Lemonade
Столовая
Қазақша стильдегі ерекше асхана. Халал, дәмді және қолжетімді баға
Мәзірді қарау
Raiana Ramazan
нормальноо, тамактар куштыы🫰🏻 главное тек бағасы болмаса кымбат
ЖК
Жазира Копжасарова
Самса алгам лимонадтан, жуасы коп, фарш аз (((
kzzz_12 __
Тамақ беретін жердегі бойы кішкентай пухлый сары бала өте жақсы қызмет көрсетеді екен👍👍
Самал Марабайқызы
Тамактары жаксы екен плов жаксы екен👍 Сундет және Ахат деген екі бала жақсы қызымет көрсетеді екен адамен жақсы сөлесіп тіл табысып тұр молодцы ребята 👍
Адик Nurlanuly
Лимонод асханасы өте дәмді турецкий завтрак жаксы дайындалған бәрі свежий Шапағат пен Хадиша апаға коп Рахмет бәрі унады бізгеде келіңіздер❤️
DK
Didar Kaziev
Тамақтары өте жақсы тойымды екен. Персонал қонаққа деген құрметі(обслуживание) жақсы екен особенно Шапағат пен Хадиша сөйлесуі қызмет көрсетуі ұнады
Азия М
Битая посуда. Вы чё серьезно??? Потом бризоль не бывает куриным, либо надо предупреждать что внутри куриное мясо, а не говядина.
KK
Kanat Kuanishev
Тамақтары керемет дәмі
Дилвар СултаМуратова
Лимонад кушты тамактары оте дамды персонал оте жаксы
Asemuw .
Несвежая еда сегодня только была там с мужем час назад , сырое мясо , обслуживание как попало , админ грубый , просим чтобы подменили еду , ругается стоит перед нами с официантом, зачем нам негатив когда мы хотели посидеть и покушать , все настроение испортили просто , я заказала себе , манты с тыквой а мне положили обычные манты без тыквы , как попало . Все же
Луиза Ахметова
Отвратительное обслуживание;еда тоже не вкусная,заказала сегодня рыбу кефаль,была недожарена,чему свидетельствует красное мясо внутри. Два парня молодых не могут нормально обслужить,то их нет. Стояли ждали люди их, они пошли кушать,а мы должны ждать пока они покушают,чтобы сами покушать🤦♂️еще и лица недовольные,что их прервали от еды. Кошмар! Пока не начинаешь там разговаривать с ними на повышенных тонах,они не понимают. Хозяин этой сети столовых,если вы не займетесь системой обслуживания,вы скоро обанкротитесь. Потому что плохих отзывов больше,чем хороших. У каждого комментария спрашиваете подтвердите,что вы были у нас! У меня чек есть,у вас камеры есть,следите за персоналом! И ха приготовленной едой. Вот были сегодня,чек прикрепила. Еду мне поменяли,но сколько туда прихожу всегда посуда плохо помыта и персонал грубый
AZ
Abylay Zhumagali
Тамақтары свежый😋
УХ
Умм Хафса
Қызмет көрсету сапасы өте нашар(( Адам көп болмады очередьте, соның өзінде тамақты ұзааақ алдық, куриный тефтель жедік негізі ол жұмсақ нежный болады ғо, біздің жегеніміз қара тастай касық арасынан зорға өтті, 100% = 50% күріш - 45% нан - 5% куриный фарш, 1 порция рис алдық, басында салып берген бала, сосын салған ыдысына қарап сұрадық бұл 1 порцияға аз ғо деп, ар жағында бір әйел адам тұрды тағы саласыңғо бұл аз деді, жалпы граммовканы весымен дұрыс есептеліп салыну керек 1 порцияның затын соған сай қылып, жалпы барлық жағынан сапаны жақсарту керек.
СS
Солнце Sun
Тағамдарды ыдысқа салдырып алдық, үйімізде тамақтанамыз деп. Тағамдары дәмді, тәтті,бұл жерде аспаздың еңбегі көрініп тұр. Бірақ қызмет көрсету деңгейі өте төмен. Персоналдың кәсібилігі жоқ, келушілерге деген құрмет байқалмайды. Мұндай сапасыз қызмет дәмді тағамның әсерін толықтай бұзады.
