Поиск
Положительные
Отрицательные
Hanifa Tabigat
3 отзыва
Очень хорошо преподают и много идешь на конкурсы и концерты.Я советаю записаться в Самрұқ
УА
Улбосын Аманбаева
1 отзыв
Самрұқ би орталығына Султанова Марал Балтабайқызына үлкен алғыс🤗 қызымның биге, сахнаға деген махаббатын ашқан алғашқы ұстазы
АЕ
Айару Ерланкызы
1 отзыв
Өте керемет орталық келе берсеңіздер болады өте күшті келгендеріңе өкінбейсің дер Султанова Марал Балтабай қызы сендерді күтеді❤️❤️❤️❤️
Акерке Әмзе
Марал апай🤍🤍
ХР
Ханшайым Рахымбай
6 отзывов
"Самрук Спорт және Би оқу орталығы» – балалардың жан-жақты дамуы мен шығармашылығын қолдайтын ерекше орын! Бұл орталықта хореография, домбыра, вокал, спорт және тағы да басқа көптеген үйірмелер бар. Әр бағыт өз ісінің нағыз мамандарының жетекшілігімен жүргізіледі. Мен үшін бұл орталықтың ең басты ерекшелігі – жылы атмосфера мен мұғалімдердің балаларға деген шынайы қамқорлығы. Әр сабақта баланың таланты ашылып, өзіне деген сенімі артады. Оқушылар тек билеп немесе ән айтып қана қоймай, тәртіпке, еңбекқорлыққа және өз ойын әдемі жеткізуге үйренеді. Әсіресе, менің сүйікті хореографым – Марал Балтабайқызына үлкен алғыс айтамын! Ол өте кәсіби маман, әр баламен ерекше жұмыс істейді. Сабақтары өте қызықты, шабытқа толы өтеді. Ол бізге би арқылы өзімізді еркін сезінуді, сахнада сенімді болуды үйретеді. Марал Балтабайқызының мейірімділігі мен талапшылдығының арқасында балалардың би өнеріне деген сүйіспеншілігі арта түседі. «Самрук Спорт және Би» – бұл жай ғана оқу орталығы емес, бұл үлкен отбасы секілді. Мұнда әр бала ерекше, әр жетістік қуанышпен қарсы алынады. Осындай тамаша ұжым мен ұстаздарға зор алғыс! 💫
Amina Sandibek
Апайлары мейрімді💗Марал апайға келіңіздер,кайф🫦🫦
DA
Daniya Akhanovvva
6 жылдай катысып журмин,окинбедим 🔥🔥🔥
Ne ten
3 отзыва
Жақсы орталық, биден Алина апайды таңдаңыздар, не пожалеете🔥🔥
АТ
Арайлым Турысбек
5 отзывов
Самұрық орталығы бізге өте ұнайды. Ұлым мен қызым барғанына бір жылдан асты.
Каусик 🤍
3 отзыва
Отее жаксы орталык, уайымдамай келе берсениздер болады. Би уйирмесине катыскыларын келсе Адиловна Алина апайга келиниз. Жаксы уйретеди, керемет апай, келетин болсаныз тез арада барине уйренип кетесиз😍
1 посещение
Отзыв подтверждён
PN
Perizat Nar
2 отзыва
Өте күшті мен биге қатысам😍😍😍
Z_
Zarina _0115
1 отзыв
Өте керемет орталық.Марал апай өте күшті үйретеді.ішінде өте көп үйірмелер бар. Келіңіздер сіздерді самрук би орталыгы күтеді 😘😘😘❤❤❤
Shiko .
1 отзыв
Өте жақсы қорықпай келе беріңіздер балаларыңызға ең жақсы апай марал апай ең әдемі самұрқ
1 посещение
Отзыв подтверждён
MT
Manshuk Tugaeva
1 отзыв
Өте кереметт.. әсіресе Марал апаймыз. Өте керемет жан...
Inzhu Absalam
Адиловна Алина ең үздік жетекші ,шығарған барлық билері всегда №1супер🔥🔥🔥🔥💯💯💯
Айару Солтан
3 отзыва
Биге келгілерініз келсе Алина апайға барыныздар Самрұқ өте күшті центр маған ұнайды😉
Saya .
4 отзыва
😍😍😍
Гг
Гульзада гринлайт
3 отзыва
Очень хороший спортивный комплекс. Люди все приветливые. Хорошее обслуживание. Мы недавно начали ходить туда в кружок. Педагоги у них профессиональные. Советую.
Лицензионное соглашение
политика конфиденциальности