JStudio
Центры йоги
AN
Assem Nurseitova
Девочки, не раздумывая бежим на тренировки стретчинга. Отличный тренер. Рекомендую от души!!!
Аружан Максот
💯💯
ГБ
Гулнур Бектегенова
Studio керемет, тап-таза. Жаттығу вообще супер. Тренер просто красавица. Нәтиже от қой от.
Асель Медетова
Өте керемет тренер 👍👍👍 Үйретуі нәтиже шығаруында сөз жоқ барлық қыздармен жұмыс жасап нәтиже шығарғысы келіп тұрады ! Жарқын сізге келгеніме қуаныштымын !
JJ
Janar Jusipova
J_studio керемет атмосфера, тап таза, әдемі студио. Жарқын өз ісінің маманы. Өте қатты ұнайды. Өзімді жеңіл сезініп жүремін. Всем рекомендую. Зал красивый, уютный. Тренер прелесть.
Сымбат Кузембаева
JStudio номер 1 стрейчинг в Актау. Тренер супер , профессионал своего дела.Я прям рада что, выбрала именно ее. Помещение идеально чистое. Мне все нравится.
Alibek Khassanuly
Актауда #1 стретчинг 👍👍👍👍👍
АЖ
Айдана Жубатырова
Керемет, барлығы ұнайды. Тренеріміздің үйретуі, түсіндіруі барлығы өте керемет! Жұмысыңызға табыс, береке, жетістіктер тілеймін. Барлығы супер! Тазалығыда өз алдына керемет!
ГТ
Гүлшат Түркстанова
Самый лучший Тринер👍🏻😍
SK
Samal Kusainova
Самый лучший стретчинг в городе🔝 Занятия стретчингом превзошли мои ожидания! После нескольких недель занятий я заметила значительное улучшение гибкости и общего состояния здоровья. Очень рекомендую!😋😋😋
КН
Камила Ниязмбетова
Жарқын от супер😍 тазалық жақсы ұстайды барлық заты таза прям растяжка бәрі бар❤️❤️❤️