12-1
Продуктовый магазин
3.2
3.2
Райс, но не Деклан
Меня все устраивает, рекомендую.
AE
Ai Er
Клиенттерге арналған демалатын орын жасап қойған. Сол жерде тұрсам сатушы “бұл жерде тұрмаңыз, камерадан көреді”-дейді. Онда несіне демалатын орын жасайды? Сатушыға дөрекілік үшін пікір қалдырайын деп кіргенмін, басқа пікірлерге қарасаң дүкен де, иесі де оңып тұрмаған сияқты. Сосын сатушы клиентті сыйласын ба? Сөз жоқ!
MA
Meirambek Abdolbaev
Продавец дұрыс жұмыс жасамайды постоянно касса жасамайд дейді барсаң барудың түк қажеті жоқ -10 бағасы
tt: xdosaev
Тамаша жер
SA
Sunnet Abishov
Тесно
Ербол Кулчиков
Котақбастын магазины зат алмаң Клиентті адам құрлы санамайды
JJ
Jamal Joldasbaeva
Там лучше не работайте, з/п не дают, жұмыс жасамаң ақша бермейді
БЕ
Бекзат Ермекбай
👍🏻👍🏻👍🏻
Ан
Актау нур …
Продовец не нормальная и она грубиянка пусть работает с покупатели. Нормально
Abdikarim Mrzash
Бастығы сосн еркеке ұқсайтын адамдар адам емес вопще адамен қалай сөлесуді білмейді
Indi🍥
Түнгі сменде жасайтын бір әйел бар еркекке ұқсайтын келген клиенттермен дұрыс сөйлеспейді боқтайды және әр затқа ұрсады , оның орнына дұрыс адам алсыншы сосын заттары өте қымбат
Albiko 💫
Ужыс вапше бастығы адам емес Мен үш күн жасап едім жұмыс кезінде демалып отқан үшін жұмыстан шығарып жіберді сөз жоқ сонда не біз роботпызба жүгіріп жүретін керек болса көмекші алмай ақ қойсын өздері жүгірсін түнде туалеттері вапше жасамайды шіріп атыр светі жоқ үйтіп өзінше болмай ақ қойсын
abxa run
Я там работала 1день и за день зп 6тыс не скинули деньги Еще и 11часовая работа не ценят труд человека там просто становишься разнорабочим надо самой поднять тяжелые товары Работа там просто ужасно не советую Полы моешь становишься дворником и постепенно сделают из тебя раба Еще не кормят поднимаешь тяжелые вещи моешь полы еще и клиентов надо охранять еще и надо подметать внутри снаружи магазина еще и не скинули мои заработанные деньги
Дима >:3
Мирас Аяганов
Продавец грубиянка
A
Azik
ГЛ деп тұрған айле киси жазып тұрған клет қалай сойлейди ол кис сол жауап береди сиз озиниз келши магазинге ертең 10.05куни жарайма Ал магазин туралы айтсак өте жақсы магазин прадвестер өте керемет оз басым ұнайды Ал бастыктарына келсек ози биледи...
Ужасный магазин есть одна женщина похожа на мужчину грубиянка такая не знает как разговаривать с клиентами!
Нуржан Куанышбаев
Продавец вежливый
RW
RTZ WWW
Подхожу к магазину,собираюсь открыть дверь,продавщица подходит к двери и закрывает его,что за беспредел)
Света Болманс
Зашли покушать, специально там купили попить, в итоге сели начали перекусыва как нас начали выгонять и говорить, что запрещено у них сидеть. А нафиг тогда делать уголок со столом, если на нем нельзя существовать.👿👿👿👿
Ayda Seitmuradova
Ужасный продовец грубая
Пупкин Залупкин
Класный магазин
mold_ dilyaaa
ужасное место и бастыгыда ужасный адам фу
DU
Daiana Uzganbayeva
Пришли сегодня в магазин Взяли мороженое, вышли, открыли не отъезажая, мороженое полностью разломанное и заново замороженное. Вернулись сразу же, попросили вежливо поменять на другое, в итоге нас обвинили в том, что это мы его растопили за секунду, сломали и заморозили ))) никакой клиентоориентированности, магазин не советую.
Клиент Счастливый
Бабка лет 45-50+ дикая и бескультурная, остальные молодые продавщицы норм и магазин нормальный 👍