Ek
Egorka korka
Вот зайдите и попробуйте, каждый раз захожу все блюда на высшем уровне. Бывают небольшие недочёты относительно соли и тд. Но это все мелочи. Соотношение цена-качество идеальное. Лучшая столовая в нашем городе
ӘK
Әдеби Kz2
Өте керемет! Тамақтары свежи шыны керек қазр бәрі жаман отзыв жазып жатыр бірақ өте жақсы дәмді тез тоясын
ИФ
Имя Фамилия
18.11.2025күні мен подругаммен осы Лемонад асзанасына келдім. Тек қана шәйнек шәймен бір кішкене ғана ыдыста тұрған тәтті сатып алдым.Ал меннен мен алмаған заттың тәттінің ақшасын менің ақшамнан ұстап қалған🤦♀️😡😤😡Дұрыс есептемеген. Еще кассада отқан кассир қыз тәттілердің бағасын сұрасам жынданып булданып жауап берді🤦♀️Тәттілердің бағасын өзі біліп отқан жоқ миы ашып не деп жауап берерін білмей. 1045 заттың бағасын сұрамадым. Айналдырған үш түйер тәтті зат бағасын сұрадым кассирден. Алдында клиент толса кассаны қопаратын шығар. Обслужавание ужас🤦♀️Шәйды зорға іштік🤦♀️😡Шәйнектер лас болып тұр еще дәмді емес екен Ташкентский шәй деп қойғаны. Ап арзан шәйды тығып қойғанба алдап қымбат шәй деп. Қызмет көрсету өте нашар асханаңызда🤦♀️Ұнамады маған мына асхана. Қайта чекты суретке түсіріп қалған екенмін. Ато чекты тексермесем білмес едім ақшамнан артық алғанын. Әдейі істедіме или жеп қалайын дедіме білмеймін. Бірақ бақырайып тұрған кассада шығып тұрғанды көрмейтіндей соқыр кассир емесғой. Жап жас адам. Оның қасында үлкен кісі олай тұрмайды. Ақшамды алуға барамын. Сеске жазу керек бұл асхана үстінен. Ақтауда 1-рет көрдім бұндай асхананы. Жалпы ыдысты таза қылып бермейтін тамақты таза етіп бермейтін ақша алуды білетін бірақ дұрыс қызмет жасамайтын осындай точка көп. Тазалық сақтамайтын көп. Кафе кішкене асхана болсада тексеру керек. Магазиндердыде тексеру керек!!! Ауру астан деген. Дұрыс емес тамақтанда ауырады адам.
Сапажолсервис
👍
ZZ
Zholdas810 Z
Достаточно вкусно, вроде не дорого а главное ХАЛЯЛЬНОЕ
Благодарим, что выбрали нас 😉 Очень приятно ❤
KA
Kuralai Amanbaeva
Ақтауға барған сайын сіздерге барамын. Тағамдары оте жаксы,жаксы болганы сонша барган сайын коп тагамдар битип калады. Тағыда тагам түрлерін қосса тіптен жақсы болар еді.рахмет
Рахмет! Ұнағанына қуаныштымыз 😊
Каракат .
Классное заведение
Каракат, здравствуйте! Благодарим за добрые слова о нашей работе 💛
МГ
Михаил Г
Самое медленное обслуживание в городе среди всех подобных заведений. Передо мной было два человека, обслуживание заняло 10 минут. Поражаюсь как сеть терпит такое управление точкой. Этот отзыв был удален, видимо по жалобе администратора, а почему? Просто не нравятся плохие отзывы? Вот вам чек чтобы не могли удалить
EM
Elvira Myrzabaeva
Очень вкусно готовят,большой ассортимент блюд и самое главное дешево👍👍👍
10 ноября 2025, официальный ответ
Здравствуйте, Elvira. Большое спасибо, что выбрали нас 😌 Рады видеть вас снова.
ZN
Zhanarys Nigmashev
Еда очень свежые, и вкусные.
Добрый день. Спасибо, Zhanarys, за отзыв и высокую оценку ❤ Очень приятно
БЕ
Болат Есмаганбетов
Очень вкусно сытные порции чисто уютный мы приехали из Кокшетау нам очень понравилось молодцы рахмет большой
10 ноября 2025, официальный ответ
Болат, добрый день. Благодарим за высокую оценку 🙏 Были рады вас видеть!
Бb
Бакыт bakyt
сегодня с детьми решили поесть и выбрали эту столовую, хотя полгода назад вкус и сервис оставлял желать лучшего. видно руководство работает над ситуацией. не все идеально, но есть изменения в лучшую сторону. в посл раз (полгода тому назад) когда поели, у меня после этого изжога мучала. в этот раз заметил что состав персонала заметно изменился. так что удачи вам и успехов.
