IQ Bala
Учебный центр
AR
Aktolkyn Rsayeva
В восторге
Очень сильный учебный центр с опытными и внимательными преподавателями. Рада, что выбрала именно этот учебный центр для своих детей👍🏻🌷
Гауhар Айййй
В восторге
Орталық өте жақсы, мұғалімдері білікті мамандар! Екі баламды беріп отырмын. Жақсы нәтижелер көрсетіп жетістіктерге жетіп жатыр. Орталыққа рахмет! Еңбектеріңіздің жемісін көріңіздер👍👍👍
ЭА
Эльмира Амангельди
В восторге
Отличный учебный центр. Ребёнок с удовольствием ходит на занятия, стал увереннее и улучшил оценки в школе. Преподаватели внимательные и доброжелательные. Рекомендуем🤍
Частый гость
Aktorwxx .
Совсем не понравилось
Өте ншар қосымша инвидуальны га берсек груповой мен отырүызып кояды. Бұл еще пустяккой бірақ ништың дайындығында тек ляззат апайы жақсы болды басқаларын айта алмаймын оте нашар жер!!!
МУ
Милана Утеуова
В восторге
БУЛ Оку орталыгы мугалымдер сауатты мейрымды мугалымдер IQ bala тек алга.Бала жаксы нәтиже алад.Багасыда тиымды екен керемет Мугалымдерыне Рахмет
ЛЛ
Лариса Ларина
В восторге
Мой сын сейчас ходит сюда , учителя и админ классные, такие же мамочки как мы , любящие детей и заинтересованные в развитии детей! В Сентябре идем в 1 класс но на продленку продолжим ходить сюда , тем более возле дома))
Меруерт Жумакан
В восторге
Керемет жер. Балаларды бергеніме өкінбеймін. Кыздарым уже буындап оқып отыр. Мұғалімдеріне рахмет үлкен❤️👍
Albina Zhangabilova
👍🏻👍🏻
ГК
Гулден Коныршаева
Совсем не понравилось
Бұл орталықтың басшысы мұғалімдерге айлығын бермейді. Сол үшін де жиі ауыстырып тұрады. 4 ай болды, өтірік сылтау айтып қашады! Жазсаң блокқа салып тастайды! Сабақтарында жүйе жоқ, белгілі жоспар жоқ. Бір топта бала азайып қалса екінші топқа қосып жібереді. Деңгейлері келмей тұрса да бір топта екі түрлі деңгейдегі оқушыларды оқыта береді. Әдемі видео жасап, жұмыс жасап жатырғандығын көрсетеді сырттай.
Али Али
В восторге
Менің қыздарым барад продленкаға сабақтары жақсарды апайлары мақтап жаттыр нәтижелері жоғары денгейде Мұғалымдері білімді сапалы беред сабақтарын.Улкен баламды бергым келед енды Английский и Математикага Мугалымдеры биликты екен .Каншама оку орталык бардык IQ bala Оку орталыгы нәтиже кордык 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Айша Расул
В восторге
Мой сын ходит на этот центр Математику и на Английский результат просто супер 2 Четверть 3 четверть у него 5 . Учителя грамотный хорошо объясняет.Нам очень повезло IQ Bala учебный центр молодцы.,,✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇
Динара Куанышева
В восторге
Оте Жаксы Оку орталык балам Сабагы жаксарды сабакка активно катысып отрады деп мектепте мактап жатр Жанна апайга ракмет!
AI
Aseka Imamu
В восторге
Өте жақсы оқу орталық! Мұғалімдері білікті мамандар.
АЗ
Аяулым Заңғар Тасним
Совсем не понравилось
білім беру жағынан өте нашар орталық☹️☹️сырт көзге күшті болып көрінеді тек
НХ
Нұртілек Хажұмұқан
В восторге
Өте жақсы маған ұнады сабақтар керемет қызықты өтеді 😍👍👍♥️♥️
Kuralai Alpysbaeva
Жібек жас маман болса да білікті қызметкер. Жұмыстарыңызға сәттілік 🙌🏻
Meruka 💕
В восторге
Өте сапалы білім беретін орталық! Алпысбаева Жібек Бактыбайқызы мықты маман ,тәжірибелі🤩
Aii Serikbay
В восторге
Хороший учебный центр, Очень грамотные и профессиональные преподаватели.
В восторге
Білім жағынан сапалы оқу орталық Ағылшын математика мектепке даярлық өте жоғары нәтиже көрсетті👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
ll kk
В восторге
Мұғалымдері білімді сапасы жоғары Сиздерге Рахмет балаларымнан нәтижесын көріп оттырм Балаларынызды осы Оқу орталыққа беріңіздер.дұрыс білім береді 👍👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Элсур Жапаков
кушти 🫶🏻👍🏻👏🏻
Ырысгүл Бекмухан
🙁
Маншук Асылбековна
В восторге
Лучший учебный центр которого я когда либо видела
адина байжуман
самое лучшее
Qwerty077 🖤
В восторге
Өте күшты жер,мұғалімдері жақсы үйретеді.👍