Тротуарная плитка
Чо
Честный отзыв
Брусчатка бордюрлары жаксы
Иса Аянұлы
Отличное качество тротуарной плитки! Большой выбор, аккуратная укладка и долговечные материалы. Заказ выполнили быстро и профессионально. Очень доволен результатом! Рекомендую всем, кто ищет надежную брусчатку в Актау.
Рахмет 👍
Nurzan _
Saltanat Muratbaevna
Ақтау бурчатка керемет 👍🏻өте сапалы 👍🏻жеткізу хызметіне сөз жоқ уақытылы әкеліп береді алуға кеңес беремін!
Berik Serikbayev
Өте сапалы брусчатка! Жеткізу жылдам, қызмет керемет. Ұсынамын!
Ербол С
Aktau Brushatka-дан тротуар плиткасын алдық сапасы керемет! Материалы мықты, төсеуі тегіс, әдемі көрінеді. Тапсырыс тез орындалды жаксы екен
Рахмет коп коп
012 Adik
Harika kaldırım taşları! Malzeme dayanıklı, düzgün kesilmiş ve çok şık görünüyor. Sipariş hızlı bir şekilde teslim edildi ve çalışanlar çok ilgiliydi. Fiyatlar makul ve hizmet kalitesi mükemmel. Güvenilir ve uzun ömürlü parke taşı arayan herkese Aktau Brushatka’yı tavsiye ederim!
Rahmet
Alan Kakimov
Сапалы, берік және әдемі брусчатка! Жеткізу жылдам, қызмет көрсету жоғары деңгейде. Aktau Brushatka-ны баршаға ұсынамын😆😆
Almaz .
Тамаша қызмет пен сапалы брусчатка! Плиткалар берік, әдемі және мінсіз төселеді. Қызметкерлері сыпайы және кәсіби. Бағасы да қолжетімді. Аулаңызға немесе жолыңызға сапалы тротуар плиткасын іздесеңіз, Aktau Brushatka-ны таңдауға кеңес👍🏻👍🏻
ERRgaliuly 👾
қызметкерлер сыпайы және кәсіби. Бағасы да қолайлы. Ұзақ уақытқа шыдайтын сапалы брусчатка керек болса, осында тапсырыс беруге кеңес беремін!
Алихан Ибрагимов
Сапалы брусчатка, тез жеткізу. Рекомендеймін🤩🤩
Рахмет 👍
Darkhan Oreev
Өте сапалы брусчатка! Түсі қанық, материалы мықты, ауа райына төзімді. Орнату оңай, және өте әдемі көрінеді. Тапсырысымызды уақытында жеткізді, қызметкерлері де өте көмектескіш екен
Altynbek Tleubaev
Өте жақсы сапалы керемет тйімді бағада тапсырыз жылдам әлі қолайлы жеткізіледі
RP
Rustem Pavitzhanov
Керемет сапа мен қызмет! Брусчатка өте берік, төзімді және әдемі көрінеді. Жеткізу жылдам, ал қызметкерлері өте сыпайы және көмектесуге дайын. Бағасы да қолжетімді. Егер сізге сапалы тротуар плиткасы керек болса, Aktau Brushatka-ны таңдауға кеңес беремін!
Adik Ss
Самая лучшая брусчатка. Все качественно быстро и красиво👌
. .
Өте сапалы брусчатка! Материалы мықты, түстері қанық, ұзақ уақытқа шыдайды. Тапсырыс тез дайындалды, жеткізу де уақытында болды. Қызметкерлері өте сыпайы, таңдау жасауға көмектесті. Кімге сапалы тротуар плиткасы керек болса, Aktau Brushatka-ны ұсынамын!
A11 -
Заказывали здесь тротуарную плитку – качество на высшем уровне! Прочный материал, ровная укладка, красиво смотрится. Доставили вовремя, помогли с выбором. Цены адекватные, сервис на 5+. Рекомендую всем, кто хочет надежную и долговечную брусчатку!
рахмет
Arman Izimbergen
Отличный сервис и качественная брусчатка! Заказывали здесь плитку для двора – результат превзошел ожидания. Доставка быстрая, материал прочный, укладывается ровно. Видно, что компания дорожит своей репутацией. Будем обращаться еще!
700 ‘rrk’
Отличный завод по производству тротуарной плитки! Качество продукции на высшем уровне — плитка ровная, прочная и отлично выдерживает любые погодные условия. Большой выбор цветов и форматов, что позволяет подобрать идеальный вариант для любого проекта. Заказ оформили быстро, доставка была своевременной. Очень доволен сотрудничеством, советую реально👍🏻👍🏻
20 февраля 2025, официальный ответ
Рахмет я рад что всё понравилось. Спасибо за отзыв
Mario Lets talk with bottle of wine
То что я искал.На самом деле долго не мог определиться,делать или не делать.Но когда проконсультировался я менеджером и мне все преимущества я твердо решил купить.Соотношение цена качество достойное
Рахмет за отзыв ❤️
tk
tot kto
Отличная компания,все сделали по срокам и качественно.Сервис очень хороший,помогли с выбором наилучшего среди возможных. Я считаю лучшая компания в Актау!!!
Спасибо большое за отзыв ❤️
Асан Дузбаев
Супер обслуживание качества хороший спасибо за все
Мадина Ташкентбаевна
Сапалы күшті 👍
Рахмет келіп тұрыңыз
СН
Сарсенбеке Нурекешовна
Мен бурчатка алып едім осы заводтан жақын арада түрлі түрлі Формада өте сапалы екен ғой жұмысшыларыда өте керемет екен бәрін әдемілеп түсіндіреді үйдің алды гүлдей жайнап кетті бурчатка алатын болсаңдар осы заводты көріңіздер мекен жайы шығысқа қарсы бастығы аюпов асқар мырза деген жігіт
Zhomart Ayupov
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 Отличное качество тротуарной плитки! Заказывали продукцию в “Aktau Brushatka” для благоустройства территории, и остались очень довольны. Плитка ровная, прочная, без дефектов, а выбор цветов и форм приятно удивил. Доставка была своевременной, сотрудники вежливые и профессиональные. Видно, что завод работает на совесть. Если вам нужна надежная брусчатка – рекомендую!😉
Batyrzhan Ayupov
Grazie per tutto.Questa compagnia è molto buona e comoda.Fanno bene il loro lavoro. le pietre della pavimentazione sono di altissima qualità🔥🔥🔥
Айдар Сапаров
Отличный и качества хороший
Аскар Сапаров
Актау Брусчатка производит самую качественную брусчатку.
YP
Yekaterina Pavlova
Отличные ребята всегда индивидуальный подход!