Жануя
4.4
4.4
ПЖ
Перизат Жалғасова
Нөл тісімде апараттың қалдығы қалып қойған ештеңе білмиді босқа кеткен ақшам 😤
11 марта 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе, Перизат! Біз Сіздің қалдырған шағымыңызға қарай сіздің емделген тістеріңізді тексерд…
.. ..
Маған ұнамады мына клиника
18 февраля 2026, официальный ответ
Қайырлы күн! Бізге өз пікіріңізді қалдырғаныңызға рахмет! Сіз қай күні кім дәрігерде емделдіңіз, аты…
Айтолкын Сембаева
Қуаныш врачқа үлкен рахмет!🙌🏻🤗 4 ақыл тісімді жұлдырдым,қолы өте жеңіл!🔥 1 ақыл тісім сложный болып еді,бірақ Қуаныш врач оп-оңай еш ауыртусыз жұлып берді және орны тез жазылды✨☄️ Барлықтарыңызға кеңес беремін!!👍🏻👍🏻 Жұмыстарыңызға сәттілік!🔥
18 февраля 2026, официальный ответ
Қайырлы күн! Сіздің жылы лебізіңізге үлкен алғысымызды білдіреміз!
ЖУ
Жулдыз Усербаева
MMMz сізді кім дәрігер емдеді, қай тісіңіз қалай ауырды, жазып жіберіңізші біз де біліп жүрейік?
6 посещений
Mz
Mmm z
1 тысымды емдеттим пломба койдырып, емдеген тыс ауырып коймагасын бардым кайтадан степ берсн деп, булар бырак акша сурайды, специально солай ыстейды 2 шы рет келтырып акша сурату ушын БАРМАНЫЗДАР, НЕ СОВЕТУЮ,УЖАС, АКША АЛУ УШЫН ОТЫРЫК АНГИМЕ АЙТАДЫ!!!
12 декабря 2025, официальный ответ
Саламатсыз ба, бізге өз пікіріңізді қалдырғаныңызға рахмет! Аты жөніңізді толық жазсаңыз, қай дәріге…
Kazhigali Mukhitov
Осы Жанұя стомология пломба қойдырдым 6 айдан сон түсіп қалды. Тагыда акша сурап тур жасап беруге.
Juzz Aga
Осы стомотологияда пломба қойдырғам, жарты жылдан кейін сынып қалды
ТЧ
Талгат Чапагатов
👍👍👍👍👍
РМ
Расул Музай
Быстро качественно безболезненно то что надо
Алишер Дуйсенбаев
Керемет тіс жулады
Zhansaya Nurzhan
басқа оператор алсаңыздар вообще клиентке жауап бермейді ватсапта в сети отырып🥲🥲🥲🥲
AT
Altynai Tuleutai
Dr.Қуаныш сізге көп алғысымды білдіремін . Өте білімді , профессионал стоматолог , зуб мудрости тез әрі без боли жұлып , жақсылап емдеп берді . Алғысым шексіз . Алға баса беріңіздер ❤️❤️❤️❤️
АЖ
Алия Жумабаева
Прилетела с Астаны в Актау на отдых и решила сходить в стоматологию и выбрала эту клинику чему очень рада 😍Вылечила все зубы в этой клинике и очень довольна всем 😍 клиника чистая, персонал и врачи очень добрые. Профи своего дела. Начиная с порога Жулдыз апа все объяснила, врачь Осербаев Куаныш легко и без боли удалил зуб мудрости. Райхан Кудабаевна вылечила оставшиеся зубы профессионально. Рахмет улкен 😍 однозначно 5 звезд.
FR
Fatima Ruslanova
Хирург Қуаныш Усербаев, за 5 минут безболезненно удалил мой зуб мудрости. Спасибо огромное!!!
BT
Beibarys T
отличная и чистая стоматология! лично мне понравилась сотрудник на ресепшене - Жулдыз. очень вежливая. стоматологи Куаныш и Райхан - врачи от Бога❤️. хоть и стоматология новая, но врачи опытные и с большим стажем. всей семьей не первый раз лечим у них зубы. рекомендую! 10 из 10.
N.O Шопик
Самые лучшие стоматологи. Обслуживание на высшем уровне, топ! Құдабаевнаға ерекше рақмееет❤️
Айко Идрис
Емдегені у қымбат. Я нервысын өлтірмеген. Қайтадан басқа клиникаға емдеттім. Жаңадан келген қыз чистка жасатып едім қопырап отыр. Бетіме 4,5 рет су шашып. Не советую.
Хирург Қуанышқа кеңес беремін өте керемет Алла разы болсын
DК
Darina К2019
Все понравилось. Хорошая стоматология, вежливый персонал. Подрезали уздечку ребенку. У доктора легкая рука. Зажило за неделю.
ха
ханша алгыева
Өте жақсы стоматология бүгін 8-ші тісіме пломба койдыртып емдетіп келе жатырмын👍🏻 Райхан апай күшті емдейді 😍🧑🏻⚕️ нағыз маман❤️👍🏻
Мотиватор Мотива
Отзыв жазғанда багасын, кай тисти емдеди, калай емдеди соны жазып кетсениз дер ӨТІНІШ. 5 жулдыз баскандарыннан кушти екенин тусинемиз гой
ll
leli036 leli036
доктор Куаныш💚 от Бога хирург стомотолог рука лёгкая у моего сына удалил зуб мудрости 2 шт сложный удаление было Благодарю от души доктор Куаныш Аллам омирын берекесын берсын 🤲
А.
Акылбек .
Хорошая стоматология, всем рекомендую 👍🏻
A
Andrey
Керемет тіс емхана! Білікті мамандар!👍
Sw
Saiu w
Врач қолы жеп жеңіл👍советую всем Жануя клиникасын. Куаныш Кудабаевич керемет врач
АЕ
Арайлым Ергазиева
Ең сүйікті стоматология👍🏼 Дәрігерлері өте жақсы, бірнеше тісімді емдеттім, қолдары жеңіл екен. Отбасымызбен барамыз❤️
Частый гость
Ali Lee
Жаңа стоматология екен таза, бәрі ұнады клиенттерге жақсы қарайды