Miss Kamilla
3.7
3.7
SZ
Shynar Zharylgassyn
Лучше опытный специалистке барын (шаш ушин)
Ainalaiyn Karagym
Мне понрав салон😍 девченки просто супер классные😍
Акерке Акылбаева
Өте жақсы мастерлер, Камиланың өзі жақсы мастер, қолы жеңіл әрі тез. Макияж бен укладканы жақсы етіп и тез тез жасап береді. Бағасы да адекватные. Lash мастер мен nail мастерге де рақмет 🤍🤍🤍.
GK
Gulmira Kutybai
Кушты сервис макияжды өте жаксы жасайды Мастерлер өз ісінің шебері рахмет қыздар
Алтынай Рустамовна
кирпик салдырып едим, тусирип калды 2 аптада 😵💫😵💫😵💫
ZT
Zhuldyz Tore
Маникюр жасап билмейди, 7 жыл опытым бар дейди. Тырнагымды ауыртып, нашар жасап берди. Мастерлериде нашар, отырсам «Шеше# @мы деп айкайлап баска мастер, клиентин жамандап отырды д@алб@€б деп. Енди бармаспын.
ФИ
Феруза Илиясова
Кушты
MS
Moldir Serik
Кушти мастер екен опытный унады рахмет