Aktau Golden Print
Типография
Первая типография с КЭШБЕКОМ в Актау!
Выбрать услугу
Aльбина Асанбаева
Выбран компанией
Очень красиво, быстро и качественно. Понравилось отношение к клиентам, помогла с распечаткой очень милая и вежливая девушка, помогли с документом. Спасибо большое!! Однозначно советую
22 ноября 2024, официальный ответ
Здравствуйте, Aльбина. Огромное спасибо за добрые слова 😊Будем рады вам всегда!❤
ДЕ
Дана Егизбаева
Тез, пысык кыздар
Stanley
Хорошее обслуживание
Айнура Керимбекова
Все супер. Быстро и качественно 👍🏻👍🏻👍🏻 спасибо
Bagdat Amanbay
Рахмет көп көп, үмітімізді ақтап тез арада баннер шығарып берді 🫶🏻🫶🏻
Айнар Кимелова
Срочно нужно было изготовить флаг, очень выручили, быстро сделали. Благодарю!
Айгуль Алимгожина
Не оказывают услуги которые не хотят делать. Это очень странно.
АЧ
Анна Чернова
Отличная ткань, дышащая, натуральная, не вызывает раздражения. Печать чёткая, без трещин.
Айгул Максутова
Қыздар өте сыпайы, барлық сұраққа жауап ала алдым. Өте әдемі, керем етіп наклейкаларымды жасап берді
14 ноября 2025, официальный ответ
Добрый вечер, Айгул. Спасибо вам за добрые слова о нашей работе, мы работаем для вас.❤🤞
SN
Samalek Nauryz
Не советую. Ватсаппен дайындап қоясыз ба деп уақытын жібердім. Ок деп, келісілген уақыттан кешігіп келсем, әлі дайын емес! Клиентоориентированность ноль👎👎👎
Asseka Nurgaliyeva
Aktau Golden Print ұжымына Алла разы болсын.Әр заказымды тез арада, тиянақты жасап береді.Алла қадаса әлі де бірлесіп жұмыстанамыз✊
2 октября 2025, официальный ответ
Здравствуйте, Asseka, большое спасибо, очень приятно получать обратную связь 🤗 Приходите в гости ещё.
B
Bahyt
Во время жасап берди. Оте спалы. Адеми. Рахмет кыздарга. Улгертип жасап, дизайны да оте жаксы шыкты. Рахмет сизгедерге!
2 октября 2025, официальный ответ
Сәлеметсізбе, Bahyt! Бізді таңдағаныңыз үшін рахмет, келесіде де сізге пайдалы болып қала береміз деген үміттеміз!😊❤🤞
AB
AIARU BRAND
Рахмееет Кыздар!!! Жұмыстарыңызға өтее әдемііі ұқыпты жасайсыздар. Клиентпен сойлесуіңіз керемет. Молодцы бәрін айткан уакытымен дайындап бересіздер. Сенімді сапалы типаграфия 👍✊🏻👏🏻 енбектеріңіз елене берсін. С/л AIARU BRAND 💋💋
1 октября 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе, жылы сөздеріңіз үшін көп рахмет. Бізге көбірек келіңіз, әрқашан қуаныштымыз.😊❤🤞🤞
Айнур Ниязбаева
Салематсыз ба! Мен Алматыда болатын концертке 1күн қалғанда заказ бергенмін, заказым 5футболка BSB суретімен 2сағатта дайын болды. Футболкаларымыз өте ұнады, рахмет көп көп. Енді тек доставка болса нұр үстіне нұр болар еді курьермен☺️👍👍👍
1 октября 2025, официальный ответ
Cәлеметсіз бе, Айнур! Бағалағаныңыз үшін көп рахмет 😊 біз сіз үшін жұмыс істейміз ❤🤞
Орынгуль Байтилеуова
Спасибо большое ребятам за оперативность, позитивный настрой и великолепный дизайн. Футболки отличного качества! Желаю процветания и больших успехов! Искала готовые патриотические футболки, но не нашла качественные и подходящего размера, хорошо что посоветовали Вас. Добавили наш логотип. И вуаля мы готовы к встрече гостей!
