Brodobro
Фастфудная продукция - опт
2.6
2.6
Лаура Роман
Үлкен екі саскасы бар ходогын алғанмын өте нашар соустары нандары сағыз сияхты ұнамады Твистерлеріде ұнамады қатты ,шикі Дүрыстап жасау кереко ужс вобще ішінде шаш жүр. Дұрыстап жасаңыздар Адамдарыда грубый
Даниал Сарсенов
Заказ берейін десем керілдіңдерау, сауда жасағанды міндет қылдыңдарау!!! Басшылықта жұмысшыларда нашар!!! А так дәмін білмедім, жеп көрмедім!!!
YT
YelAmaN TokHtaBayEv
N
Нашли волос в сендвиче! Фу больше не будем брать ! Руководство примите меры !
BT
BEKA TAEM
Твистер нащар дәмі еті қатты
Asel K
Два дня уже до начальство дозвонилась так и не делали обмен.. Просто слов нет. Каждый раз придется 150 раз звонить чтобы делали обмен и то не полностью один ответ товар закончился.. Не понятно врёт или нет..
Abis Abisheva
Самый вкусный . В каком то супермаркете купила твистер очень вкусный Желаю процветаний
КА
Каусар Аскербай
бургерлеры оте дамди акшасына турарлыктай