращивание ресниц. Этот отзыв написан с опозданием, потому что я долго сомневалась, но в итоге решила его оставить но не с целью вернуть деньги, а чтобы другие люди, как и я, не записывались и не были введены в заблуждение.4 января в 12:00 я была записана к мастеру по имени Камила. Поскольку мне не подходит слишком искусственное наращивание, я пришла с референсом, где форма и эффект были максимально приближены к моим глазам. Я заранее уточнила у мастера, сможет ли она сделать именно такой результат, на что получила утвердительный ответ. Итог вы можете оценить по фотографиям. Работа выполнена очень некачественно и абсолютно не соответствует тому, что я просила. Результат совершенно не такой, каким я его представляла. Каждый раз, когда смотрю на себя в зеркало, мне становится неприятно и портится настроение.Я считаю, что мастеру важно быть честным с клиентами и, если вы не умеете или не можете выполнить желаемую работу, нужно прямо об этом говорить, а не вводить людей в заблуждение😭
Kamila
Девочки просто супер
Aya?🫶🏻 saki
Махамбетова улажан 🔥❤️
Akmaral Kemalova
😍😍😍😍😍
Bibi Amandykova
Orik Kozha салоны өте ұнады. Тырнақ, кірпік және макияж шеберлері өз істерін жақсы біледі, бәрін ұқыпты әрі әдемі жасайды. Іші таза, қыздар сыпайы, бағасы да қолжетімді.❤️
Yergali A.A
Нургуль мастерге очень очень благодарна ,спасибо вам 🩷
JB
Jazira Bissembek
Lashмейкер Асия жұмысы өте қатты ұнады 1 ші рет бардым и результатом давольная 😍🫶🏻цена качество 📌 Не пожалеете 👍🏻✅
KE
Kundyz Eldesbekova
Риза ханым керемет. Мастер өз ісінің маманы ,өліп күйіп қалған шашымды, өзім естественный қалпына алып келді.Өте ризамын Клиентің көп болсын @riza_amangali
А К
Бір күн бұрын Тұрсынай деген мастерге педикюрға жазылып едім, тақалғанда бос емеспін деп, жауапкершілік 0 Вообще не советую😡👎🏻
UU
Uuu Uuu
Ходила на ресницы, и хотела бы порекомендовать немного улучшить гигиену рабочего места. Было бы здорово, если бы перед каждым новым клиентом стелили одноразовую простынь. Везде на полу валялись волосы ресницы.
Саида Сагинишовна
Классный маникюр от Арай 😍
Ардак Джумаханова
Nails Арайдын жумысы прям таза куштии етип истейди тырнагымды корсеткен затымды точно солай истеп береди🥹😍 Енди озиме туракты мастер таптым дурыс мастер таппай жур едим🤭
KN
Kamila Nurzhan
Lashmaker Асия өз жұмысының маманы, тез әрі әдемі жасайды. Жұмысы қатты ұнады! Бұйырса енді тек осы қызға барамын
Айнагул АА.
Nail master Sabina уже как второй год только у нее 🩷 чистая работа самое главное приятная 🥰
NK
Nurshat Kulshabaeva
lashmaker Асия, мастер своего дела. 5 жылдан бері Асияға барып жүрмін. Советую 😍🤤
Асель Муратова
Уже который год хожу к Камиле на ресницы. Ресницы выглядят натурально и эффективно, как я хотела. Ни тяжести, ни дискомфорта. Держаться 1-1,5 мес. Всем рекомендую
Алтынай Калихан
Доверяю мастерам только этого салона. Топ салон в Актау, цены соответствуют качеству 😍☺️ Сервис на высоте🔥 Сабина- лучший nail мастер❤️
Assel Amankairova
Ками кирпик деееерзко жасайды🤩🤩🤩 Барындар не пожалеете!😍 Уже на протяжении 3 лет хожу к ней🥹😘
Гульшат Кулчабаева
Lash Асия мастер своего дела👍🏻👍🏻 всегда к ней хожу 🤭 и рекомендую всем 😁
PA
Perizat Amankosova
Kami.lash.aktau самый лучшая мастер❤️ прям супер кирпиктериниз узак турады 😍 колы женил оз маманын иесі дым ойланбастан барсаңыз болады❤️❤️
ЗА
Залина Аманкалиева
Kamii.lash.aktau самый топ вауу мастер 😍 Обучение осы мастердее оқығанмын . өте жеңіл әрі түсінікті үйреткен болатын! осы мастерімнің арқасында өзім лашмейкер болып отырмын! Көп көп рахмееееет😘🫶🏻
Alima Abaikhan
Тырнақты өтірік жасайды
Kenzhe ✨
Тұрсынай рахметт😍💔
Айгул Сагатова
@kamii.lash.aktau - менің көптен бері кірпік мастерім💐❤️ Маникюр мастерім - Арай😍💋 Жасаған жұмыстары 1-2ай тұрады. Өзіме ұнайтындай әдемі қылып жасап береді❤️ Топ мастерлер 🔥
ЖО
Жайлы Омирбаева
Lashmaker Асия дұрыс жасай алмайды жұмысын.Еще өзіңді кінәлайды.Баруға тұрмайды.
aiisha bolatova
Zere nails🤤❤️😋
As Sm
Написала мастеру вчера, хотели записаться на педикюр с сестрой, сейчас 19:01, ответа нет до сих пор, уже заблокировала👍🏻 Если вы не принимаете, или в отпуске, или болееете, то хотя бы где нибудь предупреждайте об этом, или делайте автоматический ответ хотя бы, вроде не вчера начали работать P.s. написала другому мастеру с этого же салона, так же не ответила, сервис 👍🏻 Наверное бизнес такой у них👍🏻
Айлуна Ббб
диана шаш мастер топ
A I
Хороший сервис👌
Айжан А
Салондағы қыздардың кез-келгеніне ойланбастан бара беруге болады👍🏼 Ақтаудағы ең мықты деген салондардың бірі. Ішінде ешқандай новичок мастер болмайды сонысы ұнайды☺️🫶🏻 Өз істеріне сенімді әрі ұқыпты қыздар жиналған салон❤️
Карлыгаш Калдыбаева
Мастер Арай, жауапкершілі 0, қанша күн бұрын жазылдым, салонда жарты сағат күтіп келмеді, не советую
СЖ
Саида Жума
Нейл мастер Сабина өте аккуратно жасайды барсаңыз өкінбейсіз) Советую😍😍
QQ
Qarlygash Quanova
zeree_nails 😍 Этот мастер мне понравилось,очень аккуратно сделала маникюр☺️Прям в моем вкусе
АЕ
Айнагуль Ералина
Nail мастер Сабина өте ұқыпты жасайды🥰, өз ісінің маманы👍.менің бұрыннан келе жатырған мастерім😍😍😍😍 люблю
Madina Kaldubaeva
Идеально Спасибо Тепер буду ходить только к ней
АЖ
Алима Жанбырбаева
Мастер Арай өз жұмысының маманы😍Ұқыпты әрі таза жасайды
Балауса Кенесова
самый лучший мастер по маникюру Арай😍 2жылдан бери сол мастерге барамын,тез и оте таза,материалдары стерильный👍
Лаура Осер
Арай ең күшті мастер😍😍 жұмыстары өте ұқыпты🥰🫶🏻