1 октября 2025, официальный ответ
Здравствуйте, большое спасибо за добрые слова! Рады работать для вас! 😊🤞❤
Жанерке Махамбет
Өте жақсы баспахана. Тез және сапалы.
Yuliya Astashova
Качественная печать и хорошие цены👍
1 августа 2025, официальный ответ
Здравствуйте. Огромное спасибо за приятный отзыв ❤ Ждём вас снова 😁
uuleimens .
Не первый раз к ним обращаюсь, всегда получается не дорого, быстро и качественно
ТК
Талгат Кошанов
Типография қызмет ұнады. Берген тапсырыстарды уақытылы, дереу орындады. Жұмыс жасауға болады екен
Милана Шайхутдинова
Хочу оставить отзыв , замечательная типография , сколько раз бы не обращался , всегда вежливо , все аккуратно и красиво сделают , сегодня вообще покорили мое сердце, мне очень срочно нужна была одна вещь , но ее очень долго делать, а девочки милые не отказали и сделали во время🫶🏼
Асхат Усенбай
Қызмет жасап жүрген қыздары жылы қабылдайды, әрі жұмыстары да сапалы. Көп-көп рахмет!
Типография қызметі ұнады! Жылдам әрі сапалы! Кассадағы қызға рахмет,жұмыс уакыты бітсе де,дайын болған затты алып кетуге барғанда кутип отырды👍
Á .
Быстро и качественно👏🏼
Zuko Sasavotov
Быстро и четко
КИ
Катерина Иващук
Великолепное обслуживание, внимательный и отзывчивый персонал,все доступно расскажут, покажут и сделают на высшем уровне. Огромное спасибо за ваш качественный и красивый труд. Огромная благодарность от всего коллектива за корпоративные футболки. Вы лучшие. Желаем вам процветания и обязательно будем сотрудничать с вами ещё.
SK
Symbat Kalmakhan
қаладағы ең жақсы типография. бағалары қымбат емес, жұмыс сапасы өте жақсы👏🏻 іштегі персонал да сыпайы, бәрі керемет👍🏻 барып жүргеніме жылдар болып та қалыпты.
16 июня 2025, официальный ответ
Здравствуйте. Спасибо, Symbat, за приятный отзыв 😉 Обращайтесь, всегда будем рады видеть вас 💛
Елена Мамаева
Ибра Брат😘
Адеми шыгырады
КА
Кенто Аскаргалиев
Тез әрі керемет сапада жасалды, рахмет үлкен🔥
Наурыз Сактаганов
Выполняет работу быстро надежно и качественно рекомендую ✊🏻✊🏻
Alma Kuanysheva
Өте тамаша типография ! Қыздар тез арада тапсырысымды әдемілеп жасап берді! Қызмет көрсетуі жоғары деңгейде! Рақмет💐💐💐
НЕ
Нурзада Елеусизова
Жақсы типография👍🏻! Заказымды тез жасап берді! Качествасы керемет! Менеджер қыздар молодцы👍🏻
Жылы сөздеріңіз үшін рахмет!!! Бізге көбірек келіңіз, әрқашан қуаныштымыз 🌸
ПТ
Перизат Токтарбаева
Я уже делала здесь заказ, и мне очень понравилось. Работают качественно, клиентов у них действительно много. Менеджеры, да и вообще весь персонал-очень ответственные и внимательные к своей работе. Мне всё очень понравилось. Умеют выстраивать хорошие отношения с клиентами. Особенно хочу отметить девушек по имени Жанат и Нургуль 🥰. Всем рекомендую прийти именно сюда✨
26 мая 2025, официальный ответ
Добрый вечер, Перизат, благодарим за добрые слова!!! Будем рады видеть вас в числе наших постоянных…
Ainura Alenova
Өте керемет типография! Тез әрі сапалы! Қызметтері қолжетімді! Жұмысшылары да сыпайы👍 Еңбектеріңіз жана берсін!👏 Өрлей беріңіздер! Тек сәттілік тілеймін!!! Табысты болыңыздар👏 Ақтау қаласындағы ең мықты типография👏
26 мая 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе, Ainura, кері байланыс пен жоғары баға бергеніңіз үшін рахмет 🙏 Сізді қайта көреміз д…
Fariza M.
