Logotime
Логопедический коррекционный центр
Асел Танатарова
Биыл қызым 1-сыныпқа барып, “Р” әрпіне тілі келмей “Ғ” деп айтатын еді.😌 Содан интернеттен “Logotime” логопед центр көріп,отзыв оқыдым.Отзыв барлығы положительный 👏болды.Содан 1-ай болды Гүлшат апайға барғалы,тьфу тьфу 🧿 қызым 2-3 сабақтан кейін “Р” әрпін айта бастады.🤗 Гүлшат апай өте керемет “Логопед маман”🫶өте қатты ұнады.🤗 Өз ісін ұқыпты орындайтынына көзім жетті.👍 Балаға сөйлеу мәнері жылы,🤗 массаж жасағаны, жаттығу сабақ жасағаны бәрі ұнады.👍 Смело барсаңыздар өкінбейсіздер!😀 От Медины❤️🫶😘🥰😍
Altynai Temirbaeva
От мираса ❤️❤️❤️❤️😘😘
ЖА
Жания Абсаматова
Куртха апайға барғанымызға 2 ай болды. Баламда нәтиже керемет👍 р әрпін тез арада айтып уйренді. апай баламмен тез тіл табысып кетті. Сабақтары қызықты өтеді. Рахмет үлкен
РЕ
Раушан Есетова
Logotime орталығында 1жылдың көлемінде логопед маманмен менің балам жжұмыс жасайды .Осы уакытка деиін неше жерге бардық балам тілтабыса алмады. Құртка апайга мың алғыс . Баланы қинамай озінің методикасымен дыбыстауға сөз айтуға үйретті .
AZ
Akbota Zhailauova
Мы посещаем логопеда Куртху уже более месяца и мы очень довольны. Наш сын не сразу идет на контакт с людьми но она сразу нашла общий язык с ребенком. Специалист проявил высокий профессионализм и индивидуальный подход к каждому занятию, она объяснила мне все этапы работы и использует различные методики, что делает занятия интересными и эффективными в форме игры. Я заметила значительный прогресс в поведении ребенка.Рекомендую этого логопеда всем, кто ищет качественную помощь!