10 ноября 2025, официальный ответ
Большое спасибо, что уделили время и написали отзыв. Мы работаем для вас.
Сергей Смирнов
Отличная столовая бизнес-класса. Интерьер в этно стиле! У меня обед с 12, а первое готовят только в 12.30. Учитывайте время на обед
Добрый день! Спасибо вам большое за ваш отзыв и оценку ❤ Мы стараемся 🤗
ZA
Zhazira Abdullina
Ұнады
Рахмет! Ұнағанына қуаныштымыз 😊
НО
Назым Оразымбетова
Вкусная кухня.Были 2 раза там.Приехав с Алматы.Очень удобно что заведение работает круглосуточно
Спасибо, Назым, за отзыв и оценку!!! Ждём вас вновь 🤗
АЕ
Ария Ергалиева
Очень вкусная еда.. внутри все красиво и прохладно,чисто,порции хорошие...
10 ноября 2025, официальный ответ
Ария! Большое спасибо за такой приятный отзыв 🙏 Приходите в гости ещё!
NN
Nur Nur
Тамақтары дәмді бырақ обслуживание нашар жумысшылар дурыс жумыс жасамайды!!! Жаль
Пікір қалдырғаныңызға көп рахмет! Күніңіз жақсы өтсін 🤍
ЗА
Замир Акбаева
Свежый блюда салаты сочный и хороший услуга , спасибо большое 🥰
Здравствуйте, благодарим вас за отзыв ❤ Приходите в гости ещё 🙏🏼
Бекс 597
Ең керемет жер, тамактары жақсы😍
10 ноября 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Сізге ұнағанына қуаныштымыз, жақсы көңіл-күй тілейміз!
Kozy Ka
Еда хорошая. Персоналы адекватные
7 ноября 2025, официальный ответ
Здравствуйте, спасибо вам большое за ваш отзыв и оценку, приходите ещё 💛
СБ
Серыкбай Бердимбек
Обедкы тағамдары өте жақсы, персоналдары уже жаксы танитын болган отбасымызды. Сыпайы қыздар жетет енді. Озымның отбасымның ең сүйікті асханася осы шығар😆👍🏻
Пікіріңізге үлкен рақмет! Күніңіз жарқын болсын ☀️
Нокио 12
Мы 20 августа 12:04 купили лесные ягоды лимонад, на кассе стояла девушка по имени аяулым (не точно) она мутит левые темки, говорит что каспий кью эр не работает и дает левый номер когда берут что то мелочное а когда что то крупное то вдруг кью эр каспий заработал. Прошу администрацию решить данную проблему
ЖК
Жансауле Канлыбанва
Там было тихо и вкусно,и комфортно.
10 ноября 2025, официальный ответ
Жансауле! Огромное спасибо, что выбрали нас 🙏👌 Мы работаем для вас.
Жұлдыз Makuova
💋
AM
Asau Mukat
Тамағы өте дәмді, интерьер әдемі
10 ноября 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Жылы сөзіңізге көп рахмет 😊 Күніңіз сәтті өтсін!
Айжан Омарова
Ужссс прям ашыған тамақ ыдыс жоқ қасық шанысқо Обсулжениесі өз алдына ужс Грубый сотрудниктер ужс прям Сорпасынын бари ашып жатыр 2-3кун пискен тамактары тура береды
𝑀𝑎𝑘𝑜𝑠ℎ ⠀
вкусно
Arailym Aldanova
Күшті👏🏻
Aigerim Mauteyeva
Десерты очень вкусные
ИА
Ильдар Абдулин
Быстрый перекус в столовой с детьми- это сюда
Жансая А
Кушты тамагы,таза
Adilya K
Круто
M
Manap
Стол грязный, просил вытереть, не подошли 2 раза сказал ноль эмоций, жаркое так себе бесвкусный
Бауыржан Утешов
Хоть один стандарт общии питания есть в Казахстане где знаешь что там в любое время здесь по кушаем и отдохнёшь с дороге и стыдно семью или друзей привезти. Демократичные и общеем атмосфера домашнее
Маншук Узакбаева
Тамактары турып калган кеуіп беттері жабылмаған обсянканын бетине суы шығып тур 17мкр дағысы онша емес екен обслужвания 0
РА
Райхан Ахтлеуова
Саламатсыз ба биз Атыраудын келдик бул Асхана унады тамактары жаксы все ассортимент бари бар кругласуточно все условия унады