Всё сделали как я хотела, спасибо!!
Aliya Almasbekova
Большое спасибо Жанат 💐 приняла заказ не смотря на то, что был конец рабочего дня 🙏🏼 очень быстро и качественно 🫶🏼
23 мая 2025, официальный ответ
Добрый день, огромное спасибо за доверие. Мы рады, что вам всё понравилось ❤
МН
Максат Ныгмет
Тез әрі сапалы
Ай Бекмураткызы
Благодарю эту компанию, всегда обращаюсь когда срочно что то надо. Всегда отзывчивые и предлагают варианты, альтернативы. Осталась очень довольна ❤️
AO
Assel Orunbayeva
Жылдам тез заказ кабылдап,3-4сағатта дайындап берді.Рахмеееет❤️❤️❤️
8 мая 2025, официальный ответ
Кеш жарық. Кері байланыс пен жоғары баға үшін көп рахмет. Біз тырысуға қуаныштымыз 💛
БО
Бибигуль Омарова
Заказали кружки с фотографиями получили очень красивые спасибо Вам и процветания вашему бизнесу
8 мая 2025, официальный ответ
Бибигуль, здравствуйте, спасибо за высокую оценку 🙏👌 Очень приятно!
БМ
Бексултан Махамбетов
1 кунде заказым дайын болды тез жане сапалы 10/10👍 сенип тапсырыс берсениздер болады!!!
Нурасыл Абул
Өте жақсы бәрі мәз👍🏻👍🏻👍🏻
10 апреля 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз Бе, Нұрасыл! Кері байланыс пен жоғары баға үшін көп рахмет!!! Сізді біздің адал клиенттеріміздің қатарында көруге қуаныштымыз🤗❤
Мм
Ммм ммм
👍🏻👍🏻👍🏻Жұмыстарыңыз ұнады
9 марта 2025, официальный ответ
Үлкен рақмет! 😊 Сізге ұнағаны біз үшін үлкен қуаныш. Келесі тапсырыстарыңызды асыға күтеміз! ✨🎨
MM
Munara Maximova
👍🏻
9 марта 2025, официальный ответ
Рақмет! 😊 Сізге әрдайым қуанышпен қызмет көрсетеміз! ✨🎨
DA
Dias Altayev
Қызмет көрсетуі, шығарып берген материалдар, жұмыстары, сыйлесуі юарлығы өте жоғары дәрежеде. Ақтау қаласында таңдалуы керек жалғыз типография деп ойлаймын🙌
25 февраля 2025, официальный ответ
Г.
Гаухар .
Спасибо большое
7 февраля 2025, официальный ответ
Добрый день! Благодарим вас за ваш отзыв и доверие к нашей типографии. Мы рады, что смогли оправдат…
A L B I N A
Все отлично, подготовили вовремя, аккуратно и красиво, спасибо Голден Принт за прекрасную работу 🥰😘
7 февраля 2025, официальный ответ
Спасибо большое за теплый отзыв! Нам приятно знать, что вы остались довольны качеством и своевременн…
Гульбану Шаулиева
Қағазымды тез шығарып берді👍👍👍
7 февраля 2025, официальный ответ
Тапсырысты жедел орындағанымызға қуаныштымыз! Оң пікіріңіз бен эмоцияларыңыз үшін рахмет! Құрметпен…